Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže jsi mamku vydechnout nenechala ani na chvilku, prostě taková malá pijavice.
@Adinal: Ty jsi ale zlá. Mamka se mi ozvala sama. Vyříkaly jsme si to a jsme rády obě dvě.
@Anonymní píše:
@Adinal: Ty jsi ale zlá. Mamka se mi ozvala sama. Vyříkaly jsme si to a jsme rády obě dvě.
Ozvala se Ti sama?
Nechci být zlá, jen je mi Tvojí mamky trochu líto.
Jinak je samozřejmě fajn, že se situace mezi vámi vyjasnila a uklidnila.
Ano, ozvala se sama.
Vše jsme si vyříkaly a jsme obě za to rády.
Vyjasnila, přišla mi i naproti, když jsem příjížděla z dovolené.
Za chvilku k ní jedu, povyprávět, ukázat fotky a předat suvenýry ![]()
Tak snad vám to vydrží a bude vše v pohodě.
Sestru stejně ale budete muset nějak pořešit.
Toho se trochu bojím…
Se ségrou je těžká domluva…
Před dovčou dostala nový telefon, přišlo mi, že z toho snad ani nemá radost, a teď když jsem přiletěla, jsem se dozvěděla, že ten nový telefon jí nevyhovuje… Je to s ní těžký.
A co je na tom? To je přece její právo. Já mám prastarou nokii, manžel mi už několikrát tlačil jiný, a pokaždé jsem se vrátila k téhle staré krabici. Proč měnit to, co mim vyhovuje?
To už nesmí říci nic? Jenom musí být stále vděčná za to, co jí kdo nutí? Nech ji žít, stejně jako mámu.
@Anonymní píše:
Toho se trochu bojím…
Se ségrou je těžká domluva…
Před dovčou dostala nový telefon, přišlo mi, že z toho snad ani nemá radost, a teď když jsem přiletěla, jsem se dozvěděla, že ten nový telefon jí nevyhovuje… Je to s ní těžký.
Mně vždycky trvá, než se s novým mobilem „sžiju“. Naštěstí současný funguje stále dobře.
Hlásí se zakladatelka

Dovolená byla naprosto úžasnááááá…
S mamkou jsme si vše vyříkaly ještě před dovolenou.
Shodly jsme se na tom, že jsme poslední dobou měly už trochu ponorku plus já byla vyřízená z práce.
Po víc než týdnu odpočinku se cítím skvěle
Dnes jedu k mamce ukázat jí fotky a vyprávět o dovče
Koukám, že se tu diskuze rozjela i beze mě samospádem