Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lenka_Hal
Tady je to taky drahy 100g kolem stovky. Slunecnicky pul.kila za 30 kacek
co delas z avokada? Ja to v zivote nemela. Nejak neverim te barve. Ale uz jsem toho tolik slysela ze bych to snad i zkusila… a to mct musis opravdu zvysovat postupne. Nekde jsem cetla ze by to. mohlo byt i projimave
jinak to uzivas jen pred vykonem nebo tak prubezne…?
Ahoj všichni, stáhla jsem si průvodce ketodietou tak se koukněte, je tak vše popsané.
https://static.ketodiet.cz/…ketodiet.pdf
@zumzum píše:
@Lenka_Hal
Tady je to taky drahy 100g kolem stovky. Slunecnicky pul.kila za 30 kacekco delas z avokada? Ja to v zivote nemela. Nejak neverim te barve. Ale uz jsem toho tolik slysela ze bych to snad i zkusila… a to mct musis opravdu zvysovat postupne. Nekde jsem cetla ze by to. mohlo byt i projimave
jinak to uzivas jen pred vykonem nebo tak prubezne…?
Nejcasteji ho lide ji jako guacamole, pak se treba nakraji do salatu. Ja se nechala inspirovat v jedne facebookove skupine a hodim si kousky na sadlo, trochu osmahnu, prihodim vajicka a zasypu syrem. To ted jim skoro denne a nemuzu se toho nabazit. Samozrejme s kajanskym peprem, kurkumou, cesnekem a hoodne soli…
S tim MCT proste dodrzuj davkovani, ja si dam tak dve cajovy lzicky a problemy jsem nikdy nemela.
Jo, mam Quest. Je tam k tomu nejaka vlaknina.
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Tak zkus to mliko vyradit. Ale stejne si porad myslim ze ty 3.5kila jsou krasny vysledek![]()
Ale omaletu bez mléka neudělám ne? Voda se vypari
a kaše je pak zase moc řídká..já jim jeden den omaletu jeden den kaši abych prave neměla moc mléka..takže za den max 250 ml
ale na tu kaši se vždycky hrozné těším
dneska jsem se vážila, nedalo mi to a dole je 4,1
tak uvidíme já jen potřebuji aby to bylo vidět na mě a na mém pásku u kalhot
![]()
@Lenka_Hal
Tak ten recepis zni skoro az zajimave
tak teda kouknu kolik avokado u nas ted stoji a zkusim to. Ok. Dekuji ti ![]()
@Budoucimamina
Hele ja mam ten ketomix a delam vse do vody. I omelety a kase. Nic se mi nikam nevyparilo. Mozna ze s mlekem by to bylo chutove lepsi ale snist se to da i tak. Kase mi vylozene chutnaji. Omeleta mi prijde trochu jalova ale ne nedobra. Ja jsem se odvazila do. mensich gati az po ubytku 10kilo ale zas je fakt ze jsem byla o to prijemneji prekvapena jak mi sedi.
poznavat to.lidi zacinaji az ted ale zas je fakt ze to v te motivaci udela hodne…taky jsem zvedava ale vazici.den mam ve ctvrtek.tak.nechci byt zbytecne zklamana. Vydrzim to ![]()
Zdravím. Takže první den za mnou, no, snad vydržím. Startovací váha 113,6kg, glukóza 5,9. tak uvidíme. Zrovna dneska jsem si 2 avokáda koupila a teď luštím, co s tím. ![]()
@f.mamina Ta glukoza je na lacno? To je trochu vyssi…Tak snad to avokado bude chutnat ![]()
@zumzum píše:
@Budoucimamina
Hele ja mam ten ketomix a delam vse do vody. I omelety a kase. Nic se mi nikam nevyparilo. Mozna ze s mlekem by to bylo chutove lepsi ale snist se to da i tak. Kase mi vylozene chutnaji. Omeleta mi prijde trochu jalova ale ne nedobra. Ja jsem se odvazila do. mensich gati az po ubytku 10kilo ale zas je fakt ze jsem byla o to prijemneji prekvapena jak mi sedi.poznavat to.lidi zacinaji az ted ale zas je fakt ze to v te motivaci udela hodne…taky jsem zvedava ale vazici.den mam ve ctvrtek.tak.nechci byt zbytecne zklamana. Vydrzim to
No tak možná to zkusím také s tou vodou
já poprvé dala půl mléka půl vody a přítel říkal ze voda se vypaří
každopádně mě mate ze na letáku je napsáno michejte jídla s vodou a na doze je vždycky s mlékem
čtvrtek je tady za chvíli
vydrž a budeš určitě spokojena
Jak dlouho to tedka drzis?
Já vím, bojuju s mudr. Snad se to zlepší. Četla jsem, že ketóza dokáže perfektně poupravit krevní testy.
@Budoucimamina
Ale.prd se vypari
zkus a uvidis kdyz to nebude k jidlu tak.holt mliko. Ja ted jedu 7 tyden a uz mam v poledne jidlo misto. koktejlu.
@f.mamina
Ano. Hladina glukosy.ma.byt 5.6 nalacno max. Neupravi to. ketoza jako takova ale ten ubytek vahy a tukovych zasob. Nevim.ted presne kolik.mas v planu hubnout ale pri ubytku na standartni vahu se srovna cholesterol, cukr, kys. mocova a tlak.
@zumzum píše:
@f.mamina
Ano. Hladina glukosy.ma.byt 5.6 nalacno max. Neupravi to. ketoza jako takova ale ten ubytek vahy a tukovych zasob. Nevim.ted presne kolik.mas v planu hubnout ale pri ubytku na standartni vahu se srovna cholesterol, cukr, kys. mocova a tlak.
Hoooodně musím zhubnout, mám 113,6 kg na 176 cm výšky… ![]()
@f.mamina Tak pro me je keto nebo nizkosacharidovka v podstate jedina moznost jak pristupovat k pre-diabetu nebo diabetu. Lekari pouze leci symptomy, nejdriv daji leky, po nejake dobe daji inzulin a ani se nesnazi predstirat, ze to bude lepsi. Naopak, priznaji, ze se to bude zhorsovat. Na inzulinovou rezistenci je proste nejlepsi ten inzulin vubec nevyplavovat = nejist cukry. Cim hubenejsi budes, tim lepsi a jednodussi to vsechno bude, v tom ma @zumzum pravdu. Ja v turistickem oddile sveho casu chodila po horach s chlapikem, ktery mel uz plne rozvinuty diabetes a diky nizkosacharidovce a pohybu byl uplne bez leku. Po prechodu na dietu je uplne odboural, ze jeho doktor docela cumel…Rikal, ze to vsechno zacala knizka Reverse diabetes. Ja tehdy jeste jedla sacharidy a utkvelo mi v pameti, ze ani jogurty nejedl…