IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
26.10.20 13:59

Jo a jak snad do 30tt byl pořád o týden větší a strasili s mackem tak mám vše od 62 velkosti takže malý bude ve vsem plandat chudák :mrgreen:
Dnes tedy asi využiji eshop k nějakém nákupu 56.
Než ukončí i přepravní společnosti :roll: stačí, že bojujeme s materiálem na stavbu Že jsme si ten Ket uměli vybrat :) co vůbec Týnko… Jak se cítíš? Počkej na test v den mého porodu ať je to ta pravá předana štafeta :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.10.20 14:02

@Lamicka2016 Pavli, můžu tě tak oslovat vid.. ty jsi tak daleko uz :srdce: hlavně ať vše dobře zvládnete.. Malej se prizene jak bude sám chtít to si piš, ale jasný že každa chce mít hotovo a nejlíp úplně vsechno, moc ti to preju ať to aspoň z pulky vyjde tak jak si plánuješ. Váha pěkná dokonce moc pěkná na to že je dle nich menší. Denis byl taky o 14 dnů menší, ale tuhle váhu měl v podstatě až u porodu :mrgreen: hlavně že prutoky v pořádku, kvůli tem mě už domů nepustili.. Moc moc držím palce a hlas se. Pomazli štěňátka za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.10.20 14:04

@Lamicka2016 kup 50tku, v 56 bude taky volnej..fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 14:09

@Lamicka2016 Paja ma pravdu, vem i par 50. Anka teda mela 2,5kg, ale v 50 dlouho vypadala takhle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 14:15

@Ba-stet já mám dost neomezený rozpočet :oops: reálně :oops: mě brzdí akorát svědomí, že muž na to musí pracovat a já to utrácím :oops: :mrgreen: každop díky :mrgreen: tak jestli nemáš doma filc ani ronofix, tak toho fakt moc neuděláš :oops: o to víc držím pěsti, ať to stihne dorazit ;) @Lamicka2016 to je správný přístup, myslet pozitivně :dance: a personál bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 14:31

@MiliKuu Ja bych zas mela mit trochu omezenejsi, ale utracim, jak kdynby účet nemel dno :roll: A taky me brzdi, ze tu nemame misto. Mam velkou komodu jen na vytvarne aktivity (mimo šití a koralku, ktery mam zvlášť 🙉) a pretékam ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 14:40

@Ba-stet já mám velkou šatní skříň, třídvéřovou, pak dvě komody tříšuplíkové, stůl se zásuvkami, plus to mám všude okolo :oops: :mrgreen: holt, kdyby byla karanténa měsíc a manžel hlídal malého, mám co dělat :mrgreen: než bych ušila všechno, na co mám látky a nemám čas… :mrgreen: A pak ještě než bych uháčkovala všechno, na co mám příze… a vytvořila všechno ostatní, na co mám materiál… no, půl roku by nestačilo :oops: :mrgreen: zas je pravda, že mě pak taková věc, jako je ronofix (v různých tloušťkách) nemůže zaskočit :oops: :mrgreen: ale ten oboustranný vlizelín… zásadní nedostatek, brzy ho napravím, musím :mrgreen: (edit: ano, zabrala jsem si celý pokoj, budoucí dětský možného dalšího prcka :oops: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 15:00

@MiliKuu Nojo, ja musim sve ambice prizpusobit 3+1, kde chteji zit i další osoby :D Mam rozpracovano tak na dva mesice určitě. A to vlastně nekupuju nic extra do zasoby :oops: Z tech bozich latek, co jsem se minule vytahovala, jsem udelala DVA polštáře 🤦‍♀️ Na ostatni mam střiženo + ze zbytků na ubrousky (frote s pul zátěrem uz mam)… Ale kdy to udelam teda nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 15:00

@MiliKuu Hele, a pleteš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 15:08

@Ba-stet no kdysi jsem pletla, ale už bych to dohromady asi nedala :oops: :mrgreen: jinak mě teď fakt zasekala ta QB, jako fakt hodně… dyť už snad měsíc dělám jen to :oops: ale už to začíná vypadat, že to i letoa dodělám :oops: :mrgreen: a pak začnu zas dělat na dalších věcech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 15:27

@MiliKuu Co máš v plánu? Mně pletení neslo, ani mě nebavilo (šití mi taky nejde, ale baví mě, takze nejakej progres vidim). Což je škoda, mam na pinterestu nejaky fakt nádherný pleteny hracky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.10.20 20:13

@Ba-stet no další velký projekt je to teepee k Vánocům :mrgreen: jelikož mám doma látky a snad všechny ostatní serepetičky k tomu, tak by to mělo být šup šup hotové :oops: :lol: pak tu mám ještě větší projekt, chci ušít manželovi mikinu… svoji první :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 20:21

@MiliKuu Ty jsi hustáá! Já chci k Vánocům dělat ty svačinový ubrousky + voskované ubrousky. Sešít dvě látky k sobě a - pozor - na správné místo umístit sucháč, to snad zvládnu :D

V H&M mi vyprodali ten baldachýn, tak teď zvažuju, jestli koupit vysněný lněný za ranec, nebo levnější bavlněný… :think: Podle toho jak budu při penězích a jak se vyvine situace, bych ho koupila taky k Vánocům nebo k narozeninám. Zruším přebalovák, posunu knihovnu a voilá! Už se na zašívárnu těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.10.20 21:29

Holky děkuji. :hug: zítra něco ještě objednám v 50 a 56 ať máme.
V neděli jsem se už donutila zabalit tašku, tak snad nás nic moc nezaskoci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.10.20 21:39

@Lamicka2016 Tyjo, to je vzrůšo :dance:

@Jitule K Jíťo, kde jsi??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...