Kdy se dělá rozlučka se svobodou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
1.5.18 11:26
@Anonymní píše:
Víc nóbl mě nezžírá. Zžírají mě ty neustálé rýpavé komentáře a ponižování..

Kecy. To není důvod nejít na svatbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
1.5.18 12:23

Ještě mě napadá, jak se k tomu rýpání svého bráchy staví Tvůj snoubenec? Neumím si představit, že by do mě takhle šla třeba švagrová a manžel jí neodkázal do patřičných mezí. :nevim: (Hypoteticky, měla jsem štěstí na fajn vyvdanou rodinu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.5.18 13:35
@Hazentla píše:
Ještě mě napadá, jak se k tomu rýpání svého bráchy staví Tvůj snoubenec? Neumím si představit, že by do mě takhle šla třeba švagrová a manžel jí neodkázal do patřičných mezí. :nevim: (Hypoteticky, měla jsem štěstí na fajn vyvdanou rodinu)

Ono kdo ví jestli je to rypani. Když si to zakladatelka všechno hned bere.

Pokud opravdu nezajde k psychologovi a nebo si to sama se sebou nesrovná, tak to bude čím dál horší. Teď je to svatba, pak je nebude chtít na té jejich. Potom přijde, kdo rychleji otěhotněl, porovnávání děti atd. Už teď se z ní stala zapskla ženská. Pak se přidá závist, zlomyslnosti… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
1.5.18 14:15

@P4ja Tak ono takhle zvenku těžko soudit. Švagr může být protivný a sebestředný snob, stejně tak zakladatelka může být nevyrovnaná a přehánět to. Nebo taky obojí a to je pak teprve mazec. Názor snoubence by mě ale zajímal, právě proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 16:58
@Hazentla píše:
@P4ja Tak ono takhle zvenku těžko soudit. Švagr může být protivný a sebestředný snob, stejně tak zakladatelka může být nevyrovnaná a přehánět to. Nebo taky obojí a to je pak teprve mazec. Názor snoubence by mě ale zajímal, právě proto.

Můj muž je flegmatik, velkej. Snad nikdy jsem ho neviděla rozčíleného, nevadí mu to, ani ho nevnímá, když spustí. Povahou je prý takový jeho brácha od mala. Třeba si hrál s hračkou, brácha ji musel mít hned také a když neměl, tak spustil takovej řev, že to bylo slyšet snad na celý město. Běžně ze vzteku úplně zfialověl prý. A můj muž měl vždy zase vše hrozně “na párku”. Je fakt, že moc třeba můj chlap říká (Hrajou společně multi hry na PC se sluchátky a mikrofonem i s přítelkyní - mě to neba :D), že jí při hře, když udělá něco špatně třeba nadávat, že je kr*va apod no..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.18 21:13

Holky, jsem rozhodnutá, jakože v životě moc nelžu, tak teď raději zalžu nemoc, nebo práci. Fakt se mi při pomyšlení na to, že tam budu a ještě nebudu mít kam se schovat, dělá fakt blbě, dokonce jsem kvůli tomu i ze stresu zvracela a mám noční můry, kde se mi švagr směje s prstýnkem s cenovkou na ruce směje, že jsem nula a lůza… nedám to. Možná jsem srab, možná je to hoooodně neslušné, ale já se kvůli tomu nechci úplně odrovnat. Jen mě děsí i ta představa jeho na naší svatbě, jak se po nás bude vozit…

• Citovat
  • Upravit
5040
6.5.18 21:32
@Anonymní píše:
Holky, jsem rozhodnutá, jakože v životě moc nelžu, tak teď raději zalžu nemoc, nebo práci. Fakt se mi při pomyšlení na to, že tam budu a ještě nebudu mít kam se schovat, dělá fakt blbě, dokonce jsem kvůli tomu i ze stresu zvracela a mám noční můry, kde se mi švagr směje s prstýnkem s cenovkou na ruce směje, že jsem nula a lůza… nedám to. Možná jsem srab, možná je to hoooodně neslušné, ale já se kvůli tomu nechci úplně odrovnat. Jen mě děsí i ta představa jeho na naší svatbě, jak se po nás bude vozit…

Už nemám sílu ti něco psát. Furt dokola. Dělej si co chceš. Jsi neslušná a asi začínám chápat, proč se do tebe celá rodina ohledně svatby naváží. Můžeš si za to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.18 21:40
@Čičorečka píše:
Už nemám sílu ti něco psát. Furt dokola. Dělej si co chceš. Jsi neslušná a asi začínám chápat, proč se do tebe celá rodina ohledně svatby naváží. Můžeš si za to sama.

Proč myslíš?

• Citovat
  • Upravit
5040
6.5.18 21:44
@Anonymní píše:
Proč myslíš?

Protože místo aby ses těšila, jen fňukáš. Už to tady otrávilo všechny diskutující. Natož tvého snoubence. Jestli si tě stále chce vzít, musí mít svatozář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.5.18 21:46
@Anonymní píše:
Holky, jsem rozhodnutá, jakože v životě moc nelžu, tak teď raději zalžu nemoc, nebo práci. Fakt se mi při pomyšlení na to, že tam budu a ještě nebudu mít kam se schovat, dělá fakt blbě, dokonce jsem kvůli tomu i ze stresu zvracela a mám noční můry, kde se mi švagr směje s prstýnkem s cenovkou na ruce směje, že jsem nula a lůza… nedám to. Možná jsem srab, možná je to hoooodně neslušné, ale já se kvůli tomu nechci úplně odrovnat. Jen mě děsí i ta představa jeho na naší svatbě, jak se po nás bude vozit…

Jo a hrát nemoc je dobrej tah :palec: všichni hosté budou vědět, že ses jen vymluvila. Aspoň bude na svatbě sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.18 21:47
@Čičorečka píše:
Protože místo aby ses těšila, jen fňukáš. Už to tady otrávilo všechny diskutující. Natož tvého snoubence. Jestli si tě stále chce vzít, musí mít svatozář.

Před svým mužem nic nerozebírám, logicky nechci zbrojit proti jeho rodině. Sám vidí jak se chová. A na co se mám těšit? Jak mě bude uzemňovat tak, jak je to běžné? Nechci fňukat, ale na člověka, co do mě ustavičně ryje a ponižuje mě, se mám těšit jak?
Pokud nemáš sílu, neodpovídej..

• Citovat
  • Upravit
5502
6.5.18 21:51
@Anonymní píše:
Před svým mužem nic nerozebírám, logicky nechci zbrojit proti jeho rodině. Sám vidí jak se chová. A na co se mám těšit? Jak mě bude uzemňovat tak, jak je to běžné? Nechci fňukat, ale na člověka, co do mě ustavičně ryje a ponižuje mě, se mám těšit jak?
Pokud nemáš sílu, neodpovídej..

Na jejich svatbě jim budeš úplně ukradená. Na svojí se s nimi uvidíš chvilku, protože budeš mít starostí a přátel, se kterými potřebuješ na chvíli prohodit slovo, až nad hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.5.18 21:53

A nejít tam je dětinský a neslušný. Měla by ses prostě zapřít a zvládnout to, jestli ti dělá problém taková prkotina, tak good luck, protože se v příštích letech může stát, že oni třeba počnou dítě na první dobrou, ale tobě to bude trvat roky. To si půjdeš rovnou hodit mašli asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
6.5.18 21:59

Souhlasím s @Čičorečka, jsi hrozná fňukna, dělej se sebou něco. Nezlob se, ale pobavila mě tvoje noční můra, jak se ti směje švagr s prstýnkem s cenovkou. Takový noční můry bych chtěla mít. :mrgreen: Vždycky někdo bude mít dražší dovolenou, hezčí byt, lepší auto, šikovnější děti, větší plat, zajímavější práci… To hodláš celý život fňukat a nevycházet mezi lidi, nebo jak se s tím chceš popasovat? Když nepůjdeš na svatbu, bude všem jasné, že je to úmysl. A především to bude jasné tvému partnerovi a ten se bude zlobit. Řešíš hrozný zbytečnosti, jsi závistivá, malicherná a zapšklá, za chvíli to dojde i tvému partnerovi a pak možná budeš muset začít řešit mnohem vážnější věci než je vychloubačný švagr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.18 22:10
@Martina D. píše:
Souhlasím s @Čičorečka, jsi hrozná fňukna, dělej se sebou něco. Nezlob se, ale pobavila mě tvoje noční můra, jak se ti směje švagr s prstýnkem s cenovkou. Takový noční můry bych chtěla mít. :mrgreen: Vždycky někdo bude mít dražší dovolenou, hezčí byt, lepší auto, šikovnější děti, větší plat, zajímavější práci… To hodláš celý život fňukat a nevycházet mezi lidi, nebo jak se s tím chceš popasovat? Když nepůjdeš na svatbu, bude všem jasné, že je to úmysl. A především to bude jasné tvému partnerovi a ten se bude zlobit. Řešíš hrozný zbytečnosti, jsi závistivá, malicherná a zapšklá, za chvíli to dojde i tvému partnerovi a pak možná budeš muset začít řešit mnohem vážnější věci než je vychloubačný švagr.

Nevadí mi dražší dovolené, hezčí auta apod., naopak, přeji to lidem. Ale vadí mi, když mě neustále ponižuje a povyšuje se nade mě člověk, který vlastně ani nic nemá a já ho ani nemůžu poslat do pr*, protože nechci dělat spory v rodině. Pro někoho je to malichernost, ale mě to tak všechno otrávilo a zkazilo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky