IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
17.11.05 11:31

Vendul, od 22.října si píchám Diphereline, minulou neděli (takže 6.list.) jsem k tomu přidala ještě Puregon, no a v úterý po kontrolním UTZ jsem ještě vyfasovala ten Menogon, protože Puregonu už mám opravdu jen zbytky. Takže teď mám dvě injekce do břicha a ještě k tomu jednu do zadnice. Já vím, že to mám za pár, ale stejně. Když jsem s injekcema začala, cítila jsem hroznou úlevu, že se konečně něco děje a že se to blíží. Teď to na mě prostě nějak padlo jako deka. :( Ale hlásím, že už je to lepší, fakt! Pustila jsem se do generálního úklidu kuchyňský linky a hned se mi rozproudila krev v žilách! :lol:
Jo a doufám, že jsem Tě nějak nevystrašila těma vedlejšíma účinkama. Není to tak hrozný, jak to asi z toho mýho popisu vyznělo. Spíš takový chvilkový stavy, tak se neboj! A já už budu happy, slibuju!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
17.11.05 11:38

Helli!
Co to čtu?! Všechno ti věřím, že tě bolí břicho, máš depky… ale uvědom si: ty se teď chvilinku trápíš a pak už budeš mít mimčo, který tě bude těšit celej život! To za to stojí, ne? Klidně bych si napíchala tunu injekcí, i kdyby to bolelo už neskutečně, jen když budu mít mimíska. Tak hlavu vzhůru, jestli jdeš v neděli na odběr, tak poslední injekce tě čeká zítra, to je fajn, ne? A nedepkuj, to se na budoucí maminu nehodí :D !
Tak pa pa a běž se ven trošku hejbat ať přijdeš na jiný myšlenky - dokud můžeš, pak už budeš jen ležet. Pa pa pa :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
17.11.05 11:41

Hellíku,
tak to je fajn, že už jsi pozitivnější, tak to má bejt! Mimochodem… taky bych potřebovala generální úklid kuchyně, nechceš zajet? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.11.05 11:58

Barbánku, víš, že ani ne? Ta moje mi bohatě stačí!!! :D :D Ale je to fakt dobrej lék, můžu všem vřele doporučit! Pustila jsem si k tomu Anetku (tu já můžu) a jsem zase OK. :wink:
A díky moc za povzbuzení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.11.05 12:11

Jo a ještě jedna technická. Ven dneska nevystrčím ani nos. Nevím, jak je u vás, ale tady je zataženo, vlhko, zima, pošmourno, brrrr. Mě zbožňujou všechny možný bacily, určitě by někde na mě nějakej hned hupnul. Budu doma pěkně v teploučku a basta !! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
18.11.05 15:18

Ahoj holky,

já sem zatím nepatřím, protože teď podstupujeme již 5. IUI, ale jsem moc zvědavá, tak mě zajímá, jak to bude probíhat dál. Teď už je to poslední pokus, pak chceme s manželem přejít na IVF.
Vendulo 29 , chtěla jsem se zeptat, odkud jsi a kam jezdíš? Píšeš, že dojíždíš 2 hodiny do Caru. Já jsem z Kroměříže a jezdím do Fakultky do Olomouce. Zdá se mi to tam moc dobré. Doktoři jsou hrozně milí, všechno ochotně vysvětlí. Už jim musím lézt na nervy, protože kvůli každé kravině tam volám.
Mějte se moc hezky a ať Vám to všem vyjde.
 Leona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.11.05 16:36

Ahoj Leon, bydlím kousek u Rožnova pod Radhoštěm a jezdíme do Brna, do Unicy. Dr. mi dala samozřejmě na výběr, ale doporučila Brno, že s nima má výborné zkušenosti, tak jsme poslechli. A fakt je to tam super, všechno mi vysvětlují i několikrát - víš jak to je, vždy spousta informací na tvoji hlavu 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.11.05 17:23

Holčinky já vám to fakt závidím.Mně už 4tý měsíc objednávají injekce na IVF(Iscare) a kde nic,tu nic.Nevím kam jít.Do Brna to máme 4hodiny,do Prahy 2,…hrůůza :cry:

• Citovat
  • Upravit
314
18.11.05 17:39

Když se podíváš na stránku 12, popisuje tam Welinka stejný problém - čekání na injekce, prý schvalování pojišťovnou či co. Podle mně je to špatný přístup centra. Asi bych ho zkusila změnit. A oni říkají, že to tak dlouho trvá proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.11.05 17:57

Vendulko omlouvam se…ja nebyla přihlášená.Prý to musí pojišťovna schválit.Napadá mně,jestli to není pojišťovnou.Jsme u VZP.Já fakt nevím…to je fakt špatný přístup,že jo. :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.11.05 18:31

Ahoj Weli, to je fakt divný. Na tvým místě bych asi taky uvažovala o změně CAR. Kolem VZP je teď sice humbuk, ale pořád je to tady největší pojišťovna, tak bych na jejich straně problém neviděla. Ale fakt nevím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.11.05 18:37

Weli, já jsem taky u VZP. My jsme se v Unice na jedné návštěvě domluvili na IVF, dostala jsem HA (aby mi přesně naplánovali M), podepsali jsme žádost o léky a příště jsme je dostali a hned ten den jsem začala stimulovat. A ptali jste se, v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.11.05 18:38

Jo a bylo to teď v říjnu, takže se určitě nemohlo nic změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.11.05 18:47

Hele a nezkoušela jsi sama kontaktovat někoho přímo z VZP? Třeba je to jenom nějaká hloupá administrativní chyba, vaše žádost třeba někam zapadla. Prostě kancelářský šotek, znáš to… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.11.05 19:03

Taky mně to napadlo, ale nechápu, že si to CAR nepohlídá, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová