Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu @Ba-stet díky holky
doufám, ze zítra ráno na mě vykoukne už silnější // a budu doufat v lepší zítřky ![]()
No zada jsou trochu lepší, dneska mě tlačí podbrisek a opět levé trislo. Včera mi bylo cely den špatně, dneska to zatím jde… ale jsem unavená, odpoledne jsem musela jít spát a točí se mi hlava…
@Ba-stet Matyáš měl brýle ve školce, nakou vadu objevili asi ve 3 letech, do první je stále měl, ale pak šel na kontrolu, rozkapli a pohoda je bez brýlí. Ale u astigmatismu to bude jiný, asi neměnný. Nebo že by se rohovka měnila věkem nevim
Berunka ![]()
@Ba-stet wauu tak ty takhle dneska.. Já to pojala v rámci úklidu, okna, záclony, pavučiny, prach vše s malým D na zadech..
@MiliKuu píše:
@Ba-stet já mám taky brýle a malého nikdo nikam nehnaltak snad to Ance zmizí samo
Já Ti nevím, dostala jsem lísteček, přicvakli mi ho do očkováku. Neplatí to pojišťovna (ale stálo to 200Kč). Myslela jsem, že tacho chodí všechna mimina, pak jsem zjistila, že ne, tak jsme právě myslela, že jdem kvůli těm brýlím. Každopádně to tentokrát doktorka trefila ![]()
@Payus Budou ji teď víc hlídat (příští kontrola za půl roku), aby se to nerozjelo v tupozrakost. Tak uvidíme. Jsem z toho docela smutná, ale zase si říkám, že když se nestane nic horšího… Akorát bych teda nechtěla řešit brýle tak do předškoláka, jestli bude Anýz po mně, tak je každou chvíli ztratí, rozsedne, zapomene… ![]()
@Kriistyna Kriisty, já se asi zblázním! Strašně moc držím palce! Opatruj se, odpočívej a držte se!!! Jestli fakt přebereš štafetu po Lamičce, tak to teda bude gól ![]()
@Ba-stet ani nevíš, jak bych tu štafetu už chtěla převzít a dobehnout do cíle jako Vy 🙏🏻 Doufám, ze to vyjde. 🙏🏻 🙏🏻
Holkyyyy. Ani nevíte, jak na tento den jsem čekala 🍀 🍀 🍀 ❤️️🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻 Teď ještě aby semnou bublinka zůstala.
@Kriistyna no a je taaaaam
gratuluju Kristy, fakt strašně moc
a vůbec nemysli na nějaké ‚aby zůstala‘, věř jí, bublince, zůstane a navždy ![]()
@Kriistyna No to je něco
Kriisty, ja mam z Tebe takovou radost
Jak říká Mili, žádné pochybnosti, bude to dobré.. My teď v praci jedeme vánoční přípravu, jsi můj vánoční zázrak ![]()
A co vlastně Ty? Chodíš teď do práce?
@MiliKuu @Ba-stet zůstane, musiiii
![]()
Utekla jsem z práce někdy na začátku října asi třetí den stimulace, pac se na pracovišti vyskytl Covid a já měla strach abych se nenakazila. A jsem moc rada, ze jsem doma, když vím co se tam deje. ![]()
A taky jsem měla pak bolesti břicha, tak jsem byla i rada, ze jsem nakonec doma v klidu.