Jsem zlodějka, nebo to přítel hrotí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
5.8.13 21:41

@Regina Hero @Jasněnkaa a taky vam nechavaji v lednici prazdne talire? ten muj sni posledni zakusek, talir tam necha, bracha doji taveny syr krabicku tam necha… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.8.13 21:41

@marg tobě se prostě nikdy nestalo, že jsi potřebovala peníze, u sebe jsi neměla a tak sis vzala od manžela nebo mu řekla, aby ti dal? No, představ si, že mě se to už za ty roky několikrát stalo… nebo že jsem měla jen třeba dvoutisícovku, protože bankomat mi jiné nedal a potřebovala jsem drobné na lístek na autobus… tak to jsem si prostě od něho vzala… nemusím mu prohledávat kapsy, prostě si vezmu z poličky nebo z peněženky… nebo mu řeknu a on odpoví stejně jako já jemu, když potřebuje on - ať si je vezmu a že se přece nemusím ptát… neslušné bych viděla v tom, kdybych mu to brala tajně a tajně si to třeba někam ulejvala… třeba do té matrace… ale kapsy si fakt nešacujem… jen před praním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
5.8.13 21:43

My si do penez nelezeme…tak nejak platime kazdy, co je zrovna treba, disponujeme kazdy se svymi prostredky…kdyz jdem na obed, zaplatim bud ja nebo on..to same nakup…pokud potrebuju, reknu mu to, nechci mu sahat do penezenky, proste to nemusim…tak nejak nam tohle vyhovuje…kdybych si od nej neco vzala, kdyby treba nebyla moznost mu to rict..napsala bych mu vzkaz nebo sms…ale to jen proto, ze je mi proti srsti si od nej brat penize bez jeho vedomi…ale zase vim, ze kdyby se mi to stalo, ze me nenarkne ze zlodejstvi…to neni hezky od Tvyho partnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.8.13 21:44

@Regina Hero
s dovolením se vyjádřím, pokud se mi to stalo, možná 1× tak jsem mu řekla. do jeho peněženky bych bez jeho souhlasu nelezla stejně tak, jako on mi nelezl do kabelky. každý to má asi jinak

• Citovat
  • Upravit
379
5.8.13 21:45

DEBIL. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
5.8.13 21:48

Holky jak Vás tu čtu, tak mi taky nepříjde slušné ani normální lézt partnerovi do peněženky a něco mu brát, nám oběma se to příčí. když potřebujeme, řekneme si to, nebo požádáme, ale sama od sebe bych si nikdy od něj nic nevzala ikdybych měla být bez peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
5.8.13 21:49
@nepř. G12 píše:
@Regina Hero
s dovolením se vyjádřím, pokud se mi to stalo, možná 1× tak jsem mu řekla. do jeho peněženky bych bez jeho souhlasu nelezla stejně tak, jako on mi nelezl do kabelky. každý to má asi jinak

A do postele spolu lezete?
Já se teda dost často divím, při takovéto míře zachování soukromí, u některých až hysterii při dotknutí se partnerova telefonu, peněženky, klíčů, že ti lidé spolu vůbec souloží, když natolik respektují soukromí toho druhého. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
5.8.13 21:49

Mě chlap leze do peněženky pořád (držím kasu, výplaty jdou na můj účet a já vše platím, takže je to v pořádku, on „své“ peníze vlastně jakoby nemá), ale taky mě naštve, když mi to neřekne…protože s těmi penězi někde počítám a pak sem třeba u holiče za blbce, páč musím do bankomatu…
Nicméně mu řeknu „příště mi to řekni“ a tím to hasne. Do zlodějů bych mu nenadávala, ani kdyby tímto způsobem šáhl do úspor, jednou jsme rodina a co je tvoje to je moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
5.8.13 21:50

@Virginia

souložíme s manželem dostatečně a přesto si navzájem nelezeme do peněženek ani do telefonů - ba dokonce ani na záchodě se nenavštěvujeme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
5.8.13 21:51
@Regina Hero píše:
@marg tobě se prostě nikdy nestalo, že jsi potřebovala peníze, u sebe jsi neměla a tak sis vzala od manžela nebo mu řekla, aby ti dal? No, představ si, že mě se to už za ty roky několikrát stalo… nebo že jsem měla jen třeba dvoutisícovku, protože bankomat mi jiné nedal a potřebovala jsem drobné na lístek na autobus… tak to jsem si prostě od něho vzala… nemusím mu prohledávat kapsy, prostě si vezmu z poličky nebo z peněženky… nebo mu řeknu a on odpoví stejně jako já jemu, když potřebuje on - ať si je vezmu a že se přece nemusím ptát… neslušné bych viděla v tom, kdybych mu to brala tajně a tajně si to třeba někam ulejvala… třeba do té matrace… ale kapsy si fakt nešacujem… jen před praním ;)

Stalo se mi to milionkrát a i po miliontý první bych se mu nezapomněla zmínit, že si něco od něj beru. Taky na mě jenom zahučí, ať si vezmu co chci a neptá se, na co to potřebuju, ale tady se řeší, že zakladatelka mu to zapomněla říct a pak se diví, že takový lakota to řeší v hospodě. Můj přítel, kdyby byl zrovna po tahu a z peněženky mu zmizely prachy, tak by třeba jel do té „jeho“ hospody a tam by se trapně ptal, jestli je tam někdo nenašel a neodevzdal, takový on je naivka a poctivka. No každý to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.8.13 21:52

@Virginia
tak to už pak spolu můžete chodit i na záchod, když půjdeme do extrému, že?

• Citovat
  • Upravit
31289
5.8.13 21:54
@alexxa píše:
@Regina Hero @Jasněnkaa a taky vam nechavaji v lednici prazdne talire? ten muj sni posledni zakusek, talir tam necha, bracha doji taveny syr krabicku tam necha… :zed:

ty vado…prázdnej talíř, za to bych vraždila. Naprosto pravidelně se mi to stává, když dělám třeba karbanátky a on chodí užírat :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 21:55
@alexxa píše:
@Regina Hero @Jasněnkaa a taky vam nechavaji v lednici prazdne talire? ten muj sni posledni zakusek, talir tam necha, bracha doji taveny syr krabicku tam necha… :zed:
jo taky :zed: koukám kolik nás tím trpí
@jausenka píše:
Holky jak Vás tu čtu, tak mi taky nepříjde slušné ani normální lézt partnerovi do peněženky a něco mu brát, nám oběma se to příčí. když potřebujeme, řekneme si to, nebo požádáme, ale sama od sebe bych si nikdy od něj nic nevzala ikdybych měla být bez peněz.

no tak příklad, chlap spí po noční, to ho půjdeš budit? já ne, akorát by byl naštvanej, co se ptám, když je to naše.

• Citovat
  • Upravit
31289
5.8.13 21:55
@nepř. G12 píše:
@Virginia
tak to už pak spolu můžete chodit i na záchod, když půjdeme do extrému, že?

my spolu na záchod chodíme :lol: on trůní, já sedim na vaně a kecáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
5.8.13 21:56

A vám by nevadilo, kdyby vám z peněženky „zmizely“ peníze, se který mi počítáte, že tam jsou a chcete třeba něco zaplatit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky