IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
28.10.20 17:14

@Kriistyna :hug: :hug: :hug: Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.10.20 17:29

@MiliKuu @Ba-stet díky holky :hug: doufám, ze zítra ráno na mě vykoukne už silnější // a budu doufat v lepší zítřky :lol:
No zada jsou trochu lepší, dneska mě tlačí podbrisek a opět levé trislo. Včera mi bylo cely den špatně, dneska to zatím jde… ale jsem unavená, odpoledne jsem musela jít spát a točí se mi hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.10.20 19:43

@Ba-stet Matyáš měl brýle ve školce, nakou vadu objevili asi ve 3 letech, do první je stále měl, ale pak šel na kontrolu, rozkapli a pohoda je bez brýlí. Ale u astigmatismu to bude jiný, asi neměnný. Nebo že by se rohovka měnila věkem nevim :nevim: Berunka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.10.20 19:44

@Kriistyna a ona tam i zustane :srdce: A bude silnější… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.10.20 19:47

@Payus dekuji :hug: bude :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.10.20 19:51

@Ba-stet wauu tak ty takhle dneska.. Já to pojala v rámci úklidu, okna, záclony, pavučiny, prach vše s malým D na zadech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.10.20 20:22
@MiliKuu píše:
@Ba-stet já mám taky brýle a malého nikdo nikam nehnal 8o tak snad to Ance zmizí samo :kytka:

Já Ti nevím, dostala jsem lísteček, přicvakli mi ho do očkováku. Neplatí to pojišťovna (ale stálo to 200Kč). Myslela jsem, že tacho chodí všechna mimina, pak jsem zjistila, že ne, tak jsme právě myslela, že jdem kvůli těm brýlím. Každopádně to tentokrát doktorka trefila :think:

@Payus Budou ji teď víc hlídat (příští kontrola za půl roku), aby se to nerozjelo v tupozrakost. Tak uvidíme. Jsem z toho docela smutná, ale zase si říkám, že když se nestane nic horšího… Akorát bych teda nechtěla řešit brýle tak do předškoláka, jestli bude Anýz po mně, tak je každou chvíli ztratí, rozsedne, zapomene… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.10.20 20:24

@Kriistyna Kriisty, já se asi zblázním! Strašně moc držím palce! Opatruj se, odpočívej a držte se!!! Jestli fakt přebereš štafetu po Lamičce, tak to teda bude gól :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
28.10.20 20:55

@Ba-stet ani nevíš, jak bych tu štafetu už chtěla převzít a dobehnout do cíle jako Vy 🙏🏻 Doufám, ze to vyjde. 🙏🏻 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.10.20 04:43

Holkyyyy. Ani nevíte, jak na tento den jsem čekala 🍀 🍀 🍀 ❤️️🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻 Teď ještě aby semnou bublinka zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.10.20 07:16

@Kriistyna no a je taaaaam :dance: gratuluju Kristy, fakt strašně moc :hug: a vůbec nemysli na nějaké ‚aby zůstala‘, věř jí, bublince, zůstane a navždy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.10.20 07:55

@Kriistyna No to je něco :dance: Kriisty, ja mam z Tebe takovou radost :hug: Jak říká Mili, žádné pochybnosti, bude to dobré.. My teď v praci jedeme vánoční přípravu, jsi můj vánoční zázrak :srdce:

A co vlastně Ty? Chodíš teď do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
29.10.20 08:11

@Kriistyna :srdce: :srdce: :dance: jupiiiiiiiii gratuluji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.10.20 08:13

@MiliKuu @Ba-stet zůstane, musiiii :hug: :srdce:

Utekla jsem z práce někdy na začátku října asi třetí den stimulace, pac se na pracovišti vyskytl Covid a já měla strach abych se nenakazila. A jsem moc rada, ze jsem doma, když vím co se tam deje. :,(
A taky jsem měla pak bolesti břicha, tak jsem byla i rada, ze jsem nakonec doma v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.10.20 08:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat