Kdy se dělá rozlučka se svobodou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
14.3.18 06:40
@Anonymní píše:
Delas si srandu? Mám pocit, ze se mě tu snažíš urážet už jen. Btw. když tu resis peníze, tak platy máme oba lepší, NIKOMU NIC NEZÁVIDÍM, pouze mi vadí reci typu, ze za 13 tisíc budu mít hnusný prstýnky! Nebudu, protože se mi libi ty, které jsem si vybrala. Stejně je to i se svatbou. Já ji budu mít po svém, tak jak se libi mne. Zřejmě jsi nepochopila pointu, já do te svatby mohu taky klidně nacpat 180k, ale nechci. Krásná svatba se neodviji jen podle peněz, stejně to je se životem! Ale ty si vybiras z textu pouze tyto části, co si o tobě mám pak myslet. A už mě fakt se.es. Kde kurnik píšu, ze jim to závidím? Já jen psala, ze mi vadí jejich reci a to, jak oni haní moje představy a plány! Jak můžeš vědět, že se vymlouvam na jazyk? Ze opravdu nemám tolik casu? Vis, ono mít full time job v businessu na vedouci pozici a k tomu studovat není easy! A už jdi ty uraziva huso pryč, nebo te odsud nechám vykopnout. Takhle zlého člověka tu beztak nikdo nechce!

Týý voé, to von ten fultájm džob v buzy-nesu fakt asi nebude íízy, když z toho jedné takhle hrabe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.18 06:41
@hospodki píše:
Kašli na ni, nekteri mají potřebu rýpat a vzhledem k povaze příspěvků té spíš asi zkouší kolik toho vydržíš. Jak malá.Já být tebou s nima moc nesdílim svoje nápady, aby ti to švagrová nevyfoukla a ty pak budes vypadat jako kdyby jsi je kopírovala. Možná ji krivdim a může být jen extrémně nadšená z toho že se bude vdávat. Já mám svatbu v sobotu a zas tak extra to neprozivam, ale kdZ jsem poslouchala kámošku, tak jsem měla dojem, že si snad i cvrnkla :D někteří mají potřebu sdílet veškeré info a furt o tom mlít.
Přeju ať se ti s přítelem svatba vydaří. Švagrová je pravděpodobně jen nadšená, ale švagr to posral. Mohl počkat ještě třeba měsíc nebo dva.

Děkuji:) Mas pravdu, po těchto zkušenostech si plány nechavame jenž u nás doma… ;) Moc ti přeji hezky svatební den a hlavně pravou nohou do manželství! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.18 06:43
@Hroznej puberťák píše:
Týý voé, to von ten fultájm džob v buzy-nesu fakt asi nebude íízy, když z toho jedné takhle hrabe :mrgreen:

Nevim, jestli se mám smát. ;) Každopádně otázka. Proč? Proč se tady vysmíváš mé práci?

• Citovat
  • Upravit
18791
14.3.18 06:48
@Anonymní píše:
Děkuji:) Mas pravdu, po těchto zkušenostech si plány nechavame jenž u nás doma… ;) Moc ti přeji hezky svatební den a hlavně pravou nohou do manželství! :kytka:

Díky. Koukni na beremko. Tam jsou občas pripady. Sdílí tam fotky snad i prvního pouzityho kondomu se svým snoubencem v rámci nutnosti podělit se o vše.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
14.3.18 07:11
@Anonymní píše:
To máš pravdu, tím že nemám moc kamarádek (srpen89 by napsal, že to proto, že jsem hloupá a zlá bába) - hodně pracuji a momentálně po večerech kvůli práci drtím 4 cizí jazyk, je to tu pro mě i místo, kde se mohu vypsat. :)
Svatba je především na tom, jak si to přejí svatebčané. :palec: PS. Možná proto mě tak prudí kecy, že jinak, než to chci já je to lepší. :D

No my to takhle teda neměli. Udělali jsme si to tak, jak jsme chtěli my dva. Jen jsme kvůli babičkám volili hostinu a obřad na jednom místě. Vše ostatní jsme vybírali sami. A pozvali jen ty, které jsme chtěli.
A nějaké pomluvy a kecy neřeším. Spíš se tím bavím. ono když tě někdo bude chtít promluvit a nebo sdělit, že on by to udělal líp, tak to udělá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.18 07:13
@P4ja píše:
No my to takhle teda neměli. Udělali jsme si to tak, jak jsme chtěli my dva. Jen jsme kvůli babičkám volili hostinu a obřad na jednom místě. Vše ostatní jsme vybírali sami. A pozvali jen ty, které jsme chtěli.
A nějaké pomluvy a kecy neřeším. Spíš se tím bavím. ono když tě někdo bude chtít promluvit a nebo sdělit, že on by to udělal líp, tak to udělá vždycky.

Koukám, ze jsem to blbě formulovala.:D Svatebcane… myslela jsem nevěstu a ženicha - je to jejich den především. :) Tak to děláme i my. :)

• Citovat
  • Upravit
5040
14.3.18 07:15
@Anonymní píše:
Nevim, jestli se mám smát. ;) Každopádně otázka. Proč? Proč se tady vysmíváš mé práci?

Nevysmívá se tvé práci. Směje se full time jobu v businessu :D
To mi připomíná jeden vtip: Na pracovním pohovoru

• Umím mluvit třemi jazyky, německy, italsky a španělsky.
  • Tak mi řekněte něco německy.
  • Good morning.
  • To je anglicky.
  • Tak čtyřmi!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
14.3.18 07:24
@Anonymní píše:
Koukám, ze jsem to blbě formulovala.:D Svatebcane… myslela jsem nevěstu a ženicha - je to jejich den především. :) Tak to děláme i my. :)

Tak vidíš, neřeš lidi kolem a udělejte si to podle svého. A že to má někdo potřebu komentovat a srovnávat, to je jeho boj. To budou srovnávat i kdyby jste měli svatby po roce.

Radím neřeš a neposlouchej nebo ti z těch keců akorát hrábne, a pak z tebe bude nejotravenejsi a nejkyselejsi nevěsta. A hlavně to nerozebírej s nastávajícím. Jen ho tím naštveš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
14.3.18 07:47
@hospodki píše:
Jako kdyby mi někdo říkal kolik stojí jeho prstýnky a jestli moje nejsou nějaký smuk když stojí o tolik méně, tak na nej jen vyvalim oči. Spíš z toho mám pocit, že ti druzí hodně dávají najevo že na to mají a vyzdvihují sílu peněz, které ale nejsou jejich zásluhou. Na mě to křičí že má švagrová nosanek nahoru. Takymáme v prizenenem příbuzenstvu. Starší pár, práce podprůměrná a žádný extra schopnosti, ale zdědili nemovitost v centru Prahy, kterou prodali a když je pak posloucháš, že to stojí jen 50tis a že to nic není, tak se spíš pro sebe usmíváš, protože vidíš jak dávají naoko kolik a čeho mají a sami by s na to sotva vydělali.

Dekuji za tenhle prispevek. Presne tak jak pises. A tim spis, kdybych vedela, jak to vsechno je, tim spis bych byla nad veci a nechovala se jak ukrivdeny, zavistivy maly dite. Naopak bych na sebe byla pysna, ze jsem vsechni dokazala sama a jejich chování by pro me bylo spis usmevne, natoz se s nimi srovnavat, a to jak se mnou budouci tchani sdili nebo nesdílí pripravy moji svatby by mi bylo uplne sumak. A hlavne bych tam vubec nejezdila, kdyz o to nikdo nestoji, uzivala bych si pripravu svoji svatby se svoji rodinou, snoubencem, prateli, kamarady. A ne tohle, co predvadi zakladatelka. Precti si ten prvni prispevek. Vzdyt ona komentuje i to, ze ten jeji svagr nema jmeno na zvonku. :mrgreen: Co ji je proboha do toho, proc to vubec komentuje? 8o To by melo spis vadit tomu svagrovi, ne? :mrgreen: Ale to uz je fakt jedno. Zakladatelka nema dobrou povahu, trpi komplexy a s timhle pristupem nebude mit lehky život, protoze se porad bude jenom s nekym srovnavat a uzirat se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.18 08:13
@srpen89 píše:
Dekuji za tenhle prispevek. Presne tak jak pises. A tim spis, kdybych vedela, jak to vsechno je, tim spis bych byla nad veci a nechovala se jak ukrivdeny, zavistivy maly dite. Naopak bych na sebe byla pysna, ze jsem vsechni dokazala sama a jejich chování by pro me bylo spis usmevne, natoz se s nimi srovnavat, a to jak se mnou budouci tchani sdili nebo nesdílí pripravy moji svatby by mi bylo uplne sumak. A hlavne bych tam vubec nejezdila, kdyz o to nikdo nestoji, uzivala bych si pripravu svoji svatby se svoji rodinou, snoubencem, prateli, kamarady. A ne tohle, co predvadi zakladatelka. Precti si ten prvni prispevek. Vzdyt ona komentuje i to, ze ten jeji svagr nema jmeno na zvonku. :mrgreen: Co ji je proboha do toho, proc to vubec komentuje? 8o To by melo spis vadit tomu svagrovi, ne? :mrgreen: Ale to uz je fakt jedno. Zakladatelka nema dobrou povahu, trpi komplexy a s timhle pristupem nebude mit lehky život, protoze se porad bude jenom s nekym srovnavat a uzirat se :nevim:

Já jsem jen chtěla uvést do situace.
Ono se lehko píše být v každé situaci nad věcí, být pyšná, že si vše zajistím sama apod. Ty zde píšeš A a v druhým příspěvku B. Jedno ale zůstává - trpím komplexy, jsem zapšklá, nepřející a zlá.

• Citovat
  • Upravit
251
14.3.18 08:15
@srpen89 píše:
Dekuji za tenhle prispevek. Presne tak jak pises. A tim spis, kdybych vedela, jak to vsechno je, tim spis bych byla nad veci a nechovala se jak ukrivdeny, zavistivy maly dite. Naopak bych na sebe byla pysna, ze jsem vsechni dokazala sama a jejich chování by pro me bylo spis usmevne, natoz se s nimi srovnavat, a to jak se mnou budouci tchani sdili nebo nesdílí pripravy moji svatby by mi bylo uplne sumak. A hlavne bych tam vubec nejezdila, kdyz o to nikdo nestoji, uzivala bych si pripravu svoji svatby se svoji rodinou, snoubencem, prateli, kamarady. A ne tohle, co predvadi zakladatelka. Precti si ten prvni prispevek. Vzdyt ona komentuje i to, ze ten jeji svagr nema jmeno na zvonku. :mrgreen: Co ji je proboha do toho, proc to vubec komentuje? 8o To by melo spis vadit tomu svagrovi, ne? :mrgreen: Ale to uz je fakt jedno. Zakladatelka nema dobrou povahu, trpi komplexy a s timhle pristupem nebude mit lehky život, protoze se porad bude jenom s nekym srovnavat a uzirat se :nevim:

Proč se musíš do zakladatelky neustále navážet? :roll: Připadáš mi sama dost zakomplexovaná, když máš potřebu urážet a napadat lidi na internetu. :think:

Jinak, zakladatelko, já tě chápu. Nepřipadá mi z Tvých příspěvků, že bys byla závistivá. Spíš smutná a zklamaná. Kdyby mi někdo takhle pomlouval svatbu a snažil se mít všechno lepší než já, tak bych z toho taky neměla radost. Zkus jí neřešit. Pokud se opravdu snaží ti všechno předhazovat a chce Tě tím naštvat, tak jí zas naštve, když jí budeš ignorovat. Květen už je za chvilku a pak od toho budeš mít klid. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
14.3.18 08:38

@srpen89 asi jsi mě špatně pochopila ohledně zakladatelky. Já si nemyslím, že je rozmazlená a závistivá a kdo ví co jsi o ní napsala. Možná tak ještě křivda pramenící z lítosti z toho jak ji zazdili, když měla ofiko vstoupit do rodiny svého nastávajícího. Ono i dost záleží na tom jak te přijmou, jestli víc neprotezuji bratra a jeho partnerku atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
14.3.18 08:51
@hospodki píše:
@srpen89 asi jsi mě špatně pochopila ohledně zakladatelky. Já si nemyslím, že je rozmazlená a závistivá a kdo ví co jsi o ní napsala. Možná tak ještě křivda pramenící z lítosti z toho jak ji zazdili, když měla ofiko vstoupit do rodiny svého nastávajícího. Ono i dost záleží na tom jak te přijmou, jestli víc neprotezuji bratra a jeho partnerku atp.

Neboj, pochopila jsem te dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.3.18 12:46

Tak teda že by někdo, kdo dělá svatbu za 170 vyfoukl nápady někomu, kdo má rozpočet 80, to bych chtěla vidět :roll:. My měli svatbu za skoro stovku, pronájem místa za babku a nic extra navíc tam ani být nemohlo.

Já myslím, že ono je tohle vždycky těžké, každý do toho projektuje vlastní zkušenosti. Já si umím představit, že kdybych měla dojem, že mi Anonymní cpe svou svatbu a dává najevo, že jí vadí, že se bereme stejný rok, klidně bych se ji snažila umlčet informacemi o tom, kolik do svatby nasypu. :lol:

Na mě nejvíc působí jako závist ty řeči o bytu od příbuzných a penězích na svatbu ve srovnání s tím, že zakladatelky svatba musela být z finančních důvodů odložena (což teda tady na té straně zas budí dojem, že se prostě rozhodli do ní tolik peněz nedat, ne že je nemají kvůli hypotéce, jak to vypadalo na začátku diskuze)… To prostě fakt není problém toho druhého páru, že zakladatelka a její partner si na ty věci musí vydělat sami, mají svůj život. Nijak to nesouvisí ani s tou svatbou…

Moc se mi ani nechce věřit, že by rodiče partnera vážně někdy vyslovili, koho z párů mají radši, to je přece hnus, aby tohle rodiče říkali, bez ohledu na to, kolik s nimi kdo tráví času. A už to, že to zakladatelka řeší, na mě působí velmi dětinsky… Ale na to má asi vliv nedostatek dobrýho vztahů s vlastní rodinou.

Jinak teda osobně si ze zkušenosti v rodině fakt myslím, že je bez problému možné řešit v rodině dvě úplně odlišné svatby naráz, nemusí jít o žádnou konkurenční bitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.18 08:00

Ahoj holky,
Vzhledem k tomu, ze můj milý se domluvil se svým bráchou, že se k nám přijedou podívat (nemůžu mu přece říct ať nejezdí), jsem snad ještě víc rozhozená. Na dnešek u nás spali. Včera večer mi bylo vytknuto, že vlastně bez VŠ s bez titulu jsem jako něco méně a že ho stejně budu potřebovat (mám překladatelský zkoušky, mluvím plynule 4 jazyky a mám certifikáty z managementu a financí), cítila jsem se jak poslední “nýmand”, ale přešla jsem to, protože nechci dělat vlny. Když jsme jim udelali procházku po našem městě, tak jsme šli i kolem obřadního místa naší svatby a zase negace. Večer to ale přešlo do takového extrému, že jsme si pouštěli na naší TV různá hudební videa z YouTube - jelikož opět došlo na téma svatba a já to chtěla pojmout a zkusit tak, že si o nich můžeme vzájemně povídat. Hm. Pustila jsem jednu jedinou písničku, a můj budoucí švagr mi to asi po 15 vteřinách vypnul, že ji zná a že je teda blbá. A už zase jel a mlel svoje. Takže jsem se šla v 10 totálně zpruzelá umýt a spát… žádný zlepšení, ba naopak. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky