IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
20.10.20 10:50

Hele co takhle zahájit tipovacku na Lamcu?? Tak vykopavam ať nezeru 11.11.2020 Váha do 3kg, 49cm. Další prosim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.10.20 10:58

@Kriistyna tak bomba, Kristy :dance: to je super :palec: @Payus takhle brzo zahájit tipovačku, jo? :mrgreen: Noooo tak 15.11. dopoledne, váha 3100 a délka 50 :lol: (a někam to zas zapiš, než to zapomenu :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.10.20 11:03

@MiliKuu brzooo? Měsíc do porodu ani ne? Vždyť si vysnila 13teho..a to je pomalu za dverma :mrgreen: jasně Milinko píšu spolehni se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.10.20 13:35

Ja říkám 8.11., vaha 3050, delka 51, když jste zabraly 49 a 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.10.20 13:48

Holky, jak to vypadá na marodných frontach? @Payus? @Coccinella 13?

U nas novinka. Netrvalo ani tri měsice a je tu treti zub. Prekvapive opet dole. Uz jenn sedmnáct! Timhle tempem mame do 40 měsíců hotovo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.10.20 14:35

@Ba-stet :mrgreen: :mrgreen: u nás zuby stále 3 a 4ty leze asi už od toho 3tiho..takze zubní tempo máme podobný. Denis zdrav, jen ta rýma takže vysavam a měl kaslik tak jsem mu dala sirup co jsem užívala v tehu.. A kašel pryč. U vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.10.20 14:45

:lol: :lol: nemohla by jste mě tady některá nechat hezky do 27.11 přenášet? :mrgreen: když jsem si vzala 13.11 jako super datum TP nevěděla sem, že se zedníci ukáží klidně jednou za 14 dnů :cert: Od příštího týdne máme slíbeno, že začnou chodit denně… i tak to tu není na užívání si prvních dnů s voňavým miminkem :cert:

V pátek jedeme dokončit do Rakovníka registraci do porodnice a pak mě čeká velký UTZ jestli nezlobí ta placenta tak abych se ještě nedivila a neměla říjňátko 8o

Jinak všem děkuji za hezké tipy na váhu, ale s mírou vás asi zklamu :oops:, ale v porodním plánu máme, že nechceme prcka měřit ani koupat. Vše až druhý den. Na druhou stranu za ten den určitě o moc nepoporoste :andel:

Týnko nádhera :srdce: řekni mi kde je u vás ten zakopaný pes s takovou kvalitou materiálu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.10.20 14:52
@Lamicka2016 píše: :lol: :lol: nemohla by jste mě tady některá nechat hezky do 27.11 přenášet? :mrgreen: když jsem si vzala 13.11 jako super datum TP nevěděla sem, že se zedníci ukáží klidně jednou za 14 dnů :cert: Od příštího týdne máme slíbeno, že začnou chodit denně… i tak to tu není na užívání si prvních dnů s voňavým miminkem :cert:

V pátek jedeme dokončit do Rakovníka registraci do porodnice a pak mě čeká velký UTZ jestli nezlobí ta placenta tak abych se ještě nedivila a neměla říjňátko 8o

Jinak všem děkuji za hezké tipy na váhu, ale s mírou vás asi zklamu :oops:, ale v porodním plánu máme, že nechceme prcka měřit ani koupat. Vše až druhý den. Na druhou stranu za ten den určitě o moc nepoporoste :andel:

Týnko nádhera :srdce: řekni mi kde je u vás ten zakopaný pes s takovou kvalitou materiálu :cert:

Promiň, ale na přenášení prvorodicek uz nevěřím :mrgreen: :mrgreen: A svoje miry nechavam i na druhy den. Citis se dobře? A co pejsci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.10.20 14:57

@Lamicka2016 u nás v porodnici automaticky nikoho neměří až do odchodu z porodnice a koupe si maminka sama až druhý/třetí den sama ;) na mírách si trvám :oops: :mrgreen: a se zedníkama ti fest rozumím, u nás se půlrok před porodem točil jen kolem topení a slavnostně ho spustili den před porodem :cert: a to kdybych všechny ten půlrok neuháněla třikrát týdně, tak snad ještě netopíme ani teď :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.10.20 15:10

@MiliKuu Tak to je fajn přístup porodnice. Rakovník umožňuje vše jen si to člověk musí zaškrtat a nemají problém. Samozřejmě nic na úkor zdraví a hladkého průběhu. Natahovat prcka místo bondingu hned jak koukne na svět mi přijde zbytečné.

No oni nechtějí přijít o kšefty, tak si práci všude rozjedou. Dělají někde ještě koupelnu a fasádu. Všude to načnou a pak všichni jen čekáme jak nás prostřídají :cert: S topením dopadneme asi ještě hůř pokud nebudu přenášet :) Jen to je jeden z oborů manžela tak to zvládne sám. Ale kvůli psíkům se dělá všude po zdech cihličkový obklad do metru a dokud nebude ten hotov můžu si nechat o topení zdát.

Jinak tedy holky nemám žádné poslíčky a tak. Doufám, že porod poznám :oops: máme to do porodnice 60km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.10.20 15:21

@Ba-stet u mě pořád řádí ty ruce. Sice v noci už lepší díky ortézám, ale občas i ta rána jsou krušná jako dnes. A dnes po dlouhý době stejná lenora jako v 1.trimestru. Den fakt takový o ničem. Jen se člověk válí a do ničeho se mu nechce a to já nemám ráda.

Všem 5 prckům jsou dnes 3 týdny :srdce: a jsou to umazlené voňavky, které už zkouší chodit, vrčet, štěkat a vrtět ocáskem. Ještě nás čeká týden takového klidu a užívání si a pak začnou 3 týdny boje s hovínky, jídlem a malými piraněmi :) Maminka je úžasná a stará se ukázkově. Už tedy často přijde na pár minut za námi, pomazlit, poležet. Hodně si užívá vykrmování, aby měla dost mléka i vitamíny pro sebe a všechno díkybohu funguje jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.10.20 16:33

@Lamicka2016 taky se svých tipů nevzdávám.. Však je to putna jestli den D nebo den poté.. Hlavně že bude zmerenej. Dej pokoj s rijnatkem.. :hug: ne Lami držím palce ať je utz v pořádku a můžeš malyho ještě dopect :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.10.20 16:34

@Lamicka2016 Jen odpočívej, však si to zasloužíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
20.10.20 16:51

@Lamicka2016 no taky by mě zajimalo, kde je u nás problém :roll: 8o :zed:

Jsem rada, ze štěňátka se mají k světu. Už mate nové rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
20.10.20 16:52

@Payus Pavliiinkooo :srdce: ty jsi proste báječná. Moc dekuji za dárek. Ve ctvrtek pojede s semnou :srdce: akorat si asi budu muset vzít krosnu :lol: :hug: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí