Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
@svycarka tak povídej, nejdřív originál a pak verzi pro syna, vyberu co je lepší@jurášek 07.07.09 důležitý je, se z ničeho neposrat, všechno ostatní se poddá
a aspoň dáte klukovi všechno, nemyslím jen peníze ale lásku a péči.
jj je to moje zlatíčko a je i trošičku rozmazlován
![]()
@Jasněnkaa píše:
a s ním žiješ jo?holka posbírej doklady, vyčisti účty a zdrhej
@jurášek 07.07.09 právě prožívám dvě puberty najednou, holka nechci tě děsit, ale… útěchou mi je, že u další už budu zobat klepky a bude mi to jedno
Uvidím časem a asi půjdu za chocholouškem dřív než by se rozjel moc a jestli bude po mě, tak je budu vážně potřebovat ![]()
@Jasněnkaa píše:
@jurášek 07.07.09 děti se mají rozmazlovatteda v rámci mezí.
Snažím se to nepřehánět ![]()
@jurášek 07.07.09 píše:
Uvidím časem a asi půjdu za chocholouškem dřív než by se rozjel moc a jestli bude po mě, tak je budu vážně potřebovat
jo, jo, k chocholouškovi se chystám taky:-) mně se povedlo rozmazlit oba kluky.. takže teď musím najít někoho kdo mi je vychová:-) jeden tip mě napadl
@Jasněnkaa kolik máš dětí?
![]()
@Jasněnkaa píše:
já?
vyhrála jsi první cenu:-) tak kdy můžu přivézt toho staršího?
![]()
@pavlasu no tak pracovitá jsem, skromná taky, umím vařit jen ten sex už mě tolik nebere
pořádně to matko promysli ![]()
@Jasněnkaa A když už budeš zobat pilulky, tak se ti ta jedno dvě děti ztratí ![]()
@jurášek 07.07.09 píše:
No praxi už mít budeš nebo už máš
no, právě a jestli má doma dva puberťáky, tak nějaký pětiletý ji nemůže vytočit:-) a pak mám teda ještě skoro dvouleté mrně, které nechce v noci spát
dneska už se probudil, tak jdu rychle do hajan.. dobrou noc
a čekám instrukce, co mám tomu staršímu všechno nabalit a v kolik ho zítra dovézt ![]()
a s ním žiješ jo?
holka posbírej doklady, vyčisti účty a zdrhej 
@jurášek 07.07.09 právě prožívám dvě puberty najednou, holka nechci tě děsit, ale… útěchou mi je, že u další už budu zobat klepky a bude mi to jedno