Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
kvůli tématu budu odebírat anonymní režim pouze pro ty uživatele, kteří tu budou provokovat a nadávat, zbytek zanechám (dle svého vlastního úsudku, je možné, že druhý admin, který diskuzi kontroluje, uzná za vhodné jinak).
Matěj
@Venetia píše:
Párkrát to určitě zažije každý, aby věděl
Hele já vážně nevím.
Mladí je už dávno. Ale nevzpomínám si ani tehdy, že by se po mně chtělo tolikrát, že bych to nedal. A teď jsem rád, když po mně někdo chce jedno číslo.
@admin píše:
Dobrý den,kvůli tématu budu odebírat anonymní režim pouze pro ty uživatele, kteří tu budou provokovat a nadávat, zbytek zanechám (dle svého vlastního úsudku, je možné, že druhý admin, který diskuzi kontroluje, uzná za vhodné jinak).
Matěj
Děkuji. ![]()
Napsala jsem tady hodně osobních informaci a nikoho jsem neurazila.
Odtajnění anonymity jen kvůli zvědavosti některých uživatelek by nebylo na místě a bylo by proti pravidlům.
@Josefuna píše:
Tak teď neanonymně, pokud Ti to pomůže. Přijde mi legrační, jak se tu žena 50+ má potřebu na internetu ujišťovat, že tak často jako tess mít sex nechce, ale že ten sex musí být určitě i nekvalitní a ona musí něco dohánět, a ještě k tomu přidat nějaké pofiderní příběhy z historie, které mají vyvolat dojem, že i když nemáš teď tolik sexu, tak v minulosti jsi měla zajímavý sexuální život…nechápu, proč se tu hádat. Z toho mám pocit, že bys aspoň na chvíli chtěla být tess.
Další příspěvky sonarky jsou tak legrace. Dělá blbce Němcovi, kterého vidí párkrát do roka a považuje to za kvalitní vztah, který je plný společných chvil a nejen sexu…
Josefuna ty ještě zijes?
@admin píše:
Dobrý den,kvůli tématu budu odebírat anonymní režim pouze pro ty uživatele, kteří tu budou provokovat a nadávat, zbytek zanechám (dle svého vlastního úsudku, je možné, že druhý admin, který diskuzi kontroluje, uzná za vhodné jinak).
Matěj
Matěj?
Jak zní opak věty běda mužům, kterým žena vládne?
Sláva mužům, kteří ženám vládnou?
Fuj jdu si vyoláchnout hubu mýdlem. Takový šovinismus!
@sirikit píše:
Růžová kytka jo, ale holt když se anonymně svěřuju na veřejném fóru s mileneckým životem, tak tu anonymitu pokud možno nezneužívám, že ano.
Všichni ostatní píšeme normálně pod nicky, kde nemám sebemenší problém s rozdílným názorem. Ale když začne porejpávat anonymní konvalinka či lilie, ráda si tu statečnou děvu s jejím zdejším nickem spojím.
A tak ka zas chápu, že v tomhle tématu chce být anonymni
@Josefuna píše:
Ano, pomodleme se raději za duše zemřelých spočívajících v očistci.
Za duše zemřelých, kteří zemřeli na ošoupání.
@Cizinka 999 píše:
Josefuna ty ještě zijes?
Chyběla jsem vám? Hezké, že si na mě občas vzpomenete.
@Sonarka píše:
Prosímte jsi mimo mísu, mně už Němec až tolik nebere…asi nemáš aktuální info![]()
Tak to taky už tak neprožívej, nebo ti praskne cévka
tvůj milý nejdokonalejší miláček tě přestává brát?
chceš udělat čajík s paralenem ať ten bacil vyzenes,?
@Lorre píše:
![]()
To má být pro Sonarku vyzva
?
@Lorre píše:
![]()
Ne děkuji, dám si spíš Bohemku, ať to řádně oslavím
![]()
@Josefuna píše:
Chyběla jsem vám? Hezké, že si na mě občas vzpomenete.
To víš, ale holky se stačily dnes pohadat ibez tebe ![]()
@Sonarka píše:
Ne děkuji, dám si spíš Bohemku, ať to řádně oslavím![]()
To vzkříšení Josefuny, jo? ![]()
@Sonarka píše:Že vy ste se zas chytli
Ne děkuji, dám si spíš Bohemku, ať to řádně oslavím![]()