Kdo máte dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
M11
199
1.2.13 22:34

@333Katynka v utery jdu na krev a 13unora na ultrazvuk.melo by to byt videt. ovsem rozhodujici bude ultrazvuk az budou videt srdicka jak busi.pak se to pozna. zavedl dve na nase prani. dvakrat se zavadelo jen jedno a nic.pri dvou je vetsi sance na tehu. :) proto jsme na potreti zavedli dve..do gennetu chodime uz rok a predtim sme to doma resili sami 3 roky…uz sem si proste rekla, ze to risknu ikdybych cele tehu mela prolezet…muze to byt i v pohode. nikde neni napsano, ze bude problem.jen me proste skacou v hlave vselijaky otazky. proto se ptam, ale uz jsem to nasla :palec:.nekdy doktori zbytecne prehaneji :cert: prave jsem precetla dost zkusenosti od ostatnich a verim, ze kdyz budou dvojcatka tak to bude v pohode a ja sem si proste rekla, ze to zvladnu :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.2.13 22:41

@M11
Hlavně klid, podle mě hraje velkou roli psychická pohoda. Já jsem byla celé těhotenství relativně v pohodě a spokojená, nijak jsem se nešetřila, ale bříšku jsem často opakovala, že musí ještě počkat, že ještě mají čas. No a pak mi porod vyvolávali, protože se prckům ode mě nechtělo :mrgreen:
Přeju hodně štěstí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.2.13 23:04

M11 určitě to bude vše v pořádku. Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
1.2.13 23:10

Dekuji vam!!! :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.2.13 23:22

M11 hlavně napiš, su zvědavá a opravdu Ti to moc přeju. A drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
1.2.13 23:29

@Andris urcite napisu! jsem na emiminu porad. manzel me totiz necha umyt leda tak nadobi :) jinak musim odpocivat :D on to proziva semnou…na to, ze jsem vlastne 14dni tehu.,kdyz pocitam, ze zavadeli 5denni embryjka je mi dost zle od zaludku… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
1.2.13 23:32

@Andris jo a kdyz to budou obe holky mame vybrany stejny jmena jako ty :mrgreen: :mrgreen: ja sem totiz narozena na Emu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.2.13 23:32

M11 tak to máš super manžela. To ti můžu jen závidět. Tak se drž. Hodně štěstíčka. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.2.13 23:36

M11 tak to mě potěšilo, Já mám první Agátu a to mě ju každý kritizoval, tak jsem ju nakonec dala. A pak jsem chtěla Emu, jen byly dvě tak jsem vybírala druhé a nevěděla jsem a Ellu zase kritika. Tak jsem je dala. Teď je ještě hezké jméno Talya, tu mají holky ve školce. A ještě se mě líbí Eliška a Esterka. A na kluky Jonáš, Eliáš a Andrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
1.2.13 23:43

@Andris jj, Eliska je krasny a Johanka, Tea a kluci Martin po tatovi :) taky Matej, Stepan..na kluka me napada min jmen :roll: doma mam Honzika.ve stredu mel 16narozky :) sourozence by moc chtel, ale jestli to pry budou dvojcata tak se odstehuje k babicce :mrgreen: pubertak…legrace.je zlatej i ve svych 16.nemuzu si ztezovat i ted se prijde pomazlit a pred spanim mi rekne mami miluju te.sem stastna, kdyz slysim jak jiny pubertaci fetujou atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
1.2.13 23:50

M11 tak to je zlatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
2.2.13 10:09

@M11 Tak to držím všechny palce, ať to všechno dobře dopadne. Když člověk pozitivně myslí, taky to má na to vliv. A jména jsou to moc hezká, on se člověk stejně všem nezavděčí. My jsme měli problém, když jsme dali Nelinku, teď se dává hodně, ale před 12 lety to nebylo moc obvyklé jméno…babička se vztekala, že k nám nebude chodit, jestli to dáme. Dali jsme, stejně k nám chodila a teď se tomu směje, jak se jí to jméno mohlo nelíbit:-))). Ale můj brácha čeká teď mimčo a jeho žena chtěla Hermínu…tak to jsem říkala, že je fakt děsný…ale proti gustu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M11
199
2.2.13 13:13

@333Katynka Nelinka je krasny, je pravda, ze kazdemu se libi neco jineho. takovej Hugo nebo hermina jak si zminila je pecka :) nekdy jsou stastnejsi rodice nez v pozdejsim veku deti :mrgreen:,ale kazdeho vec… :) jinak dekuji za povzbuzeni :dance: pomaha to… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
3.2.13 09:02

Tak a mám po plánech na víkend :?, malý dostal v noci horečku, tak čekám, co se z toho vyklube. Je mi jasné, že když jsou mrňata spolu, že to asi chytne taky Sofinka. Nevím, kde co chytil, když skoro nikam nechodíme, asi to dotáhla Nelča ze školy. Nevíte některá, jak se kombinoval nurofen s paralenem? Po kolika hodinách? Vím že nurofen se může dávat po 6, ale v kombinaci s paralenem to bylo nějak jinak, jen už si nepamatuju jak. Chodite hned s dětma k doktorce, nebo pár dní vyčkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
3.2.13 10:09

Katynko tak ať se uleví. Já hned k doktorce nechodím, vždy čekám, co z toho vyleze, ale my býváme nemocní často. A neporadím, jak s tím paralenem a nurofenem, jestli né po 3 hodinách. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová