Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wuhu85 no mam takové bolesti ze jsem rada, že dojdu na záchod dneska.
@Džejý ja som bola dosť aktívna aj keď ten Progesteron ťahá riadne dole
tak si odpočiniete teraz. Na genetiku budete čakať min 2-3 týždne. Takže budete mať jeden cyklus aj tak pauzu.
@Wuhu85 Říkali, že bude do 14 dní hotová. Jak ted dostanu ms jdu na kliniku ohledně sledování výšky sliznice. Ket bude v nativu. Pri prvnim opu mě nic nebylo. Ještě včera jsem se cítila skvěle. A dneska jsem už v háji.
@Džejý ja som musela jeden cyklus počkať po neúspešnom ET a az potom na transfer. Prekvapivo som fungovala
@Wuhu85 jasne, to chapu, ceny v Nemecku musi byt asi trosku nekde jinde nez u nas 🙈
Ja mela v minulem tehotenstvi (ket bez ovitrelle) ducha 5. den po ket, to se pak pozna tak, ze ta carka sili? I kdyby byl treba ten ovitrelle jeste pritomny, tak uz by urcite nesilil a sila carky by se zvetsovala s rostoucim hcg z tehotenstvi, ze jo?
Ja jen jestli to spravne chapu ![]()
@Džejý ahooj, vitej mezi nami
tak co bolesti? Neni to nejaky nabeh na hyperstimulacni syndrom?
Ja jsem po opu nic necitila, tri kamaradky mely bolesti a vsechny mely hss a jedna z nich dokonce skoncila v nemocnici
nechci te vubec strasit, jen kdyz vidim, ze nekoho neco boli po opu, zak zpozornim ![]()
Jinak teda cucim, ze vam rekli, ze genetika bude tak brzo, my jsme na ni cekali cca mesic a pul nez byla hotova
bylo to teda v roce 2020, ale stejne me to prekvapuje, ze to jde tak rychle 😊 ale je to supr, aspon nemusis tak dlouho zit v nevedomosti
urcite dej vedet zitra vysledky, budu drzet pesti, at jsou co nejlepsi ![]()
@Paní Píďová áno ja som sa teraz testovala a 10 deň mám ešte veľmi slabú čiarku ale ledva viditeľnú. Teraz viem že keby sa niečo objavilo už je to dieťatko.
@Wuhu85 dekuju za odpoved, myslela jsem si to 😊 tak ted drzim palecky, at uz carka jen zesiluje ![]()
@Paní Píďová ahoj děkuji za přivítání. Už jsem v nemocnici. Náběh na hyperak a na zánět. Takže pecka.
Ahoj holky, bolesti ustupuji. Tak snad je to na dobré cestě. 🙏
@Wuhu85 no bylo to fakt bolestivé. Ted jedu na střídačku kapačky od bolesti a minerály. Tak je mi už mnohem lépe.
@Džejý ja som to nikdy nemala ale podľa mňa po poslednej stimulácii keď som bola na ET tak som mala všelijaké pocity. Proste som cítila že to nie je ok. Ale nič také žeby som nemohla chodiť alebo tak nejak.