Jsem zlodějka, nebo to přítel hrotí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
5.8.13 21:18

No tak to je pablb, a ne tvůj partner. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 21:19

@ncc1701 jo vybírání ledničky :cert: to bych vraždila, a nejhorší je že u nás to nikdo nesnědl, vždyť si vzal jen kousek :roll: nj ale druhý kousek dožral syn a pak jsou schopný se zhádat kdo měl víc salámu, čí je to vina :lol:

• Citovat
  • Upravit
13714
5.8.13 21:22
@Jasněnkaa píše:
@ncc1701 jo vybírání ledničky :cert: to bych vraždila, a nejhorší je že u nás to nikdo nesnědl, vždyť si vzal jen kousek :roll: nj ale druhý kousek dožral syn a pak jsou schopný se zhádat kdo měl víc salámu, čí je to vina :lol:

Já bych je pozabíjela bez zjišťování viny, stejně se přijde na to, že to neměl nikdo!!! Smradi nenažraný, vždycky sežerou tu nejdůležitější ingredienci! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
5.8.13 21:23

@ivonnet Nejdůležitější je, aby se v tom oba cítili dobře. Bez ohledu na to, jak si to uspořádali. Což tady není. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.8.13 21:24

@Jasněnkaa @Virginia já jsem to nesnědl, jen jsem si vzal kousek… no, možná tam byl předtím kus, ale když jsem si bral, tak tam byl jen kousek a ten by stejně byl málo, kdybys z toho chtěla něco udělat/případně vzal jsem si jen kousek a něco tam zůstalo (většinou prázdný nebo téměř prázdný obal) :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
5.8.13 21:26
@Jasněnkaa píše:
víš co, jde fakt o hlouposti. Já vím, že třeba na té benzínce by mě asi roztrhl, protože jsem mu zkomplikovala plány, někam jel, musel se vracet pro kartu, měl zdržení. Ale nevidím jediný důvod proč by na mě měl řvát :nevim:
Je fakt že poslední dobou, když někam jde, se ptá „nemáš moji kartu?“ :lol: mám i „svoji“ ale tu používám minimálně, přeci jen ten rodičák je nic moc a s tím vyskakovat nemůžu, takže nákupy atd. řeším „jeho“ kartou, svoji mám jen jako záložní, když je mimo a já potřebuju teď hned.

Tak mě teď čekají poslední dvě normální výplaty před prvním prckem v říjnu, pak tedy ještě jakž takž mateřská a pak na rodičovské asi budu muset, jak to tady čtu, radikálně přehodnotit svůj přístup k přítelovým penězům :). No možná za půl roku tady budu odpovídat, že brát si peníze z peněženky je úúúplně normální, kdo ví.. :)
Ne tak jasně že je všechno o domluvě, odbočila jsem, zakladatelka řeší úplně něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 21:30
@Regina Hero píše:
@Jasněnkaa @Virginia já jsem to nesnědl, jen jsem si vzal kousek… no, možná tam byl předtím kus, ale když jsem si bral, tak tam byl jen kousek a ten by stejně byl málo, kdybys z toho chtěla něco udělat/případně vzal jsem si jen kousek a něco tam zůstalo (většinou prázdný nebo téměř prázdný obal) :cert: :cert: :cert:

prázdný obaly ty miluju uplně nejvíc :cert: kouknu do ledničky vidím, jo je to tam, jdu na nákup, přijdu, jdu vařit a v obalu nic :zed:
Nebo dám do ledničky pikslu s jídlem třeba od oběda, oni to sežerou a na dně nechají 4 lžice omáčky :zed: proč to nemůžou sežrat celé?

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
5.8.13 21:31

@marg
přikláním se k tobě. za prvé si nedovedu představit, že bych neměla ani korunu a za druhé bych prostě do peněženky partnerovi nevlezla. každopádně on to neměl nikde rozhlašovat a ona mu mohla nechat vzkaz.Je tam zřejmě více problémů :-(

• Citovat
  • Upravit
29350
5.8.13 21:32

@marg my to máme tak, že peníze jsou společné… a prostě když je potřeba, tak si je ten z nás, kdo zrovna potřebuje, vezme… jasně, že většinou řeknu, že jsem si něco vzala (já kromě korálkovacího materiálu platím většinou kartou, manžel zase mívá u sebe víc hotovosti), ale občas se to v tom fofru prostě nějak zapomene… nebo to řeknu dodatečně… a manžel místo prudění a seřvání řekne, že si toho všiml nebo se sám zeptá… nebo zase kdžy nemá drobné on, tak si vezme ode mne… co je na tom tak divného? Sdílíme spolu daleko víc a daleko víc intimnějších věcí, než jen peníze… nemáme moje a jeho peníze, ale naše… toť vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
5.8.13 21:33
@nepř. G12 píše:
@marg
přikláním se k tobě. za prvé si nedovedu představit, že bych neměla ani korunu a za druhé bych prostě do peněženky partnerovi nevlezla. každopádně on to neměl nikde rozhlašovat a ona mu mohla nechat vzkaz.Je tam zřejmě více problémů :-(

Děkuji :kytka: souhlas 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.8.13 21:33
@Jasněnkaa píše:
prázdný obaly ty miluju uplně nejvíc :cert: kouknu do ledničky vidím, jo je to tam, jdu na nákup, přijdu, jdu vařit a v obalu nic :zed:
Nebo dám do ledničky pikslu s jídlem třeba od oběda, oni to sežerou a na dně nechají 4 lžice omáčky :zed: proč to nemůžou sežrat celé?

jo, přesně… nebo kastrol s něčím a na dně zůstane tak pět lžic… je to víc než jen zašpiněný kastrol a méně než jedna dětská porce… to taky nechápu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
5.8.13 21:34

@Regina Hero Já to chápu, odpadá tím ta trapná otázka: kdo to sežral?
Nesežral to totiž nikdo, ono tam trochu ještě je! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.8.13 21:36

@marg Tak já nepředpokládám, že je tohle běžná situace. Taky mi muž jednou vybral (do mrtě) peněženku a zapomněl mi to říct. No ne, že bych jásala, ale mám kartu a rozhodně mě nenapadlo nadávat jemu ani o samotě, v hospodě nemluvě, do zlodějů. Asi tak :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.8.13 21:37
@Jasněnkaa píše:
Nebo dám do ledničky pikslu s jídlem třeba od oběda, oni to sežerou a na dně nechají 4 lžice omáčky :zed: proč to nemůžou sežrat celé?

Asi ti chtějí trochu nechat, abys měla radost ;) :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
5.8.13 21:37
@Regina Hero píše:
@marg my to máme tak, že peníze jsou společné… a prostě když je potřeba, tak si je ten z nás, kdo zrovna potřebuje, vezme… jasně, že většinou řeknu, že jsem si něco vzala (já kromě korálkovacího materiálu platím většinou kartou, manžel zase mívá u sebe víc hotovosti), ale občas se to v tom fofru prostě nějak zapomene… nebo to řeknu dodatečně… a manžel místo prudění a seřvání řekne, že si toho všiml nebo se sám zeptá… nebo zase kdžy nemá drobné on, tak si vezme ode mne… co je na tom tak divného? Sdílíme spolu daleko víc a daleko víc intimnějších věcí, než jen peníze… nemáme moje a jeho peníze, ale naše… toť vše…

Pokud má někdo SPOLEČNÉ prasátko, nebo peníze dává doma do matrace a nevím kam ještě, nebo prostě má jeden SPOLEČNÝ účet, tak ať si každý bere co je komu libo. Jen se mi prostě příčí ta představa, že mého chlapovi prohledávám kapsy a beru si bez dovolení jeho peníze, které mohl mít na něco připravené. My spolu taky sdílíme vše, ale tohle prostě není slušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí