IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
9.12.05 15:42

Fuj Míšo…nestraš…bolest jako na MS..mi potvrdila už čtvrtá kamarádka,která byla těhu.Někdy to prý značí prokrvenou dělohu,která se zvětšuje a jindy skutečně MS.Proto píši,že to člověk stejně neovlivní..Třeba jsem ten příspěvek nepochopila,ale stejně mi to moc nepřidalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 16:47

No to je zase nálada! Doufám, že zítra budu mít důvod ji tady trochu zvednout!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.12.05 17:32

Helli, jsem nervozní za tebe a budu na tebe mooooc myslet! Držím ti obě pěstičky, dej prosím vědět! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.12.05 17:58

Ahoj holčiny, šíleně mně bolí břicho, celý den jsem prospala a celý den je mi špatně od žaludku, tak proto píšu až teď. Ale co je důležité - mám 22 vajíček. Předpokládali 16 - 18. Jsem zvědavá, jak se jim bude dařit, bobečkům malý. Ani nečtu nazpět, doženu to zítra, až se z toho vyspím úplně. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 18:05

Teda Vendul , to jsi pořádná kvočna!! :lol: Gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.12.05 18:12

Vendulko, krásnej výsledek!!!Manžel mi říkal, že jsem taky pěkná slepice a to jsem jich měla jen 14! :lol: Budu ti dál pržet pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.12.05 18:16

jééé Vendulko díky za krásnou zprávičku…asi ti ta narkóza moc nesedla,viď.Ale jsi pašák…tolik vajíček.Držím pěstičky.

Helli jsem s tebou..to je fakt dneska povzbuzující diskuze,viď :roll: …teď si nějak špatné zprávy připouštím…Ale těším se na zítřek,až nahlásíš // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 18:55

Nevím, nevím. Od odpoledne mi děsně bolí břicho, mnohem víc než minulý dny, jako kdyby se mi měla každou chvilku spustit mrcha. Já snad nebudu moct ani do rána dospat! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 18:56

Ale děkuju vám, Berušky moje zlatý, za povzbuzení!!!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.12.05 19:15

Helli jak už jsem psala,moje sestra měla u všech dětí příznaky,jako když mrcha každou chvilku přijde.Další moje kamarádky,se kterými jsem čekání prožívala,popisovaly úplně to samé.Fakt to může být jen prokrvená děloha,a vazy,které se rozpínají vlivem rychlého růstu.Ve všech knihách o mateřství,tyhle pocity v počátku těhu popisují jako úplně normální…Nic se neboj.Já jsem dnes měla tak hnusný pocit,jako kdyby z toho všeho měla vyjít zase jen cysta…ale musím věřit,že folíčky praskly(jeden jo,po druhém zbyla krvavá dutinka-asi jak se chudinka vajíčko cpalo ven)..z toho je mi asi zle…Dr. v CAR mne na to upozorňovala..

Tak beruško hlavu vzhůru a odežeň všechny zlé
myšlenky.Jsme všecičky v duchu s tebou. :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 19:22

Snad máš, Welinko , pravdu! Jsi moc hodná! Tohle povzbuzování je strašně fajn! Tobe to určitě taky vyjde! Někdy v říjnu jsem si psala s jednou holčinou z „neplodnosti“. Měla PCO a už po 5. šla na IUI. Vůbec tomu nevěřila i doktoři ji od toho odrazovali - brali to jako další zbytečný pokus navíc, přemlouvali jí na IVF. Ona to chtěla ale ještě zkusit - naposled a pak to IVF. No a hádej, jaký byl výsledek! Správně, je těhulka!!! Prostě příroda je nevyzpytatelná a vždycky překvapí, když to nejmíň čekáme! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.12.05 19:37

Helli ty mě taky moc držíš v naději.A naděje je nejsilnější motivace a pozitivní impulz pro mozek.S těmi pocity na MS fakt nekecám..naposledy jsem to prožívala s kamarádkou..říká mi…to ne,já to určitě každou vteřinou dostanu.A je tu už 3-měsíční Michalka.Moc ti děkuji za ten příběh o té holčině s PCO,to se krásně poslouchá.Faktem je,že jsem strašně moc chtěla už na IVF,a inseminaci ne.Pak se to tak seběhlo,že jsem paní doktorce v CAR řekla,že se inseminace nebráním-lepší než mít „prázdný“ měsíc.Léky na IVF už taky mám..ale nevím nevím,proč se mi na to najednou ale vůbec nechce.

…moc ti držím palečky.Jako všem snažilkám.Hrozně mě to posiluje.Posílám k tobě andílky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.12.05 21:00

Díky moc Welinko!!!
K nám už přijela návštěva. Nakonec jen švagrová se synovcem (6 let), brácha zůstal doma s chřipkou. Naši koupili malýmu velkou autodráhu. Ten nedal samozřejmě jinak, než že ji musí hned vyzkoušet. Tak si teď manžílek zkouší roli tatínka a snaží se to dát dohromady. Pěkně tam s tím zápasí, hihi. Ale sluší mu to!!! :lol: Tak já zase běžím je zkontrolovat. papa zítra!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.12.05 22:10

Helli hezky se na zítřek vyspinkej.Moc a moc ti přeji //

Vendulko už je ti lépe?Určitě ti pomůže spánek.

Všem holčinkám krásné sny,které ať se brzy splní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.12.05 09:22

Helli,broučku,jak jsi na tom?
Vendulko,už je to lepší?
Jakpak je ostatním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová