Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak to je pecka na ty tvoje léky… včera jsem šla zrovna do lékárny a za krabičku Utrogestanu a jsou v ní 2 plata kuliček na zavádění jsem doplácela 25kč… takže docela super..... už se strašně těším na UTZ hlavně ať je vše v pořádku!!!
ahoj, já jdu 27.4 a počítám každý den..... přijde mi to jako věčnost!!!!! Včera jsme byly k kámoškama na vínku tak jsem tak na ně koukala jak si pochutnávají a já cucala vodu..... tohlě mě trochu mrzí, ale byla jsem šťastná že jim můžu říct tu novinu..... ![]()
jo to mi povídej
taky bych si dala sklenku, zrovna dnes mám chuť
ale bohužel, vínkem jsem podlila akorát králíka ![]()
Jak se cítíš? Máš nějaké příznaky? ě už začíná být trochu špatně… ![]()
mě byla špatně včera a převčírem ale ne ráno ale odpoledne..... ale třeba to není od mimíska, kdo ví!!!Snad mi nebude tak blbě jako kamarádce, která problinkala skoro prvních 5 měsíců… hrůza… já jsem opět v práci do 4, takže super víkend. Já jsem tak zvědavá jestli tam bude jedno nebo 2. Manžel si nepřeje 2 a já z toho mám taky docela strach, nevím jestli bych šla na redukci...... fakt nevím… on má totiž ještě z prvního manželstaví 2 holky 10 let a tak dvojčata a říkal že to byl fakt mazec......
Já jsem na dvojčátka připravena a nešla bych na redukci ani náhodou, je tam veliký riziko, že přijdeš i o druhý mimi. Bude to náročný, to jo, ale nějak to zvládnem, zvládli to i jiní ![]()
Víš koli jsi měla HCG? byla jsi po 14 dnech od zavedení?
když jsem si volala na výsledky testu..... tak mi ta sestra řekla buď 1000 hcg nebo 10 000 hcg..... teď nevím,
ale každopádně mi řekla, že ta hladina už teď je o dost vyšší, takže opravdu pravděpodobnost tam skutečně je… ![]()
tak to bude určitě 1000, já měla 13tý den 900 a taky mi řekla, že to vypadá spíš na dvě, ale potvrdí se to až na UTZ
nevím jak by to manžel vzal, ty 2 starší mu dávají dost zabrat i časově a teď ještě ty naše..... to by zešílel...... a hlavně finančně to bude asi mazec… já bych i byla pro, stejně jsem chtěla v životě 2 děti..
hele a to je rizikový hned když jsi těhu se dvěma že jo???
jasně a po IVF je vždy rizikový těhu i když čekáš jenom jedno. Já naštěstí neschopenku nemusím řešit, jsem zaměstnaná u přítele, takže jsem doma od začátku stimulace, je to pohoda
a ještě si mě hýčká ![]()
ahoj promiň za odmlku, byla jsem včra doma a uklízela jsem celý den..... super.....
To víš určitě že přes IVF je rizikové těhu?????
No většinou nechávaj doma, nevím to jistě, ale mě chtěli napsat neschopenku hned…
to bych byla celkem ráda..... dojíždím fakt hodně kilometrů a v práci samý stres… Prodávám auta a je to čím dál tím horší!!!! Ty se máš že tě hýčká… ten můj se prý ještě bojí aby to nezakřik...... nechci ani myslet na to co se může stát..... fuj.....
Tak si rovnou řekni o neschopenku, líná huba-holý neštěstí
Mě ale po transferu nabízeli okamžitě, ani se neptali ale já nechtěla…
ahojky, nevím jak to pořádně je..... napíše mi neschopenku Gennet a pak když přestoupím k mýmu doktoru, tak mi ji bude pak psát zase on???? Máš výhodu v přítelovi že tohle řešit nemusíš....... Jen k mým příznakům… strašně mě bolí ty prsa, ale fakt je mám jak balony a strašně mě pnou… snad to přejde.. co ty??? Už se nemůžeš dočkat UTZ viď??