Je zvyklý používat kondomy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.20 09:02
@Simmcaa píše:
Bud rada, ze nemusis brat HA. Ja krome 2 blbych let, kdy jsem brala HA, tak jedine s kondomem. HA uz nikdy vice.

Tak HA já beru projistotu i tak. Věřím jí víc.

• Citovat
  • Upravit
3281
25.5.20 09:03
@Anonymní píše:

Vidíš, a teď bys zrovna nemusela a mohla bys dát tělu na chvíli zase pauzu. Není dobré brát HA dlouhodobě, může to mít později zdravotní dopad. Někde se tu určitě projeví, není to přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.5.20 09:08
@Anonymní píše:
To já chápu, ale já beru HA a většinou používáme i spermicidní gel. Dítě nechceme ani jeden.

Nevěří ti a chce to prostě mít pod kontrolou. To je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
25.5.20 09:11
@Anonymní píše:
S partnerem chodím už skoro rok a on stále používá při sexu kondomy. S bývalým přítelem jsme kondomy přestali používat asi po třech měsících vztahu, potom co jsme si oba zašli na testy. Když jsem to před nějakou dobou navrhla současnému příteli, tak mi řekl, že to není potřeba. Prý s manželkou používal kondomy celou dobu co spolu byli a to spolu byli dvacet let! Je na ně zvyklý a asi to nechce měnit. Mně to ale s kondomem úplně nevyhovuje a přijde mi škoda používat ho v trvalém vztahu. On je tedy teprve můj třetí sexuální partner, takže nemám moc co porovnávat, ale podle minulého partnera soudím, že i on si to samozřejmě bez kondomu užíval více. Máte zkušenosti s tím, že je muž na kondomy zvyklý a nechce je přestat používat? Jak to máte u Vás?

Ahoj,

a není to třeba nejen kvuli pojištění ohledne sexuálně přenosných chorob, ale i pojištění nepočetí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
25.5.20 09:11
@Anonymní píše:

no vidíš, takže je vyrovnáno :mrgreen: mmch z mojí zkušenosti je lepší sex bez HA s kondomem, než s HA bez kondomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 09:19
@sagina píše:
no vidíš, takže je vyrovnáno :mrgreen: mmch z mojí zkušenosti je lepší sex bez HA s kondomem, než s HA bez kondomu :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
25.5.20 09:33
@Anonymní píše:
To nechceme ani jeden, ale zase bych si ten sex chtěla pořádně užít. A pro mě to prostě s kondomem není ono, pro něj přeci taky nemůže být.

Tak si asi budeš muset najít někoho jiného, pokud to je pro tebe překážka. Pro mě je jeho postoj pochopitelný a on ho zjevně měnit nechce. A ty rozhodně chlapa, co na kondomu netrvá, najdeš snadno :-D přeci jenom těch, kteří mají keců jak Palacký, proč to s kondomem nechtěj, je jak naseto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
25.5.20 09:50

Kamarádky muž taky používá kondom a ona HA. Bojí se, co kdyby náhodou zapomněla?
Nechce děti. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
25.5.20 10:49
@zoidberg píše:
Jo je to fakt divné, podle mě jsi pro něj nějakým způsobem nečistá, že ho tam nechce smočit.

Spíš bych tak trochu tipovala, že ji tak úplně nevěří, že ty děti nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
25.5.20 11:00

Asi chlap cte obcas emimino. Antikoncepce je prakticky lek na neplodnost, zavadeni spermatu prstama tu je taky docela casty, no a kdyz vidim, jak casto se resi datum poceti kvuli otcovstvi, tak ma asi strach i z pohlavnich chorob. Krom toho mozna s tim dyl vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 11:42
@Anonymní píše:
Tak děti rozhodně nechce, taky mu bude 46 :) A já to mám stejně, protože je mi zase naopak teprve 23 :) Taky si dávám sakra pozor abych brala antikoncepci správně i přes kondom + většinou ještě používáme spermicidní gely. Ten sex si chci ale užít, proto si myslím, že když se chráníme jiným způsobem, tak není kondom potřeba.

Má tě jen na sex. Ve svém věku nebude mít vážný vztah s tak mladou. Jedině, že by mu hráblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.5.20 12:25
@marzanna píše:
Znam muze, kterym s kondomem ani nestoji a znam muze, kteri se bez kondomu k zensky pomalu nepriblizi ani na metr.Mas o vic jak o dvacet let starsiho partnera, naprosto ho chapu, ze to posledni, co by chtel, je povesit si na krk o polovinu mladsi tehotnou zabu, a ze to tudiz odmita riskovat. A tech pripadu, ktere “otehotnely pres antikoncepci,” zvlast kdyz ten chlap treba neni uplne chudej, je az prilis mnoho (zvlastni, ze u tech chudych se tyhle nehody tak casto nedeji :-D)

Jo, on ten kondom, zvlast kdyz ma. mensi velikost pomaha udrzet krev v penisu, takze pak lip stoji. Jedtli je priteli 46, tak je mozne, ze ptoste mu s kondomem lip stoji a nechce brat viagru. Muze jeste zkusit takovy ten krouzek na penis. Asi bych to neresil. Pokdu jde jen o sex. Jedine, kdy bych se nad tim pozsatavil by byl oral, kourit gumu neni ono :lol: ale na soulozeni mi to prijde ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
29.5.20 22:36

To je bordel, kdyz chlap nechce pouzivat kondomy, je idiot, kdyz js pouzivat chce, je idiot… nejde prece jen o pohlavni nemoci, ale i o ochranu pred nechtenym tehotenstvim… ja jsem s manzelem pres 10 let a po porodu budeme normalne kondomy pouzivat, pouzivali jsme je nejakou dobu i driv, tedy pred snazenim o dite… a to jsme spolu byli dlouho a oba jsme byli pro sebe prvnimi partnery, takze pohlavni nemoci taky nejak nehrozily… ja se treba tesim, az budeme experimentovat, hledat nejtenci a tak, jeste jsme to uplne nevychytali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
29.5.20 22:42
@Anonymní píše:
To já chápu, ale já beru HA a většinou používáme i spermicidní gel. Dítě nechceme ani jeden.

HA muzes lehce tajne vysadit a gely moc spolehlive samotne nejsou… a pak je to sup sup, tak se boji, no… asi o tom neco vi ve svem veku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
29.5.20 22:47
@sagina píše:
no vidíš, takže je vyrovnáno :mrgreen: mmch z mojí zkušenosti je lepší sex bez HA s kondomem, než s HA bez kondomu :nevim:

Na tom neco bude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria