Jak dát dítě k babičce a nezbláznit se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
1.9.19 13:30
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková pokud syn nebude chtít, tak nepojede. Nutit ho nebudu, ale to jsem nedělala ani letos. Naopak udělám vše proto, aby nemusel jet.
Manžel aktuálně s mámou nemluví, takže ten do toho zásahovat taky nebude.

A když bude chtít? Hlavně si nad vším umýt ruce… Hele dělej jak myslíš, tvoje dítě, mě to může být buřta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.19 13:48

@Bubla Bůčková když bude chtít, tak nebude mít čas ;)

• Citovat
  • Upravit
80475
1.9.19 17:22
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková pokud syn nebude chtít, tak nepojede. Nutit ho nebudu, ale to jsem nedělala ani letos. Naopak udělám vše proto, aby nemusel jet.
Manžel aktuálně s mámou nemluví, takže ten do toho zásahovat taky nebude.

Ale tak syn jet chtěl a dokonce si u té příšerné babičky prodloužil pobyt! Tak já tomu fakt nerozumím. A strašení, když řeknu vnukovi musíš víc pít, zeptá se proč, tak mu to taky vysvětlím, včetně moznych komplikací. To není strašení, ale poučení. Je to jednoduché - ty jsi ho tam dát nechtěla, tak jsi teď prostě ze všeho totálně hysterická, vsechno děs běs, bába je přinejmenším šílená a chlapečka mučila. Možná by byla v první řadě na místě tvoje terapie, a možná už by bylo načase překousnout pupeční šňůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
1.9.19 17:27

@Bubla Bůčková ještě tohle - syn o babičce nechce mluvit ani slyšet, ale presto se podělil o to, kak ho babička týrá? Mi to pripadne jako klasika, nechci, aby kluk k babičce chodil, tak si hledám důvody. I kdyby to byla denní příprava na školu třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
1.9.19 17:33

Co hledám důvody, ale tady u drbárny si to ještě chci nechat odsouhlasit, že nejsem blázen a jednám správně…

Confirmation bias - pokus nevyšel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová