IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
26.8.06 13:11

AHoj, díky za info do seznamu, už se budeme zase orientovat líp :oops:

Perlo - tak už to máš za sebou!!! Doufám, že břicho nebolí a vše je OK. Až budeš mít sílu a náladu, těšíme se na vyprávění!!!! Hodně odpočívej!!!

Filo zítra na Tebe budu myslet!!! Neboj se ničeho, bude to v pohodě!!!

Steli já se vůbec tý sestře nedivím - takový krásný mimčo, ještě aby se sním nechlubila !!!

Leico s cystama naštěstí zkušnost nemám, ale hoky docela jo a pokaždé to nebyl problém a vše dopadlo na 1* tak se neboj, už to bude dobrý!!!

Dario odjeď na dovolenou a uvidíš…jaký to tam bude. IVFko může počkat, ale Ty né, musíš být v pohodě s manželem a pak řešit mimi. Myslím na Tebe, užij si dovolenou co to jen jde, ať se VŠE vyřeší a jste spokojení!!!!

Barbánku ty se pěkně na oslavě vyvětrej :) a dej malýmu pusinu ode mě, ju?

Vlaďko užij si poslední volný víkend, od příštího nás čekají „těhotenstké“ radosti !!!

Marci hezky píchej, za chvíli se taky dočkáš!!!

Snad sem na nikoho nezapomněla a když jo, tak aspoň zdravím :roll:
Dneska jsem byla v CAR - konec stimulace, večer mám mít PREGNYL - ale musím s ním na pohotovost, prý nemůžu sama si ho dát - na co se mám připravit? Bolí? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
26.8.06 14:37

Stelli, uplne me to dojalo, az mi vyhrkli slzy! :)
Barbanku, hned se mrknu jestli mas nove fotecky! tak rizek s bramborovym salatem budu mit zitra u nasich. tak at ti hlavne nedymy na maleho!
Leico, cysty se fakt neboj! ja teda mela narkozu, ale prislo mi to proste jako odber vajicek…
Vladko, myslim na tebe!
Dario, uzij si dovolenou a v klidu se rozhodni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
26.8.06 14:38

Andri a tobe samozdrejme taky drzim palecky, uz se ti to taky blizi!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
26.8.06 15:13

Ahojky, mám poslední víkend- tak se ho snažím využít co nejvíce praconě. Uklízím a uklízím jako divá - manžela jsem do toho také zatáhla. U nás budou za 14 dní hody tak ať to uklízen nenechávám na mojem. Pěkně jsem umyla okna a už mi zbývá akorád vyžehlit, ale to si nechám asi na zítra :lol:

Perli, Filo, Andri - držím palce při OPU ať Vás bříško moc nebolí :lol: :lol: Za chvilku nás čeká ET tak to bude krása.

Jinak zdravím všechny těhulky - užívejte si a pěkně odpočívejte.
a maminy vy taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
26.8.06 18:53

Tak jsem se překonala a dostala jsem se i k tomu žehlení. Dnes už jsem opravdu vyčerpaná a to jdeme s kamarádama večer ven. Potřebuju trošičku vypadnout mezi lidi :lol: :lol:

Tady někdo mluvil o řízku. Hmmmm už ho cítím :D :D zní to velice dobře - popřemýšlím o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
26.8.06 20:56

Ahojky zlatíčka moje!!!

Tak už to je za mnou, konečně. Ráno jsem byla pěkně nervózní, bála jsem se jak ten odběr dopadne. Ale myslím že nakonec docela dobře, akorát to bříško! Ale teď večer se to konečně uklidňuje, už se můžu i narovnat :wink: .
A nyní fakta :lol: : odebrali 15 vajíček, já podepsala souhlas, že pokud budou všechny dobré, co bude nad 10, daruji. Bohužel to nevyšlo, což mě docela mrzí, že nemůžu některé toužící holčině pomoct. Darovaných vajíček je prý zoufale málo. Nakonec jich ale bylo oplodněno 8. Z 15-ti, to je skoro polovina špatných, to je docela blbý, ne? Já teda nevím, jak to bývá, ale nakonec i s těmi osmi jsem spokojená, bála jsem se že to bude horší. A teď už jenom čekat do pondělí, příp. do středy, kolik jich zůstane. Bojim bojim. Nevím, jak to se mnou zítra chudák můj chlap vydrží.

Jinak, pořád ještě váhám, zda zavést 2 nebo 3 (pokud budou :? ) a jestli chtít AH. Měla jste některá AH? To zas v neděli nebudu myslet na nic jiného :roll: .

Hoky, moc držím palečky, dočetla jsem vás a zjistila, že se to tu opravdu rozjíždí. Tak ať nám to vychází!!! :wink:

Všechny móóóc zdravím!!! Papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.8.06 21:14

Ahoj holky, zlatíčka moje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ANDRI :
Kéž by už se VŠE vyřešilo! Ale ještě asi potřebuji čas..vždycky jsem chtěla všechno hned, a teď se asi musím naučit TRPĚLIVOSTI 8) 8) 8)
Tak tobě přeji příjemnou injekci, sama jsem byla na Pregnylu už tolikrát, ani to nebolí už jsem si zvykla, ale když jsem si to píchala sama, bolelo to o moc víc než od sestry! :twisted: :twisted: :twisted:

MÍŠO
Je fajn sledovat, jak „daleko" už jsi…vždyť ty už holka začínáš druhý trimestr! Strašně moc ti gratuluji, tak to pořádně s mimískama oslavte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VLADKO
S tím úklidem úplně jako bych se viděla, pak si to ležení lépe užiješ :D :D

PERLO
No já nikdy neměla víc jak 10 vajíček, o kvalitě jsem nikdy nevěděla a jsem za to ráda, prostě jsem to neřešila a věřila..no bohužel
Někomu stačí i dvě nebo dokonce i jedno embryjko, a to se pak drží až do finále! Takže děkuj za každé, a ono :) to určitě vyjde! AH jsme měli. U nás ho dávají automaticky.

:) :) :)

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.8.06 21:18

Jo, PERLI o tom jestli zavést 2 nebo 3, já bych to nechala na doktorech. Oni vědí o kvalitě a tak, mě pak zavedli 3 a já jsem se bála, že budou trojčátka a já bych na redukci jít nedokázala..nakonec se nechytlo ani jedno, ale podruhé bych už 3 embryjka nechtěla. Raději hezky postupně a třeba na dvakrát, klidně bych chodila na KET každý další měsíc..jestli mi rozumíš. Ale to už je na tobě.

Přeji všem dobrou noc a zítra hezkou neděli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.8.06 21:48

Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím.

Mišo , chtěla jsem se zeptat, jestli musím po tom odsátí zůstat v nemocnici nebo jestli můžu hned domů, abych se když tak mohla nějak domluvit se šéfem, ať mám všechno v práci hotové. Moc děkuji za uklidnění.

Teď jsem zapomněla, kdo mě psal na tu nástěnku, já teď budu podstupovat 2. IVF, první jsem měla přelom únor, březen.

Maminky Vám gratuluju, miminka jsou nádherná.

Vám ostatním moc držím palce, ať už se brzo taky radujete.

Mějte se.
Leona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.8.06 22:42

Ahoj Perlii,

tak si mne na jedne strane uklidnila, ale na druhe… to te to brisko tak bolelo? No, uvidim zitra. Drzte mne pesticky.

Obdivuji Te, ze si souhlasila s moznym darovanim vajicek. Ja bych to asi neprenesla pres srdce…

HOlky, mejte se krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
26.8.06 22:59

Ahojda, jsem utahaná, tak napíšu jen jedné, pardon :oops: - zítra to doženu!!!

Filo neboj se, bříško budeš cítit, ale určitě dají něco proti bolesti a každou půlhodinku se to lepší, mě to bolelo trošku ten den, pak už to bylo dobrý a myslím že Daria psala, že šla 2.den na tenis. Je to to „nejhorší“, ale už to budeš mít za sebou a čekají tě jen samé radosti!!! Držím palce, ať jsou krásná vajíčka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
26.8.06 23:06

Ahoj Perli,tak to je krasne 8 oplodnenych vajicek ne??? :)
A to brisko fakt bolelo???A jak dlouho jsi tam byla a cekala nez ti neco reknou???Promin ,ze se ptam,ale strasne jsem zvedava a hlavne chci vedet co me ceka!!!A meli jste ten ICSI a mate PK????

Filo drzim palecky!!!Pak nam dej vedet az ti bude lip. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
27.8.06 09:31

FILO
Mě bolelo po punkci břicho, ale jen jako při silné menstruaci. Rozhodně se to dalo vydržet a to jsem nedostalal ani žádnou injekci ani tabletku proti bolesti. A další den už jsem si tak lehce zahrála tenis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Opravdu se není čeho bát.

Máme dneska krásný slunečný den, já jsem od ráda plná optimismu, chci si tento den užít, možná je to poslední letošní letní den..už se těším,jak si po práci natáhnu deku na zahradě a budu se vyhřívat 8) 8) 8) na sluníčku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Takže se tady objevím nejdříve večer, mějte se krásně :P

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
27.8.06 11:28

Filo, držím pěsti při dnešní punkci. Bříško bude sice trošku bolet, ale opravdu to není nic moc a dá se to vydržet.

Perloo, 8 embryjek je moc pěkné - ještě pár dní a půjdeš na ET.:lol: :lol: a to už je opravdu za pár :D

Andri - to se nám to tady pěkně sešlo. Každý den se něco děje :D Ty budeš mít OPU v pondělí, že ano :wink:

Dario, uklízení opravdu není můj koníček, ale ten pocit, že to mám vše uklizené je dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
27.8.06 11:37

Holky moc vám všem, co jdete nyní na punkce, KET a ET držím palce, já volalal v pátek na genetiku, ale musím si ještě týdne počkat na výsledek amnia- ale prcek už kope, a tak snad bude vše fajn. Fotky jsou všechny překrásné.
Darjo tobě přeji krásnou dovču a jasnou mysl při rozhodování a maminkám posílám pusu pro jejich mimča.
Pa Sutka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová