Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@peka83 já chlapům nevěřím. Asi jsem narazila na ty horší.
Ale těm, které mají šťastný a věrný vztah, tak těm blahopřeji a přeji ať jim to vydrží na věky ![]()
@verunka.s.mrnouskem no ono za tím krásným vztahem je taky minulost dosti špatná. Ale já nepřestala věřit. Ne kecám já vlastně už přestávala věřit. Spíš sem díky svého manžela začala zase věřit. A žiju opravdu v tom, že to zle muselo kdyis v minulosti být, abyhc mohla v budoucnu být štastná s tím pravým osudovým mužem:-) a věřím že na každého čeká osudový muž.
Ahoj… tak ja jsem ve vztahu uz skoro 10let manzele skoro 7let…nerikam ze se neumime pohádat..ale v zakladu se milujeme, duverujeme a pomahame si. fungujeme i jako kamaradi kteří si vse reknou ale i jako milenci kteří se sebe nemuzou nabazit…mame dve zdrave deti kterym dáváme lasku kazdy den a zijeme spokojeny život..prala bych takovy vztah kazdemu a verim ze spolu prozijeme zivot do konce..doufam ze i moje deti budou mit takovy vztah.. ![]()
@peka83 Já šťastná jsem..ač se to zdálo nemožné, postavili jsme se s přítelem na vlastní nohy, odstěhovali se od jeho maminky, pořídili pejska a snažíme se o mimčo. Nevěřím tomu, že každý člověk v dnešní době podvádí..Určitě ne já a to jsem byla podvedena v každém vztahu, naštěstí mě to ještě nepoznamenalo natolik, abych nevěřila v lásku a šťastný život ve dvou. A myslím že je takových párů víc..Jen je v dnešní době potřeba za to svoje štěstí pořádně bojovat.. ![]()
Já jsem taky šťastná. Teda nejen já-my jsme šťastní
budou tomu dva roky, za pár dní, co jsme spolu a láska jako blázen trvá
žádné hádky a věrnost? jasná věc ![]()
Ja jsem taky stastna celkem a jsme si verni
nemam duvod neverit
u byvalych peklo…mame 6,5 mesicni miminko, ktera i pres nejake problemy se dokaze furt usmivat a zlepsit naladu. Sice taky obcas doma hadky ( kde ejsou) ale to usmirovani je pak nejlepsi ![]()
My jsme taky stastni;) jak rekla Charlotta v Sex and the city…jsme stastni kazdy den, ne cely den, ale kazdy den;) jsme spolu 5let, cekame mimco, kupujeme baracek, svatbu neresime a nedavno nam rekla cisnice v restauraci ze nam to na tom prvnim rande slusi a ze je videt ze jsme zamilovani;) obcas se pohadame, nekdy to automaticky prejde do smichu a srandy, nekdy je jeden urazenej…tak normalne…asi se mnou ted mlati ty tehotensky hormony, ale ted to takhle citim;)
@Jimichanga píše:
@peka83 Já šťastná jsem..ač se to zdálo nemožné, postavili jsme se s přítelem na vlastní nohy, odstěhovali se od jeho maminky, pořídili pejska a snažíme se o mimčo. Nevěřím tomu, že každý člověk v dnešní době podvádí..Určitě ne já a to jsem byla podvedena v každém vztahu, naštěstí mě to ještě nepoznamenalo natolik, abych nevěřila v lásku a šťastný život ve dvou. A myslím že je takových párů víc..Jen je v dnešní době potřeba za to svoje štěstí pořádně bojovat..
Hezke ![]()
Vím jaké je to být podvedená..ale stále jsem věřila v lásku a důvěru a štastný život, že někdo takový na světě být musí..a přišel! Milujem se máme krásného syna a každý den si užíváme co to jde! Máme štastný život a jsem za to moc vděčná! ![]()
My jsme spolu osm let a říjnu bude svatba. Jsme spolu šťastný a věrný taky ![]()
Musím sa pridať. Tiež sme verní a šťastní spolu. V januári to bolo šesť rokov. Ako manželov jeden a štvrť roka. ![]()
Já jsem věrná, ale ne už zas tak šťastná… Přítel mi ze začátku vztahu hodně ublížil virtuální nevěrou a nějak se z toho doteď nemůžu oklepat, nemůžu mu zase věřit natož tak důvěřovat. Nevím jak dlouho to ještě vydržím.. Taky si začínám myslet, že najít chlapa který bude na 100% věrný je vzácností… ![]()
@Radanka25 tak grtauluji to jekrásné.
@verunka.s.mrnouskem A máš pocit, že na tom není stejně jako ty? Třeba je akorát to né všichni muži umí ukázat a projevit stejně jako my ženy.