Jsem nešťastná z dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.11.19 08:15

@zuzikka Mě to rodiče taky neříkali a přesto jsem věděla, že mě milují. Činy jsou víc než prázdná slova.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 08:16

@jahuhudka Obě děti jsou stejné. Nepodařilo se ani jedno, manžel říká, že to taky nechápe. Syn je stejně líný jako dcera. Syn bydlí s námi.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
12.11.19 08:18
@Anonymní píše:
@jahuhudka Obě děti jsou stejné. Nepodařilo se ani jedno, manžel říká, že to taky nechápe. Syn je stejně líný jako dcera. Syn bydlí s námi.

kolik mu je a jak se ta lenost projevuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 08:19

@jahuhudka Synovi je 25, doma uklidí, ale do práce se stejně, jako jeho sestra nehrne. Dělá všechno pro to, aby do práce nemusel. Opravdu to nechápu, já s manželem pracujeme od 16 let.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.11.19 08:20
@Anonymní píše:
@lucenka A co jsem jí měla říkat Miluju Te, jako v nějakém filmu? Vždyť to přece věděla, nebudu plýtvat energií na někoho, koho bych nemilovala.

ano, tos jí měla říkat. Já běžně svýmu dítěti říkám, že ho mám ráda, pohladím ho, pomazlím se sním. To jsou totiž skutečné projevy lásky.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
12.11.19 08:22
@Anonymní píše:
@jahuhudka Synovi je 25, doma uklidí, ale do práce se stejně, jako jeho sestra nehrne. Dělá všechno pro to, aby do práce nemusel. Opravdu to nechápu, já s manželem pracujeme od 16 let.

A pracuje nebo ne

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.11.19 08:22
@Anonymní píše:

a on studuje?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 08:23

@lucenka Pro mě jsou činy víc než pouhá slova. To, že je máme rádi museli cítit i beze slov. Vždyť jsme se o ně starali, vychovávali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 08:23

@jahuhudka Ne nepracuje. Nechodí do práce. Je na úřadě práce.

• Citovat
  • Upravit
15995
12.11.19 08:25

No, jak to ctu, jsem nestastna z tebe :nevim: Studeny odchov, tady mate jidlo a strechu nad hlavou, vzorne pracujici rodice a koukejte drzet hubu a krok…podporovat vas budeme v tom, co MY povazujeme na spravne a jeste vas budem neustale kontrolovat…no, potes koste. Se nedivim, ze jste v detech zabili jakoukoliv iniciativu a ze se dcera odstrihla, jestli byla citlivejsi povaha, tak je dobra, ze to zvladla. Mno, muzes tak maximalne doufat, ze to jednou v sobe zahoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
12.11.19 08:25
@Anonymní píše:
@jahuhudka Ne nepracuje. Nechodí do práce. Je na úřadě práce.

A přispívá na domácnost, jídlo? Pokud ne, určete částku a neřešte jestli pracuje, to není vaše věc.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
12.11.19 08:26
@Anonymní píše:
@lucenka Pro mě jsou činy víc než pouhá slova. To, že je máme rádi museli cítit i beze slov. Vždyť jsme se o ně starali, vychovávali.

Nechci ti brát iluze, ale střechu nad hlavou, jídlo dává svým dětem i moje sousedka, na kterou jdu podat TO za zanedbání dětí. Tak se láska neprojevuje.

• Citovat
  • Upravit
441
12.11.19 08:30

Nevim co se stalo proc vase dcerka ma nenavist k vam i jako k otci nestalo se neco? je to trochu smutne ze nevite a vase dcerka vam nerekla ze se vdava. jak tady pisete ze to slo od stredni skoly? jestli se nic nestalo tak by to nechla tak vim ze to jako matku boli, ale dcerka na to dojde a urcite se ozve. uvidis tak hodne stesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 08:30

@beruska9 To snad nemyslíte vážně? Dali jsme dětem všechno, jediné, co jsme chtěli bylo to, aby pracovali a dokázali se o sebe postarat. Nic jiného od nich nechceme. Dcera tedy chtěla studovat, ale tak já jako její matka vím, že prostě na školu nemá, vždyť střední proplouvala průměrnými známkami a z matematiky propadala. Tak jsme jí s manželem řekli, až jde raději pracovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 08:31

@jahuhudka Ne, nepřispívá na domácnost. Nemá z čeho když nepracuje. Rodina také nad nima kroutí hlavou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová