IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
26.10.20 09:18

@Ba-stet tak to jsi s výběrem obchodů stejně jak já :mrgreen: každop u nás ani lockdown nepomůže, muž je páteřní profese, takže já budu stejně dál s malým doma sama celé dny a šít jen o poledních pauzách :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.10.20 09:54

@MiliKuu hezká rikanka… Na oplátku dávka bubacku.. Včera jsme se jako rodina hecli a každej dva vyrezal.. bylo to super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 10:07

@Payus ti jsou super :potlesk: :srdce: a taková rodinná zábava je bezva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.10.20 10:18

@MiliKuu potřebovali jsme to všichni aby se tu vyjasnilo :D děkujeme 🎃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.10.20 12:11

Ahojky, tak v pátek nás z toho růstového utz odeslali raději do rizikové poradny. Mám hraniční množství plodové vody a malý je o 14 dnů menší. Nicméně dnes v 37+3 je odhad 2700g a to je už skoro moje porodní váha :oops: průtoky jsou ok. Dalsi kontrola za týden. A jinak ma nemocnici už je Covid hrozně znát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.10.20 12:14

Dnes v rizikové se na mě vystřídali dva doktoři, prý vše celkem ok. Jen je břichem uvnitř takové pomackane, není to tam ideální vodou, ale nic hrozného. Tak snad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 12:44

@Lamicka2016 Lami, drž se. Vaha je pěkná a uz jsi o tyden dal nez já. Vsechmo bude fajn. Ale teda uteklo to, 🙉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 12:47

@MiliKuu Tak jsem utratila RANEC u Mraze a Stoklasy (kroužky, pro ktery jsem sla, nemeli :roll:). Ale neusiju nic, ze zasob mozna jednu stránku. Jestli ty puzzliky ztvrdnou na poště… :cert: A jestli mi to nepujde, tak Ti to se stopama zubů, slz a otisků bot pošlu :oops: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 12:47

@Payus Ty teda jsou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.10.20 12:49

@Ba-stet je to mazec vid. Ja ani nemluvím jak rychle. Nicméně holky já ho tam do toho 13.11 potřebuji udržet :mrgreen: abychom měli aspoň podlahy a snad i topení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 13:30

@Ba-stet tak hlavně, jestli jsi pořídila něco krásného :srdce: ze zásob neušiješ? Bude vše z puzzlíků? 8o Já mám v QB z puzzlíků jen knoflíky myslím :oops: Jinak 99% stránek je vyrobeno z filcu (a dalších galanterko-papírnictvo-propriet) z hlavy :oops: btw Stoklasa je někde u zbytkáče? :oops: Že bych to příště vzala jedním vrzem? :mrgreen: ještě někde potřebuju sehnat oboustranně nažehlovací vlizelín a to vidím jako největší oříšek :zed: (btw teď nevím, jestli si nepřát, aby ti to nešlo :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neee, vypadá to hůř, než se to dělá :palec: )

Příspěvek upraven 26.10.20 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 13:33

@Lamicka2016 to už je pěkná váha i tt ;) teď už to může přijít kdykoli, i když ti přeju, aby vydržel do té rekonstrukce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.10.20 13:51

@MiliKuu no já jsem si dnes řekla, že v těch nejnovějších chvílích budu myslet na to jak mi odtece ta voda z nohou a přestanou zlobit ty ruce, které se zase zhoršují. Zmizí hemeroid :oops: a na to jak to vypadá doma radši ne. Doufám jen, že v porodnici bude nějaký personál. Dnes to tam bylo hodně zvláštní a ještě slyšet ty telefonáty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 13:52
@MiliKuu píše:
@Ba-stet tak hlavně, jestli jsi pořídila něco krásného :srdce: ze zásob neušiješ? Bude vše z puzzlíků? 8o Já mám v QB z puzzlíků jen knoflíky myslím :oops: Jinak 99% stránek je vyrobeno z filcu (a dalších galanterko-papírnictvo-propriet) z hlavy :oops: btw Stoklasa je někde u zbytkáče? :oops: Že bych to příště vzala jedním vrzem? :mrgreen: ještě někde potřebuju sehnat oboustranně nažehlovací vlizelín a to vidím jako největší oříšek :zed: (btw teď nevím, jestli si nepřát, aby ti to nešlo :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neee, vypadá to hůř, než se to dělá :palec: )Příspěvek upraven 26.10.20 v 13:35

No ja prave nemam tu plsť. Ta a ronofix nebo jak se to jmenuje, je zaklad my objednavky. Jinak samy blbiny… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 13:54

@MiliKuu jinak Stoklasa je na Hradcansky. Jestli Ti teda po zbytkaci zbude aspon na knofliky :mrgreen: A ten oboustranej vliselin maj podle me u Mraze normálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí