Kdy se dělá rozlučka se svobodou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.3.18 18:40
@srpen89 píše:
Naprosto s tebou souhlasím. Sleduju tuhle diskuzi od zacatku a zakladatelka, která se akorat dokaze schovat za anonym je proste zavistiva a jeste k tomu zapskla, hloupa a neprejici pipina. Oni asi lide v okoli vedi, proc si ji nevsimaji a na jeji svatbu kaslou. Tady nam to muze byt fuk. Ale jestli se takhle chová pred svym snoubencem, budoucim svagrem, svagrovou a vubec jeho rodinou, tak se vubec nedivim, ze ji i jeji svatbu maji vsichni na haku. Vzdyt to neni normalni, jak je zlucovita, zla a zavistiva. Opravdu lituju jejiho snoubence, ze bude mit neco takoveho doma :(

Hloupá? Soudíš z čeho? Přítelovo rodiče mě mají radši, pomáhám jim, trávím s nimi spoustu času, sami mi to říkali.
Nepřející? Zapšklá? Závistivá? Pipina? Nezlob se, ale ty se zde vyjadřuješ mnohem více.
Proč lituješ mého muže, když mě krom jedné diskuze neznáš?
To, že něco vnímáš jinak než já, neznamená, že jsem popis, viz. výše.
Nemusím být anonym, pokud se ti uleví, ale připadá mi to jako poměrně citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
5502
13.3.18 18:51
@Anonymní píše:
Hloupá? Soudíš z čeho? Přítelovo rodiče mě mají radši, pomáhám jim, trávím s nimi spoustu času, sami mi to říkali.
Nepřející? Zapšklá? Závistivá? Pipina? Nezlob se, ale ty se zde vyjadřuješ mnohem více.
Nemusím být anonym, pokud se ti uleví, ale připadá mi to jako poměrně citlivé téma.

Hele mně to celý přijde hlavně nedospělý. I zmínky o bytech a tom, koho má kdo radši :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.3.18 19:36
@Anonymní píše:
Já byla nazvána hysterkou, závistivou apod. Rozhodně nenadávám. :) Jak jsem již psala, mám babičku a otce, který mi málem zmaloval obličej, když na mě má nevlastní máma spustila, že má zrovna noční za 8 měsíců a měnit si jí nehodlá a já ji řekla, že jestli nechce, tak tam chodit nemusí, že nemůžu jen tak měnit zabukovaný termín. Svou biologickou mamku nemám, takže svou budoucí tchýni beru jako vlastní mámu. Je asi těžké vžít se do role, kdy natěšeně jedete za rodiči snoubence s kyticí oficiálně oznámit, že se budete brát a dostanete studenou sprchu…
Pokud sem zlá, tak se omlouvám, ale jsem z toho fakt smutná.. :nevim:

No bohužel si příbuzné nevyberes, a pokud prostě nejsou schopní si udělat volno, když se vdávas, tak to je smutné. Ale věřím, že taťka a babička to přehodnotí.
My jsme zase za vyvrhele, protože jsme nepozvali některé strýce a sestřenice a bratrance. A vůbec jsme si dovolili mít obřad jenom v nejužším kruhu rodiny a oslavu pro pár vybraných. A ti co k nám nikdy nic nedovezou a ještě na nás mají kecy chudáci dostali jen výslužku. No nevybereš si.

No a u tebe se přítelovi rodiče taky vybarvili. No aspoň víš do příště, že asi jeho bratr je víc, což je logické. No drž se. Najdi si kamarády se kterýma to budeš prožívat, kamarádky a samozřejmě máš snoubence. Jestli po něm bratr chce, aby vítal svatebčany a vzal si volno, tak to přejdi a nech to plavat. A sami si svatbu udělejte po svém, aspoň nemusíš nikoho řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.18 19:45
@P4ja píše:
No bohužel si příbuzné nevyberes, a pokud prostě nejsou schopní si udělat volno, když se vdávas, tak to je smutné. Ale věřím, že taťka a babička to přehodnotí.
My jsme zase za vyvrhele, protože jsme nepozvali některé strýce a sestřenice a bratrance. A vůbec jsme si dovolili mít obřad jenom v nejužším kruhu rodiny a oslavu pro pár vybraných. A ti co k nám nikdy nic nedovezou a ještě na nás mají kecy chudáci dostali jen výslužku. No nevybereš si.No a u tebe se přítelovi rodiče taky vybarvili. No aspoň víš do příště, že asi jeho bratr je víc, což je logické. No drž se. Najdi si kamarády se kterýma to budeš prožívat, kamarádky a samozřejmě máš snoubence. Jestli po něm bratr chce, aby vítal svatebčany a vzal si volno, tak to přejdi a nech to plavat. A sami si svatbu udělejte po svém, aspoň nemusíš nikoho řešit.

To máš pravdu, tím že nemám moc kamarádek (srpen89 by napsal, že to proto, že jsem hloupá a zlá bába) - hodně pracuji a momentálně po večerech kvůli práci drtím 4 cizí jazyk, je to tu pro mě i místo, kde se mohu vypsat. :)
Svatba je především na tom, jak si to přejí svatebčané. :palec: PS. Možná proto mě tak prudí kecy, že jinak, než to chci já je to lepší. :D

• Citovat
  • Upravit
2067
13.3.18 22:15
@Anonymní píše:
Nemusím být anonym, pokud se ti uleví, ale připadá mi to jako poměrně citlivé téma.

Porad, pořád, porad srovnavas a komentujed. Porad a vsechno. Proc? Protoze zavidis. Penize, byt, prstynky…, to ze jejich svatba kazdeho zajímá a tvoje ne. Starej se o svoji svatbu a je nech na pokoji. Oni za to nemuzou, ze vy na tom nejste finacne tak dobre, aby jste meli stejne krásnou a velkolepou svatbu jako oni. Je mi lito tveho muze, jeho bratra i jeho nevěsty. Ty jim budes zavidet porad a vsechno. Az budete mit deti, budes zase srovnavat. A nedej boze, aby oni meli dite driv nez vy, aby vas zase predbehli a navic bylo krasnejsi, uspesnejsi, sikovnejsi, ve znackovych hadrach. Az si treba koupi drahe auto a vy budete jezdit ve 20 let stare skodovce… Kdyz te rozhodi obycejna svatba? Jsi plna nenávisti a zluci. Holka zlata, delej s tim něco, zacni se konecne starat jen sama o sebe, prestan je pomlouvat a oni at si delaji co chteji. A za ten anonym se akorat schovavas. Nevim, co je citliveho na svatbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
13.3.18 22:26
@Anonymní píše:
To máš pravdu, tím že nemám moc kamarádek (srpen89 by napsal, že to proto, že jsem hloupá a zlá bába) - hodně pracuji a momentálně po večerech kvůli práci drtím 4 cizí jazyk, je to tu pro mě i místo, kde se mohu vypsat. :)
Svatba je především na tom, jak si to přejí svatebčané. :palec: PS. Možná proto mě tak prudí kecy, že jinak, než to chci já je to lepší. :D

Ne, spis zapskla a zlucovita. Nevim, co ma spolecneho pocet kamaradek s poctem odpracovanych hodin. :think: Ja makam kolem 220 hodin kazdy mesic, mam rodinu, deti a kamaradky mam. Letite, ještě ze zakladky, ze stredni, z prace… Ale ty se radeji vymluvis na to, ze nemas kamaradky protoze mas moc prace a ucis se jazyk. Ja jsem svoji svatbu resila hlavne prave z kamoskama a jina svatba me byla uplne volna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
13.3.18 22:43

Já v tom teda závist nevidím, spíš jen lítost. Mě by o teda taky mrzelo, kdybych měla takovou novinu oznámit a místo toho tchánovi už žili že svatby druhého syna, který se do té doby o ženění ani nezajímal.. Trochu mi to od něj přijde jako schvalnost a hlavně aby byli oni dřív. V životě je jen pár okamžiků, kdy můžeš svoji radost sdilet s nejbližšími a teď je zakladatelka upozaděna místo aby si to užívala a byla taky chvilku středem pozornosti. Kdyby mi tohle udělal můj brácha a ještě hodil termín chvilku přede mě, tak mi to bude dost vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
13.3.18 22:58

@srpen89 nepřeháníš to trochu? Co příspěvek, to cílené urážení. Jako sorry… :poblion: :poblion: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
13.3.18 23:22
@hospodki píše:
Já v tom teda závist nevidím, spíš jen lítost. Mě by o teda taky mrzelo, kdybych měla takovou novinu oznámit a místo toho tchánovi už žili že svatby druhého syna, který se do té doby o ženění ani nezajímal.. Trochu mi to od něj přijde jako schvalnost a hlavně aby byli oni dřív. V životě je jen pár okamžiků, kdy můžeš svoji radost sdilet s nejbližšími a teď je zakladatelka upozaděna místo aby si to užívala a byla taky chvilku středem pozornosti. Kdyby mi tohle udělal můj brácha a ještě hodil termín chvilku přede mě, tak mi to bude dost vadit…

Ano, ale kazdy ma tu radost sdilet se svymi, se svou rodinou, prateli, kamarady, se svymi nejblizsimi. Ne se vnucovat nekam, kde o me ani nestoji a jeste je tady pomlouvat. Ze oni maji byt zadarmo a svatbu za 170 000 a prstýnky za 31 000 a ja nevim co vsechno. Je to neprejici holka a bude se s nima takhle srovnavat cely zivot, at se to bude tykat cehokoliv. Je to hrozna povaha. Kszdy by se mel starat predevsim sam o sebe. At si připravuje svoji svatbu a neustale nesrovnava. Nebo ji to vnitrne sezere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
13.3.18 23:25
@Malina7 píše:
@srpen89 nepřeháníš to trochu? Co příspěvek, to cílené urážení. Jako sorry… :poblion: :poblion: :roll: :roll:

Jen si představuji, ze ja jsem ta druha nevěsta a nejaka nevyrovnana pipka me takhle vsude urazi. Je to hnus a z toho se zase chce :poblion: me :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.3.18 23:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, kdy je podle vás čas udělat rozlučku se svobodou? Moje budoucí švagrová ji měla teď a přitom svatba je až na konci května. A měla ji sama, neměla ji spojenou… jsem z toho trochu zmatená, jak to má vlastně být…
Je to celé taková vtipnější estráda. Můj přítel mě požádal o ruku, pak volal rodině a bratrovi, aby se pochlubil, že jsem na to kývla( :D ) a jeho bratr se ještě ptal, kde kupoval prstýnek a kolik stál apod. No a za tři dny na to on požádal svoji přítelkyni… A začalo divadlo. Vše se musí točit kolem jejich svatby, pořád se o tom musí mluvit, o tom, jak do ní nacpou skoro 200 000 a taaaak dále. My máme budget 80, max 90 tisíc, protože jsme si teď brali hypotéku na byt v novostavbě a abychom měli lepší úrok (což je pro mě důležitější než svatební oslava) museli jsme do toho nacpat veškeré úspory. Naštěstí zbytečně nerozhazujeme a platy máme slušné. Oni bydlí v bytě, co dostala slečna od rodičů (on nemá ani své jméno na zvonku). Nicméně jsme termín museli posunout až na září. A to jsme poslouchali další kecy o jejich svatbě, když jsme se zmínili. Měla jsem sto chutí čapnout svědky a jít ve 4 na radnici, ale zase sem nechtěla zklamat rodiče - jsem jedináček. Vím taky, že parádní svatba se dá udělat i bez předražených kreatur. :)
Jsem se potřebovala trochu vypsat… děkuji za přečtení a třeba i názor. :kytka:

Rozlucku jsem delala kamaradce cca ctrnact dni pred svatbou a myslim ze to bylo akorat. Kadzy mel svoji, objednavala jsem kamaradce striptera, tak se snoubencem by to bylo divne :-D. On mel rozlucku prakticky ve stejny vecer, to jsme si domluvili se svedky, ze by to bylo fajn :-). Na ni se vykasli a uzij si svoji svatbu, chce byt proste zajimava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
14.3.18 06:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.18 06:23
@srpen89 píše:
Ne, spis zapskla a zlucovita. Nevim, co ma spolecneho pocet kamaradek s poctem odpracovanych hodin. :think: Ja makam kolem 220 hodin kazdy mesic, mam rodinu, deti a kamaradky mam. Letite, ještě ze zakladky, ze stredni, z prace… Ale ty se radeji vymluvis na to, ze nemas kamaradky protoze mas moc prace a ucis se jazyk. Ja jsem svoji svatbu resila hlavne prave z kamoskama a jina svatba me byla uplne volna :nevim:

Delas si srandu? Mám pocit, ze se mě tu snažíš urážet už jen. Btw. když tu resis peníze, tak platy máme oba lepší, NIKOMU NIC NEZÁVIDÍM, pouze mi vadí reci typu, ze za 13 tisíc budu mít hnusný prstýnky! Nebudu, protože se mi libi ty, které jsem si vybrala. Stejně je to i se svatbou. Já ji budu mít po svém, tak jak se libi mne. Zřejmě jsi nepochopila pointu, já do te svatby mohu taky klidně nacpat 180k, ale nechci. Krásná svatba se neodviji jen podle peněz, stejně to je se životem! Ale ty si vybiras z textu pouze tyto části, co si o tobě mám pak myslet. A už mě fakt se.es. Kde kurnik píšu, ze jim to závidím? Já jen psala, ze mi vadí jejich reci a to, jak oni haní moje představy a plány! Jak můžeš vědět, že se vymlouvam na jazyk? Ze opravdu nemám tolik casu? Vis, ono mít full time job v businessu na vedouci pozici a k tomu studovat není easy! A už jdi ty uraziva huso pryč, nebo te odsud nechám vykopnout. Takhle zlého člověka tu beztak nikdo nechce!

• Citovat
  • Upravit
18791
14.3.18 06:28
@srpen89 píše:
Ano, ale kazdy ma tu radost sdilet se svymi, se svou rodinou, prateli, kamarady, se svymi nejblizsimi. Ne se vnucovat nekam, kde o me ani nestoji a jeste je tady pomlouvat. Ze oni maji byt zadarmo a svatbu za 170 000 a prstýnky za 31 000 a ja nevim co vsechno. Je to neprejici holka a bude se s nima takhle srovnavat cely zivot, at se to bude tykat cehokoliv. Je to hrozna povaha. Kszdy by se mel starat predevsim sam o sebe. At si připravuje svoji svatbu a neustale nesrovnava. Nebo ji to vnitrne sezere.

Jako kdyby mi někdo říkal kolik stojí jeho prstýnky a jestli moje nejsou nějaký smuk když stojí o tolik méně, tak na nej jen vyvalim oči. Spíš z toho mám pocit, že ti druzí hodně dávají najevo že na to mají a vyzdvihují sílu peněz, které ale nejsou jejich zásluhou. Na mě to křičí že má švagrová nosanek nahoru. Takymáme v prizenenem příbuzenstvu. Starší pár, práce podprůměrná a žádný extra schopnosti, ale zdědili nemovitost v centru Prahy, kterou prodali a když je pak posloucháš, že to stojí jen 50tis a že to nic není, tak se spíš pro sebe usmíváš, protože vidíš jak dávají naoko kolik a čeho mají a sami by s na to sotva vydělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
14.3.18 06:39
@Anonymní píše:
Delas si srandu? Mám pocit, ze se mě tu snažíš urážet už jen. Btw. když tu resis peníze, tak platy máme oba lepší, NIKOMU NIC NEZÁVIDÍM, pouze mi vadí reci typu, ze za 13 tisíc budu mít hnusný prstýnky! Nebudu, protože se mi libi ty, které jsem si vybrala. Stejně je to i se svatbou. Já ji budu mít po svém, tak jak se libi mne. Zřejmě jsi nepochopila pointu, já do te svatby mohu taky klidně nacpat 180k, ale nechci. Krásná svatba se neodviji jen podle peněz, stejně to je se životem! Ale ty si vybiras z textu pouze tyto části, co si o tobě mám pak myslet. A už mě fakt se.es. Kde kurnik píšu, ze jim to závidím? Já jen psala, ze mi vadí jejich reci a to, jak oni haní moje představy a plány! Jak můžeš vědět, že se vymlouvam na jazyk? Ze opravdu nemám tolik casu? Vis, ono mít full time job v businessu na vedouci pozici a k tomu studovat není easy! A už jdi ty uraziva huso pryč, nebo te odsud nechám vykopnout. Takhle zlého člověka tu beztak nikdo nechce!

Kašli na ni, nekteri mají potřebu rýpat a vzhledem k povaze příspěvků té spíš asi zkouší kolik toho vydržíš. Jak malá.

Já být tebou s nima moc nesdílim svoje nápady, aby ti to švagrová nevyfoukla a ty pak budes vypadat jako kdyby jsi je kopírovala. Možná ji krivdim a může být jen extrémně nadšená z toho že se bude vdávat. Já mám svatbu v sobotu a zas tak extra to neprozivam, ale kdZ jsem poslouchala kámošku, tak jsem měla dojem, že si snad i cvrnkla :D někteří mají potřebu sdílet veškeré info a furt o tom mlít.
Přeju ať se ti s přítelem svatba vydaří. Švagrová je pravděpodobně jen nadšená, ale švagr to posral. Mohl počkat ještě třeba měsíc nebo dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí