Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet tak to jsi s výběrem obchodů stejně jak já
každop u nás ani lockdown nepomůže, muž je páteřní profese, takže já budu stejně dál s malým doma sama celé dny a šít jen o poledních pauzách
![]()
@MiliKuu hezká rikanka… Na oplátku dávka bubacku.. Včera jsme se jako rodina hecli a každej dva vyrezal.. bylo to super ![]()
@MiliKuu potřebovali jsme to všichni aby se tu vyjasnilo
děkujeme 🎃
Ahojky, tak v pátek nás z toho růstového utz odeslali raději do rizikové poradny. Mám hraniční množství plodové vody a malý je o 14 dnů menší. Nicméně dnes v 37+3 je odhad 2700g a to je už skoro moje porodní váha
průtoky jsou ok. Dalsi kontrola za týden. A jinak ma nemocnici už je Covid hrozně znát ![]()
Dnes v rizikové se na mě vystřídali dva doktoři, prý vše celkem ok. Jen je břichem uvnitř takové pomackane, není to tam ideální vodou, ale nic hrozného. Tak snad ![]()
@Lamicka2016 Lami, drž se. Vaha je pěkná a uz jsi o tyden dal nez já. Vsechmo bude fajn. Ale teda uteklo to, 🙉
@MiliKuu Tak jsem utratila RANEC u Mraze a Stoklasy (kroužky, pro ktery jsem sla, nemeli
). Ale neusiju nic, ze zasob mozna jednu stránku. Jestli ty puzzliky ztvrdnou na poště…
A jestli mi to nepujde, tak Ti to se stopama zubů, slz a otisků bot pošlu
![]()
@Ba-stet je to mazec vid. Ja ani nemluvím jak rychle. Nicméně holky já ho tam do toho 13.11 potřebuji udržet
abychom měli aspoň podlahy a snad i topení ![]()
@Ba-stet tak hlavně, jestli jsi pořídila něco krásného
ze zásob neušiješ? Bude vše z puzzlíků?
Já mám v QB z puzzlíků jen knoflíky myslím
Jinak 99% stránek je vyrobeno z filcu (a dalších galanterko-papírnictvo-propriet) z hlavy
btw Stoklasa je někde u zbytkáče?
Že bych to příště vzala jedním vrzem?
ještě někde potřebuju sehnat oboustranně nažehlovací vlizelín a to vidím jako největší oříšek
(btw teď nevím, jestli si nepřát, aby ti to nešlo
Neee, vypadá to hůř, než se to dělá
)
Příspěvek upraven 26.10.20 v 13:35
@Lamicka2016 to už je pěkná váha i tt
teď už to může přijít kdykoli, i když ti přeju, aby vydržel do té rekonstrukce ![]()
@MiliKuu no já jsem si dnes řekla, že v těch nejnovějších chvílích budu myslet na to jak mi odtece ta voda z nohou a přestanou zlobit ty ruce, které se zase zhoršují. Zmizí hemeroid
a na to jak to vypadá doma radši ne. Doufám jen, že v porodnici bude nějaký personál. Dnes to tam bylo hodně zvláštní a ještě slyšet ty telefonáty ![]()
@MiliKuu píše:
@Ba-stet tak hlavně, jestli jsi pořídila něco krásnéhoze zásob neušiješ? Bude vše z puzzlíků?
Já mám v QB z puzzlíků jen knoflíky myslím
Jinak 99% stránek je vyrobeno z filcu (a dalších galanterko-papírnictvo-propriet) z hlavy
btw Stoklasa je někde u zbytkáče?
Že bych to příště vzala jedním vrzem?
ještě někde potřebuju sehnat oboustranně nažehlovací vlizelín a to vidím jako největší oříšek
(btw teď nevím, jestli si nepřát, aby ti to nešlo
![]()
![]()
![]()
Neee, vypadá to hůř, než se to dělá
)Příspěvek upraven 26.10.20 v 13:35
No ja prave nemam tu plsť. Ta a ronofix nebo jak se to jmenuje, je zaklad my objednavky. Jinak samy blbiny… ![]()
@MiliKuu jinak Stoklasa je na Hradcansky. Jestli Ti teda po zbytkaci zbude aspon na knofliky
A ten oboustranej vliselin maj podle me u Mraze normálně ![]()