Kdy se dělá rozlučka se svobodou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2067
29.7.18 18:20

Zasadni problem vidim spis v tom, ze se svatba moooc povedla a tady mistni anonymni slecna vi, ze by nemela sanci ji trumfnout, o coz celou dobu usiluje, tak se radeji rozhodne se vzit nekde na louce :lol: Ted do toho mimco o kterem kazda druha zenska sni… Zkratka zavist je hrozna vlastnost. Zapskla, neprejici, zavistiva zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.18 18:26

@srpen89 :palec:

jo a kuš, paní není závistivá, je přece „psychicky nemocná“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.18 14:18

Ne, nejde o to, že by svatba byla dokonalá a my ji nemohli trumfnout. TO jaksi ani nejde, neb každému se líbí něco trochu jiného. ;-) Pointa byla ta, že jsem se nechala vtáhnout do „hry“, kdo má co lepší. Když jsem začala přemýšlet nad tím, co chci já sama, bez ohledu na ostatní, je pro mě malinká svatba na nějakém no name romantickém místě v obyč šatech to pravé. O mimino taky nejde, jen mě mírně rozčiluje, když vidím, že švagr ponouká mého muže k tomu, aby už si taky pořídil, že je přeci na ot už čas, ačkoliv já se na to ještě vůbec necítím. Snažím se toho člověka vytěsnit z hlavy, ale kdykoliv ho vidím a slyším jeho neustálé rýpání a snahu všechny překřičet a hlavně neustále být lepší než bratr a já, je mi z toho na :poblion:
Jinak nechápu pár zdejších kvočen, co za vším neustále vidí závist. :-) Vlastní pocity?
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
5711
2.8.18 15:01
@Anonymní píše:
Ne, nejde o to, že by svatba byla dokonalá a my ji nemohli trumfnout. TO jaksi ani nejde, neb každému se líbí něco trochu jiného. ;-) Pointa byla ta, že jsem se nechala vtáhnout do „hry“, kdo má co lepší. Když jsem začala přemýšlet nad tím, co chci já sama, bez ohledu na ostatní, je pro mě malinká svatba na nějakém no name romantickém místě v obyč šatech to pravé. O mimino taky nejde, jen mě mírně rozčiluje, když vidím, že švagr ponouká mého muže k tomu, aby už si taky pořídil, že je přeci na ot už čas, ačkoliv já se na to ještě vůbec necítím. Snažím se toho člověka vytěsnit z hlavy, ale kdykoliv ho vidím a slyším jeho neustálé rýpání a snahu všechny překřičet a hlavně neustále být lepší než bratr a já, je mi z toho na :poblion:
Jinak nechápu pár zdejších kvočen, co za vším neustále vidí závist. :-) Vlastní pocity?
Zakladatelka

Nevím, jestli tě švagr vtáhl do hry, kdo má co lepšího, nebo tuhle hru hraješ ráda sama, jen se švagrem nevyhráváš. :think: V minulém příspěvku ses srovnávala se švagrovou a štvalo tě, že ona bude v očích tchánovců lepší než ty. Je to nutný se s ní srovnávat? A je zvláštní ta otočka ohledně svatby o 180 stupňů. Jak to zvládá partner? Už jste se dohodli, co dál? To je totiž to stěžejní, ten zbytek se postupně doladí. A kolik vám je vlastně let, že vás švagr vybízí k dítěti a ty si připadáš ještě mladá na dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.8.18 15:26
@Anonymní píše:
Zakladatelka

Kdybys jim nezáviděla, tak je neustále nebudeš řešit a nebudeš psát, co ti kde řekli nebo o tobě řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí