Je zvyklý používat kondomy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
29.5.20 22:53
@Anonymní píše:
To nechceme ani jeden, ale zase bych si ten sex chtěla pořádně užít. A pro mě to prostě s kondomem není ono, pro něj přeci taky nemůže být.

Jestli si to chceš pořádně užít, tak vysaď HA. A uvidíš ten fičák ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.21 20:55

Ty jo ja bych byla vdecna za chlapa, kterymu by kondom nevadil. Narazim na opacny problem bohuzel. A jelikoz hormony nemuzu, tak vetsinou chlapi bud ztrati zajem a nebo se me snazi presvedcit na prerusovanou… Takze mam smolika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
7.1.21 21:05
@HulaHoop píše:
Ty jo ja bych byla vdecna za chlapa, kterymu by kondom nevadil. Narazim na opacny problem bohuzel. A jelikoz hormony nemuzu, tak vetsinou chlapi bud ztrati zajem a nebo se me snazi presvedcit na prerusovanou… Takze mam smolika

Takze nesukas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.1.21 21:21
@Aduš8 píše:
No, tohle dost podstatně vysvětluje situaci. Asi má trochu strach, aby se to nesplašily hormony v tvém věku.A sex se dá užívat i s kondomem

Je to jak lízat zmrzlinu přes sklo. 8) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.21 21:49
@Fofrník píše:
Je to jak lízat zmrzlinu přes sklo. 8) :mrgreen: :mrgreen:

No ale co mam delat, kdyz u me maji hormony dost zasadni vedlejsi ucinky? Mam zit jak jeptiska? Nekdy si rikam ze vynalez horm. antikoncepce mi byl cert dluzen.Dost me to znevyhodnuje… no ale holt s tim nic nenadelam… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.21 21:56
@Pavlik Morozov píše:
Takze nesukas?

Bohuzel ne. Poslednich par let kdyz uz neco vypadalo nadejne, tak to skoncilo na bud me nervozite z presusovane a nebo na tom, ze chlap proste kondom nechtel a tecka.Je fakt ze jsem asi blba a hned ze zacatku to chlapovi povim, ale nechce se mi ho tahat za nos a vybalit to na nej az kdyz prijde na vec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
@HulaHoop píše:
No ale co mam delat, kdyz u me maji hormony dost zasadni vedlejsi ucinky? Mam zit jak jeptiska? Nekdy si rikam ze vynalez horm. antikoncepce mi byl cert dluzen.Dost me to znevyhodnuje… no ale holt s tim nic nenadelam… :roll:

Hele, a víš, že existují i jiné metody? Napříkld globule, tělísko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
@HulaHoop píše:
No ale co mam delat, kdyz u me maji hormony dost zasadni vedlejsi ucinky? Mam zit jak jeptiska? Nekdy si rikam ze vynalez horm. antikoncepce mi byl cert dluzen.Dost me to znevyhodnuje… no ale holt s tim nic nenadelam… :roll:

Naštěstí existují i chlapi k partnerce ohleduplní, zejména když má zdravotní důvody. Držím palce, abys takového našla. Mám takových zkušeností víc, kdy by si chlap radši nechal řezat ruku než by si tu gumu vzal a to i jednorázově. Pokud je tedy sex s gumou tak hrozný, tak pak neměl žádný a byl spokojen. Poděkuj ženám, které do sebe 20 let vesele cpou HA a ty chlapy vychovaly k tomu, že je to běžné, že všechny zobou. Bohužel na to, že máme 21. století v tomto věda moc nepokročila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.21 22:14
@Julča001 píše:
Naštěstí existují i chlapi k partnerce ohleduplní, zejména když má zdravotní důvody. Držím palce, abys takového našla. Mám takových zkušeností víc, kdy by si chlap radši nechal řezat ruku než by si tu gumu vzal a to i jednorázově. Pokud je tedy sex s gumou tak hrozný, tak pak neměl žádný a byl spokojen. Poděkuj ženám, které do sebe 20 let vesele cpou HA a ty chlapy vychovaly k tomu, že je to běžné, že všechny zobou. Bohužel na to, že máme 21. století v tomto věda moc nepokročila :nevim:

Jj o tom to pressne je. Vytvoril se novy pro muze vyhovujici standart a kdo z zen hormony nemuze tak ma holt smolika… :(
Skoda ze neni neco zdravotne nevyhodnyho i pro muze, by me zajimalo jestli by to kvuli poteseni do sebe rvali… telisko jsem nezkousela, ale ptala jsem se pred lety doktora a ten mi to kvuli nachylnosti k zanetum nedoporucil.Holt zustanu single a poradim si jinak ;) a az si budu jista, ze nechci uz deti kvuli veku tak holt sterilizace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
7.1.21 22:26
@HulaHoop píše:
Bohuzel ne. Poslednich par let kdyz uz neco vypadalo nadejne, tak to skoncilo na bud me nervozite z presusovane a nebo na tom, ze chlap proste kondom nechtel a tecka.Je fakt ze jsem asi blba a hned ze zacatku to chlapovi povim, ale nechce se mi ho tahat za nos a vybalit to na nej az kdyz prijde na vec…

A prerusovana souloz je takova pohroma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
7.1.21 22:27
@Julča001 píše:
Naštěstí existují i chlapi k partnerce ohleduplní, zejména když má zdravotní důvody. Držím palce, abys takového našla. Mám takových zkušeností víc, kdy by si chlap radši nechal řezat ruku než by si tu gumu vzal a to i jednorázově. Pokud je tedy sex s gumou tak hrozný, tak pak neměl žádný a byl spokojen. Poděkuj ženám, které do sebe 20 let vesele cpou HA a ty chlapy vychovaly k tomu, že je to běžné, že všechny zobou. Bohužel na to, že máme 21. století v tomto věda moc nepokročila :nevim:

Jenze vidina, ze budes do konce zivota prcat s kondomem neni nic moc. Ocekava se vernost a jeste s gumou. Tohle neni terno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 06:19
@Pavlik Morozov píše:

Takových už bylo, co ho včas nevyndali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 06:21
@Pavlik Morozov píše:
Jenze vidina, ze budes do konce zivota prcat s kondomem neni nic moc. Ocekava se vernost a jeste s gumou. Tohle neni terno

Musí si najít chlapa, kterému guma nevadí. Nebo jak píše, po dětech sterilizace / vasektomie. Tu si ale taky moc chlapů udělat nenechá, i když jinde je to běžné a je to banální zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
8.1.21 06:23
@Pavlik Morozov píše:

Ano, hodně žen trne strachy, aby ho včas vytáhnul.
A i pro mnoho chlapů to je nepřípustné. Kamarád mého muže mi kdysi vysvětloval, ze on si prece nenechá připravit o to nejlepší na sexu (tj. vyvrcholení dovnitř), takze ať si antikoncepci zařídí ženská (on je ale blb i z jiných důvodů, tak mě tenhle jeho postoj nijak nešokoval).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 07:39
@akavi píše:
Ano, hodně žen trne strachy, aby ho včas vytáhnul.
A i pro mnoho chlapů to je nepřípustné. Kamarád mého muže mi kdysi vysvětloval, ze on si prece nenechá připravit o to nejlepší na sexu (tj. vyvrcholení dovnitř), takze ať si antikoncepci zařídí ženská (on je ale blb i z jiných důvodů, tak mě tenhle jeho postoj nijak nešokoval).

Jo, tak to je nejvtipnější, vyvrcholení dovnitř, ale zase nesmí být s gumou. Prostě poklad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí