Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele co takhle zahájit tipovacku na Lamcu?? Tak vykopavam ať nezeru 11.11.2020 Váha do 3kg, 49cm. Další prosim ![]()
@Kriistyna tak bomba, Kristy
to je super
@Payus takhle brzo zahájit tipovačku, jo?
Noooo tak 15.11. dopoledne, váha 3100 a délka 50
(a někam to zas zapiš, než to zapomenu
)
@MiliKuu brzooo? Měsíc do porodu ani ne? Vždyť si vysnila 13teho..a to je pomalu za dverma
jasně Milinko píšu spolehni se ![]()
Ja říkám 8.11., vaha 3050, delka 51, když jste zabraly 49 a 50.
Holky, jak to vypadá na marodných frontach? @Payus? @Coccinella 13?
U nas novinka. Netrvalo ani tri měsice a je tu treti zub. Prekvapive opet dole. Uz jenn sedmnáct! Timhle tempem mame do 40 měsíců hotovo ![]()
@Ba-stet
u nás zuby stále 3 a 4ty leze asi už od toho 3tiho..takze zubní tempo máme podobný. Denis zdrav, jen ta rýma takže vysavam a měl kaslik tak jsem mu dala sirup co jsem užívala v tehu.. A kašel pryč. U vás?
nemohla by jste mě tady některá nechat hezky do 27.11 přenášet?
když jsem si vzala 13.11 jako super datum TP nevěděla sem, že se zedníci ukáží klidně jednou za 14 dnů
Od příštího týdne máme slíbeno, že začnou chodit denně… i tak to tu není na užívání si prvních dnů s voňavým miminkem ![]()
V pátek jedeme dokončit do Rakovníka registraci do porodnice a pak mě čeká velký UTZ jestli nezlobí ta placenta tak abych se ještě nedivila a neměla říjňátko ![]()
Jinak všem děkuji za hezké tipy na váhu, ale s mírou vás asi zklamu
, ale v porodním plánu máme, že nechceme prcka měřit ani koupat. Vše až druhý den. Na druhou stranu za ten den určitě o moc nepoporoste ![]()
Týnko nádhera
řekni mi kde je u vás ten zakopaný pes s takovou kvalitou materiálu ![]()
@Lamicka2016 píše:![]()
nemohla by jste mě tady některá nechat hezky do 27.11 přenášet?
když jsem si vzala 13.11 jako super datum TP nevěděla sem, že se zedníci ukáží klidně jednou za 14 dnů
Od příštího týdne máme slíbeno, že začnou chodit denně… i tak to tu není na užívání si prvních dnů s voňavým miminkem
![]()
V pátek jedeme dokončit do Rakovníka registraci do porodnice a pak mě čeká velký UTZ jestli nezlobí ta placenta tak abych se ještě nedivila a neměla říjňátko
Jinak všem děkuji za hezké tipy na váhu, ale s mírou vás asi zklamu
Týnko nádhera, ale v porodním plánu máme, že nechceme prcka měřit ani koupat. Vše až druhý den. Na druhou stranu za ten den určitě o moc nepoporoste
řekni mi kde je u vás ten zakopaný pes s takovou kvalitou materiálu
Promiň, ale na přenášení prvorodicek uz nevěřím
A svoje miry nechavam i na druhy den. Citis se dobře? A co pejsci?
@Lamicka2016 u nás v porodnici automaticky nikoho neměří až do odchodu z porodnice a koupe si maminka sama až druhý/třetí den sama
na mírách si trvám
a se zedníkama ti fest rozumím, u nás se půlrok před porodem točil jen kolem topení a slavnostně ho spustili den před porodem
a to kdybych všechny ten půlrok neuháněla třikrát týdně, tak snad ještě netopíme ani teď
![]()
@MiliKuu Tak to je fajn přístup porodnice. Rakovník umožňuje vše jen si to člověk musí zaškrtat a nemají problém. Samozřejmě nic na úkor zdraví a hladkého průběhu. Natahovat prcka místo bondingu hned jak koukne na svět mi přijde zbytečné.
No oni nechtějí přijít o kšefty, tak si práci všude rozjedou. Dělají někde ještě koupelnu a fasádu. Všude to načnou a pak všichni jen čekáme jak nás prostřídají
S topením dopadneme asi ještě hůř pokud nebudu přenášet
Jen to je jeden z oborů manžela tak to zvládne sám. Ale kvůli psíkům se dělá všude po zdech cihličkový obklad do metru a dokud nebude ten hotov můžu si nechat o topení zdát.
Jinak tedy holky nemám žádné poslíčky a tak. Doufám, že porod poznám
máme to do porodnice 60km.
@Ba-stet u mě pořád řádí ty ruce. Sice v noci už lepší díky ortézám, ale občas i ta rána jsou krušná jako dnes. A dnes po dlouhý době stejná lenora jako v 1.trimestru. Den fakt takový o ničem. Jen se člověk válí a do ničeho se mu nechce a to já nemám ráda.
Všem 5 prckům jsou dnes 3 týdny
a jsou to umazlené voňavky, které už zkouší chodit, vrčet, štěkat a vrtět ocáskem. Ještě nás čeká týden takového klidu a užívání si a pak začnou 3 týdny boje s hovínky, jídlem a malými piraněmi
Maminka je úžasná a stará se ukázkově. Už tedy často přijde na pár minut za námi, pomazlit, poležet. Hodně si užívá vykrmování, aby měla dost mléka i vitamíny pro sebe a všechno díkybohu funguje jak má.
@Lamicka2016 taky se svých tipů nevzdávám.. Však je to putna jestli den D nebo den poté.. Hlavně že bude zmerenej. Dej pokoj s rijnatkem..
ne Lami držím palce ať je utz v pořádku a můžeš malyho ještě dopect ![]()
@Lamicka2016 no taky by mě zajimalo, kde je u nás problém
![]()
Jsem rada, ze štěňátka se mají k světu. Už mate nové rodiče?
@Payus Pavliiinkooo
ty jsi proste báječná. Moc dekuji za dárek. Ve ctvrtek pojede s semnou
akorat si asi budu muset vzít krosnu
![]()