Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a jak snad do 30tt byl pořád o týden větší a strasili s mackem tak mám vše od 62 velkosti takže malý bude ve vsem plandat chudák ![]()
Dnes tedy asi využiji eshop k nějakém nákupu 56.
Než ukončí i přepravní společnosti
stačí, že bojujeme s materiálem na stavbu Že jsme si ten Ket uměli vybrat
co vůbec Týnko… Jak se cítíš? Počkej na test v den mého porodu ať je to ta pravá předana štafeta ![]()
@Lamicka2016 Pavli, můžu tě tak oslovat vid.. ty jsi tak daleko uz
hlavně ať vše dobře zvládnete.. Malej se prizene jak bude sám chtít to si piš, ale jasný že každa chce mít hotovo a nejlíp úplně vsechno, moc ti to preju ať to aspoň z pulky vyjde tak jak si plánuješ. Váha pěkná dokonce moc pěkná na to že je dle nich menší. Denis byl taky o 14 dnů menší, ale tuhle váhu měl v podstatě až u porodu
hlavně že prutoky v pořádku, kvůli tem mě už domů nepustili.. Moc moc držím palce a hlas se. Pomazli štěňátka za mě.
@Lamicka2016 Paja ma pravdu, vem i par 50. Anka teda mela 2,5kg, ale v 50 dlouho vypadala takhle:
@Ba-stet já mám dost neomezený rozpočet
reálně
mě brzdí akorát svědomí, že muž na to musí pracovat a já to utrácím
každop díky
tak jestli nemáš doma filc ani ronofix, tak toho fakt moc neuděláš
o to víc držím pěsti, ať to stihne dorazit
@Lamicka2016 to je správný přístup, myslet pozitivně
a personál bude ![]()
@MiliKuu Ja bych zas mela mit trochu omezenejsi, ale utracim, jak kdynby účet nemel dno
A taky me brzdi, ze tu nemame misto. Mam velkou komodu jen na vytvarne aktivity (mimo šití a koralku, ktery mam zvlášť 🙉) a pretékam ven…
@Ba-stet já mám velkou šatní skříň, třídvéřovou, pak dvě komody tříšuplíkové, stůl se zásuvkami, plus to mám všude okolo
holt, kdyby byla karanténa měsíc a manžel hlídal malého, mám co dělat
než bych ušila všechno, na co mám látky a nemám čas…
A pak ještě než bych uháčkovala všechno, na co mám příze… a vytvořila všechno ostatní, na co mám materiál… no, půl roku by nestačilo
zas je pravda, že mě pak taková věc, jako je ronofix (v různých tloušťkách) nemůže zaskočit
ale ten oboustranný vlizelín… zásadní nedostatek, brzy ho napravím, musím
(edit: ano, zabrala jsem si celý pokoj, budoucí dětský možného dalšího prcka
)
@MiliKuu Nojo, ja musim sve ambice prizpusobit 3+1, kde chteji zit i další osoby
Mam rozpracovano tak na dva mesice určitě. A to vlastně nekupuju nic extra do zasoby
Z tech bozich latek, co jsem se minule vytahovala, jsem udelala DVA polštáře 🤦♀️ Na ostatni mam střiženo + ze zbytků na ubrousky (frote s pul zátěrem uz mam)… Ale kdy to udelam teda nevím…
@Ba-stet no kdysi jsem pletla, ale už bych to dohromady asi nedala
jinak mě teď fakt zasekala ta QB, jako fakt hodně… dyť už snad měsíc dělám jen to
ale už to začíná vypadat, že to i letoa dodělám
a pak začnu zas dělat na dalších věcech ![]()
@MiliKuu Co máš v plánu? Mně pletení neslo, ani mě nebavilo (šití mi taky nejde, ale baví mě, takze nejakej progres vidim). Což je škoda, mam na pinterestu nejaky fakt nádherný pleteny hracky…
@Ba-stet no další velký projekt je to teepee k Vánocům
jelikož mám doma látky a snad všechny ostatní serepetičky k tomu, tak by to mělo být šup šup hotové
pak tu mám ještě větší projekt, chci ušít manželovi mikinu… svoji první ![]()
@MiliKuu Ty jsi hustáá! Já chci k Vánocům dělat ty svačinový ubrousky + voskované ubrousky. Sešít dvě látky k sobě a - pozor - na správné místo umístit sucháč, to snad zvládnu ![]()
V H&M mi vyprodali ten baldachýn, tak teď zvažuju, jestli koupit vysněný lněný za ranec, nebo levnější bavlněný…
Podle toho jak budu při penězích a jak se vyvine situace, bych ho koupila taky k Vánocům nebo k narozeninám. Zruším přebalovák, posunu knihovnu a voilá! Už se na zašívárnu těším.
Holky děkuji.
zítra něco ještě objednám v 50 a 56 ať máme.
V neděli jsem se už donutila zabalit tašku, tak snad nás nic moc nezaskoci ![]()