Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
1.2.13 18:51

@Andris Ahojky, hezké holčičky :) všechny tři. Už chodí ty menší princezny do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.2.13 18:52

@subsomi ale byla to šichta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.2.13 18:59

Holky, chystáte s dětma něco na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
1.2.13 19:16

Ahoj holky, muzu se pridat? jsem po IVF KET a v utery jsem zjistila, ze se povedlo..na testu uz 7den byly //.nechavala jsem si zavest 2 embryjka takze muzu mit i dvojcatka.pred 16lety jsem rodila cisarem a mam konizaci cipku. tudis zkracenou delohu. doktori strasi, ze bych nemusela donosit pokud by byla dvojcata, ze se tam nemusi vejit. nemate nekdo zkusenost pri dvojcatech se skracenou delohou? dekuji vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.2.13 20:21
@333Katynka píše:
@stray Tak, metřík se ve spolupráci s celou rodinou poved… :lol:. Děti jsem si dala v mém profilu…je tam přidat dítě na profil…vyplníš jméno, narození, váhu a míru.

Díky!!! Hlavně, že to mám celou dobu na očích! Prostě jak chvátám, mám na vše jen chvilku, skoro všechno přehlédnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.2.13 20:22

@M11
Gratuluju, hlavně, ať je všechno v pořádku. Držím pěsti, taky sis to užila! :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.2.13 20:29

@subsomi
Díky moc!!! :mrgreen: :palec:
Na to, že jsem na to měla chvilinku, se díky Tvému návodu to podařilo vytvořit celkem rychle! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.2.13 20:37

Děvčata, mám dneska nějaký splín. :(
Byla tu známá s o půl roku mladším chlapečkem. Každý den dítě ve tři odevzdá tatínkovi, nebo mamce a má do večera klid. Víkendy odevzdává tchánovcům. Já jsem ráda, když mi je naši pohlídají 2 hodiny v úterý, já si něco zařídím a tu dobu oni vlastně spí. Taky jste na to někdo takhle sám?
Jinak musím pochválit naše děti! Dneska jsme byli na očkování- ani nepípli. Malinký, oni jsou asi tak zvyklí na ty doktory, že je to fakt v poho. Pak si hráli v čekárně, než jsme mohli odejít. A chlapečkovi na návštěvě snesli všechny hračky, aby si mohl hrát. Což opačně naprosto nefungovalo :P.
Odjeli v pět a do půl sedmé jsme jezdili venku na motorkách :roll:.
Víkend vím jen neděli, to odpoledne zajde kamarád s kamarádkou, tak je nějak zabavíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.2.13 21:32

Já měla splín včera, taky jsem si poplakala…tak jsem zavolala kamarádce a ppostěžovala si. A to jsem s nima byla sama jen týden…už mi to lezlo na mozek. Ale dnes už je to v poho, manža dojel dopoledne, tak jsem vypadla do obchodu a pro pizzu. Odpolko bylo hezky, tak jsme děti strčili do kočárku šli na procházku.
Odevzdávat děti každý den a víkend, to bych asi nepotřebovala, ale je fakt, že jsem ráda, když se jim chvíli věnuje někdo jiný a já si můžu v klidu něco udělat, aniž bych musela řešit nějaký řev.
Je fakt, že po tom týdnu klobouk dolů před každou dvojčátkovou maminou, která je na ty mrňata víceméně sama. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.2.13 21:42

Katynko děkuju. jo už holky chodí do školky, napřed je nevzaly, ale naštěstí se tady postavily ještě 2 třídy, tak nakonec jsme měly štěstí.
M11 velká gratulace, to je krásný pocit štěstí, já tenkrát byla v sedmém nebi. tak přeju hodně zdravíčka.

A teď se ještě zavádí stále 2 embryjka, četla jsem, že kvůli velkému počtu dvojčátek budou zavádět už jen jedno. :think:

Stray uplně tě chápu, já taky nemám hlídání a když se holky narodily, tak manžel sletěl z lešení a musel na operaci s nohou, tak jsem doma místo 3dětí měla ještě čtvrté a to nejhorší, takže začátky byly perné, pěkně se v tom vymáchat. A vlastně do teď su na vše sama, manžel do večera v práci. A hlídání nemám vůbec žádné.
A teda na očkování šikulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
1.2.13 21:48

@Andris ja s tim problem nemela ani doktora nic neresila, ale taky jsem to cetla.,ze se bude zavadet jen jedno. treba nez se to tak zvane roskrikne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.2.13 21:58

M11 že? Vím, že za mě, byly zakázané 3 zavádět, ale já stejně ze 7 odebraných měla jen 2, ostatní odumřely. Tak Ti strašně moc držím pěstičky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.2.13 22:00

Vidím, že ne vždy je cesta za miminkama jednoduchá…takže držím palce všem, co do toho snažení dali a podařilo se :D. U nás to bylo víceméně omylem, ale to je na dlouhý povídání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
1.2.13 22:03

@Andris ja se jen bojim, ze jestli se ujaly obe tak, ze je nedonosim kvuli te deloze.asi bych se zblaznila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.2.13 22:07

@M11 Kdy se to dovíš, jestli je jedno nebo dvě? A proč vlastně doktor zavedl dvě, když máš problém s dělohou? Promiň, že se ptám, ale o IVF nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová