Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
29.4.10 10:34
LeníkDOMO píše:
Monili já nemyslím na kočárku ale když ho vytáhnu, Enny má to ucho zhora košíku ale já ho mám prostě dole…nejde mi to nějak potočit
Leník bavíme se o tom velikém přídavném koši?
Jestli ano zkusím ti to nafotit jak to mám já ano?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 11:16

a jeste prosim a nejakej detailnejsi navod jak slozit UR…uz tu s tim nejakou chvili bojuju a nic…jinak teda ten kloub asi bude potrebovat servis se obavam…vsechno jsem utahla…ale jeden sroub je strhnutej..a myslim ze to bude ten stezejni…no uvidime…ale az do melnika se mi to posilat nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.4.10 11:51

Monili, už to mám,manžel se do toho pustil, mám už fakt odumřelý mozek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.4.10 12:05

Mikitaa Na straně 79 to tam holky popisují jak ho složit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 12:31
Monili píše:
Mikitaa Na straně 79 to tam holky popisují jak ho složit.

dik skladani sem uz pochopila dle navodu lenikdomo nekde vzaaadu hodne :)

a ted sem dosla jeste na to ze se da skoro polozit…konecne…jako kdyz zvednu tu sedaci cast…ale jak udelat aby to drzelo??? predem se omlouvam ze su takovej debil…ale nejak si s tim neumim poradit :-d

Příspěvek upraven 29.04.10 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 13:16

nebo at neotravuju..nebyla by jste nektera taaaak moc hodna a nenascenovala navod? diiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.4.10 18:55

Ahoj holky, šťastné majitelky mutsíkov,
Používáte stupátko za kočárek? Mám Mutsy 4rider (přední otočná kola) a zvažuji koupi stupátka. Ten originál step up board mutsy se mi nějak nelíbí. máte zjištěné které jiné stupátka na mutsíka pasují? např. nemáte někdo flyn board od youpa-la?
jakékoliv rady ohledně výběru stupátka uvítám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.4.10 19:30

Ahoj :)
Dlouho jsem nic nenapsala, ale dočítám pravidelně :) hodněkrát najdu odpověď ani nemusím psát otázku, úžasná diskuze :palec: :srdce:

Teď mám ale otázku. Vím, že se tu hodně řešily tašky k mutsíkovi, ale stejně se chci ještě zeptat. Máte tu dost tu aesthetic, jste s ní spokojené? I po delším používání? :) A jde Vám připevnit na koženou rukojeť?
My měli doteď Mutsy originál, ale roztrhla se, tak si chci udělat radost nějakou jinou taškou :-)

Děkuji moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.4.10 20:22

Mikitaa Omlouvám se, jestli jsem to napsala stroze, :cry: tak jsem to nemyslela, ten kamínek manža nakonec našel a jenom vyšprtl, a potom se to pěkně zaaretovalo.
S tím skládáním, máš sedačku po směru nebo se dívá mimi na tebe? Máš tam dole,ty háky mezi těmi tyčkami?A když ho máš proti směru tak je tam pásek na sucháč, který se provlékne taky mezi ty tyčky, aby se ten sedák neposouval. Tak to myslíš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 21:03

monili..v pohode…ja se i snazim hledat..pac je mi jasny ze nejsu prvni kdo to resi…ale asi budu z tech nechapavejsich :mrgreen: :mrgreen:

sedacku mam zatim aby terezka videla na me…nejaky haky tam byly ale suchac sem nevidela..jdu se jeste mrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.4.10 21:07

joooo mam aji suchaaac juhuuuu funguje to..holky jeste ze tu jste :mrgreen: a mimochodem..k cemu jsou ty haky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
29.4.10 21:23

ivusko taska je blbá,sice materiál super,ale naprosto žádné členění,ty malé kapsy nejsou hluboké a jsou max na posmarkaný kapesník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.4.10 21:34

Já mám tuto
http://www.gorby.cz/detail.php?…
taška báječné, hodně členitá, bohužel se mi začala trhat kolem zipu, takže putovala na reklamaci.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.4.10 21:57

Denulenko, četla jsem tady někde myslím, že más autosedačku Mutsy. Potřebovala bych poradit, jak se pásá v autě, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
30.4.10 07:48

Mikitaa - háky jsou na ukotvení sedačky po směru jízdy.Musí být mezi těmi dvěma tyčkami vpředu,jinak bys kočár ani nesložila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí