Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moncasnaz Je to už můj 5 pokus, embryjka jsem teď měla myslim 5 denní a nechala jsem si dát 2
Jsou to moji poslední mražáčci, takže se určitě musí chytit. @fiedlermonika Přesně jak píšeš, taky jsem každý neúspěch obrečela a měla pocit, že je konec a už nemůžu dál. Pak se ale člověk musí zvednout a bojovat dál. Každý pokus nová naděje, hlavně myslet pozitivně, ono se musí zadařit. Člověk v sobě i najde sílu o které ani nevěděl, že ji má.
A jak to holky máte s prací, chodíte normálně do práce nebo máte nemocenskou? Já si vždycky brala na týden dovču, ale teď to prdim a jsem v klidu na nemocenské. Chci se vyhnout všemu stresu. ![]()
@sebel https://www.youtube.com/watch?… to je prosím tě ten ultrazvuk na doma…ale vůbec nevím, kde ho tady sehnala, protože jsem ho hledala na netu ke koupi a nemůžu to najít
Ale byla to fakt super věcička..to může být krásný si pak kdykoliv prohlídnout prcka co dělá ![]()
@SG85 Moc držíme palečky, určitě dej vědět, jak jsi dopadla..ale určitě to vyjde a budeš mezi námi první těhulka ![]()
@sebel @Valerie2106 A my si holky na ty naše mrazáčky počkáme už jen pár dní..začínám být trochu nervozní
A zároveň se strašně těším, kéž by to vyšlo nám všem, ať se máme důvod všechny radovat
![]()
@Valerie2106 A už jsi se rozhodla, zda se přidáš k nám a budeš si nechávat zavést 2 embryjka?
Já jsem rozhodnutá, že ano..četla jsem spoustu pro i proti, ale prostě nějak cítím, že si mám dát dva
…teda pokud po rozmrazení obě embryjka vydrží ![]()
@SG85 ja jsem tri dny doma a pak chodim do prace, jinak to ani nejde, jelikoz po tolika letech snazeni bych vic byla na neschopence nez v praci, hlavne kvuli penezum, co si budem vykladat sou to silene palky
@Moncasnaz Srdce by si dalo dvě, ale rozum říká jedno, ty šance na úšpech jsou stejné jako kdyz si dám dvě, a navíc je to můj první ket, et nebyl a pojišťovna by mi sebrala jeden pokus při zavedení dvou
ale moc vám holky držím palečky ať se udrží obě dvě
![]()
Holky a prosím vás, jak se budete chhovat po ketu? co budete dělat a čemu se naopak vyhýbat??:) budete zobat nejake vitamninky pro tehotne po ketu?
Tak já se po KETu snažím 3-4 dny poctivě ležet a pak normální režim - procházky, lehký úklid - nic náročného. Sama nevím jak se přesně chovat, ale myslím si, že když to má být tak to bude - je to asi osud. Jinak celou dobu (už i před KET) jím vitamíny Mamavit a samozřejmě hormony co mi předepsal dr. Jinak nic.
@Valerie2106 Tak já půjdu tedy v pátek a po zákroku bych chtěla být odpoledne doma a navečeru jedeme na chatu. V sobotu mi přiveze sestřenice 2 holky na hlídání, tak se budu snažit s nima nějak moc neblbnout, v neděli snad odpočívání a v pondělí půjdu zase do práce. Já jsem po ET ležela jak přibitá na gauči, chodila jsem jen na wc, jídlo jsem měla navařené a stějně to nevyšlo ![]()
Jinak chci zkusit od KET jíst ten ananas - četla jsem někde 1 ananas, že se rozporcuje a rozdělí na 5 částí a vč. toho středu se jí po dobu 5ti dnů. Jinak teď piju grep na sliznici, kyselinu listovou, vitamíny Fertiprona…a nějaký ten čajík s Kontryhelem taky na sliznici (ten vč. grepů přestávám jíst den před KET)
Ale je sranda, jak se mě každý ptá, kdy půjdu znova a já mlžím a mlžím
Nechci, aby to nikdo věděl a budu doufat, že pak jen všem řeknu, že jsem těhulka
![]()
@Moncasnaz Moni já už jsem profík přes ivf, s tím ananasem je to tak že musíš jíst tři dny před ket, v den ket, a jeden den po Ket ![]()
No já budu asi den v klidu a pak jen něco lehkého…
jinak vám řeknu, že tak posledních 5 dní jsem normalka nadržená - předtim nic, a ted bych furt…
jak to máte vy s chutí na sex?
@Valerie2106 Já jsem právě dostala od někoho nějakou studii o ananasech a pokud jsem to tedy dobře přeložila, tak tam zase píšou od začátku transferu
![]()
http://conceivewithpineapple.blogspot.cz/…ntation.html?m=1
Tak nevím no
![]()
@sebel taky to mám tak v plánu, že budu jen jeden ležet a pak začnu nějak zlehka normálně fungovat..protože jak jsem psala, tak jsem fakt minule ležela, bála jsem se i pšíknout a stejně to nevyšlo ![]()
Jinak chuť na sex já mám pořád
, no i když taky mám možná teď trochu zvýšenou, asi to tělo ví, že pak zase nebudeme moct
![]()
@sebel já včera zavedla utroš, a že pujdu spát, ale nějak sem dostala chuť i proti své vůli a skočili sme na to, tak sem musela zavadet znovu
protože se mi to orgasmem vyplavilo ![]()
![]()
@Moncasnaz pokud to jis i po transferu dele jak 2 dny má to prý opačné účinky a to že to škodí embryu ![]()
@SG85 tak jak to u tebe vypadá? nějaké dojmy, příznaky, pokud se nepletu dneska jsi 5.tý den od ket?
kdy hodláš testovat? vím že je brzy ale já bych to už 8. den testla ![]()