Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
11.9.10 22:16
mooch píše:
Hele levnej myslim neni, stojí asi 25 jako Mutsy

Aha, tak já asi viděla cenu jen za podvozek a hlubokáč :nevim:

No, upřímně jsem z Mutsíka fakt rozladěná a začínám litovat vyhozených peněz!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.9.10 10:45

Tak ta viklající se korba je záměr. Pökud vím, v případě, že je kočár upevněn pouze na jednom místě, tak to ani jinak nejde, korba by v tom byla moc napevno. Zkrátka va korbička je hodně dlouhá a na té páce vůči úchytům uprostřed vznikají dosti velké síly. Všechny kočáry, které mají korby uchyceny na jednom místě, to mají takto. Je to taky důvod, proč korbička v podstatě nemůže být delší.

Jinak tedy Bébko, to máš fakt hodně nakloněný. Koukám jako blázen. Já nic takového nemám a na žádném kočárku v obchodě jsem si toho taky nevšimla. A ani na tom, co jsem měla předtím ojetý, jsem nic takového neměla. Tak snad to není jen tím, že ještě nejezdím :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.9.10 11:45

Ahoj holky, koukám, že se množí problémy s Mutsy. To mě mrzí, protože fakt nejde o levný kočár. Všem přeju, aby se problémy brzy vyřešily. Já měla korbičku rovně. Na fotce 5 měsíců používaná. Někdo se tu ptal na Team Brown v létě. Vůbec se nevyhříval a vevnitř je světloučký. Suprově se kombinuje s barvami a já odjakživa ulítávám na kombinace hnědé a černé barvy. Dokonce v jednom zaměstnání mi kolegyně řekla, že to je hnusný, jak se mi to může líbit, když jsem se tak oblékla :lol: Včera jsem v dejvicích potkala asi 5 4riderů :pankac: Jsem ráda, že jsem zvolila 4rider, protože je skvělej a když čtu ty problémy s Urbanem, tak si můžu gratulovat. Nemám odřené poklice, neprodírá se mi nánožník, koš, korbička je taky rovně. Možná jsem měla štěstí na dobrý kus i když reklamovala jsem aretaci u kolečka, dostala novou celou nápravu a od té doby ťuky ťuk drandíme bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.9.10 11:49

Ještě jsem chtěla reagovat na to převrácení kočáru v MHD. Podle mě ta obava není až tak lichá, protože se to stalo 2 mým známým. Já jsem z toho důvodu taky nejezdila s hlubokým MHD, ale jen autem. Stačí selský rozum - v autě musí být dítě v bezpečnostní sedačce a v MHD není ani ten kočár připoutaný a i kdyby byl, tak pokud není připoutané dítě, tak vyletí dítě z připoutaného kočáru. Jsem taky taková „opatrnější“ ale tohle mi jako blbost nepřijde. S tou srážkou s autem nepomůže ani svěcená voda, takže v tohle případě jsou pásy k ničemu. Naše malá byla v hlubokém 8 měsíců a mohla by tam být déle, protože v zimě stejně v kočárku vždy hned usnula a klidně by se mi tam do desíti měsíců vešla i s fusakem z berana. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.9.10 11:58

Na tu Brown jsem se ptala já, protože ji zvažuju na sporťák. Na hluboké mám Team Ocean, protože jsem na zimu chtěla nějakou zářivější barvičku. Ty už jezdíš se sporťákem? Nešpiní se ta světle krémová barva vevnitř?
I když to je asi blbost - buď se bude špinit kočárek zvenku (světlý) nebo si vyberu tmavý zvenku a ten zase má obvykle světlý vnitřek. Tak snad nebudu mít dítě čune :-)))

Já si ani nevšimla, že by tu měli holky nějaké větší problémy s urbanama. Já si naopak po přečtení celé diskuse vybrala urbana, i když se mi původně víc líbil 4rider. Ale je pravda, že urban mi projede s větší rezervou výtahem než 4rider. A asi je to taky tím, že ze začátku byly na 4rider velké stížnosti, když ještě neměl vychytané problémy. Klapající přední kolečka a tad. Teď už je to asi jiné.

Snad budu spokojená. Doufám, že vyjedeme už za pár týdnů, tak dám stopro vědět, jak jezdíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.9.10 15:37

Uff, prisla jsem do diskuze, kde byli vsichni naprosto nadseni ;) a ted tohle, ale uz ho mam doma a ja jsem lepsi kocar proste nenasla. I'coo se mi taky libil, ale v obchodech jsem ho nazivo nikde nevidela.

Jen jsem se chtela zeptat, ja myslela, ze se ten kosik k hluboke korbe davat nema, takze muze? Zatim jsem ho nekupovala, pze jsem myslela, ze ho poridim az zacnem jezdit sportakem.

• Citovat
  • Upravit
13903
12.9.10 16:18

Prej může - ptala jsem se jedněch lidí v restauraci, co ho měli. Já s nim teda k hluboký počítám.
Btw tenhle Icoo měli vystavenej myslím na Plzeňský. Oproti Mutsíkovi je delší korbička (má asi 92 cm) a má vestavěnou sítku proti hmyzu, ale zase je o dost těžší (má asi 21kilo oproti 16 u Mutsy). Koš má taky malej a myslím, že by tam ten Mutsy nákupní narvat nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.9.10 16:25
mooch píše:
Prej může - ptala jsem se jedněch lidí v restauraci, co ho měli. Já s nim teda k hluboký počítám.
Btw tenhle Icoo měli vystavenej myslím na Plzeňský. Oproti Mutsíkovi je delší korbička (má asi 92 cm) a má vestavěnou sítku proti hmyzu, ale zase je o dost těžší (má asi 21kilo oproti 16 u Mutsy). Koš má taky malej a myslím, že by tam ten Mutsy nákupní narvat nešel.

Tak to je fakt vaha, uz tak se tohohle desim, jak ho rvu sama do auta. (Jeste, kdyz se mi tam nevejde a musim sundat kolecka z jedny strany) :( se sportakem vsechny… :/

• Citovat
  • Upravit
5352
12.9.10 16:42

K hluboké korbě se košík určitě dá používat. Spousta holek ho tady má. Jen pokud máte podvozek UR, tak je potřeba dát ty háky, které košík drží prý co nejvýš, aby košík nedřel o kolečka, když se odaretují. Já tedy zatím taky košík nemám, doufám, že mi ho někdo koupí do kouta. A jestli ne, tak hned po křtinách pro něho jedu do Bebeparku :-)

Jinak z té kritiky co se tu najednou objevila, bych si vrásky nedělala. Koukala jsem na náš kočárek, že z dálky, když se na něj podívám, tak korbička je asi trošku taky nahnutá, ale nijak moc. Nedovedu si představit, že by mi kvůli tomu mému náklonu mělo dítě třeba sjíždět do nožiček. Spíš je to věc, která zkrátka Bébce vadí, ale my ostatní bychom si toho ani nevšimly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.9.10 16:48
Mafina5 píše:
K hluboké korbě se košík určitě dá používat. Spousta holek ho tady má. Jen pokud máte podvozek UR, tak je potřeba dát ty háky, které košík drží prý co nejvýš, aby košík nedřel o kolečka, když se odaretují. Já tedy zatím taky košík nemám, doufám, že mi ho někdo koupí do kouta. A jestli ne, tak hned po křtinách pro něho jedu do Bebeparku :-)Jinak z té kritiky co se tu najednou objevila, bych si vrásky nedělala. Koukala jsem na náš kočárek, že z dálky, když se na něj podívám, tak korbička je asi trošku taky nahnutá, ale nijak moc. Nedovedu si představit, že by mi kvůli tomu mému náklonu mělo dítě třeba sjíždět do nožiček. Spíš je to věc, která zkrátka Bébce vadí, ale my ostatní bychom si toho ani nevšimly :-)

Ale to dre i u sportaku ne? ;)

Ja si z toho vrasky nedelam, po tom, co jsme prolitali kvuli kocaru, vim, ze lepsi tezko tady sezenu. Vim, ze si holky treba tady x-lander chvali, ale v mym okoli na nej kazdy nadava, ze se hrozne rozbiji.

A proste vybrat slusnou trojkombinaci je snad vec nemozna. :)

• Citovat
  • Upravit
17984
12.9.10 17:22
Mafina5 píše:Jinak z té kritiky co se tu najednou objevila, bych si vrásky nedělala. Koukala jsem na náš kočárek, že z dálky, když se na něj podívám, tak korbička je asi trošku taky nahnutá, ale nijak moc. Nedovedu si představit, že by mi kvůli tomu mému náklonu mělo dítě třeba sjíždět do nožiček. Spíš je to věc, která zkrátka Bébce vadí, ale my ostatní bychom si toho ani nevšimly :-)

No, ale já mám už třetí korbu a třetí podvozek a vždycky to dopadlo takhle :-( Není přeci možný, že by to byla náhoda!!!! Samozřejmě, že se mi to nelíbí, ale upřímně, ty bys s takhle nakloněnou korbou chtěla jezdit??? 8-o A tohohle náklonu si všimne i slepej ne? Nebo vám se fakt ten náklon jeví jako normální???
Koukni na pár fotek předtím, tam jsem dávala fotku zase té hnědé korbičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.9.10 18:00

Né, vždyť jsem ti psala, že to máš fakt nějak hodně nakloněný. Proto jsem si myslela, jestli to spíš není těma úchytama na podvozku, než korbou. Ale když ti měnili i podvozek, tak fakt nevím :nevim:
Já to zdaleka tak moc nakloněný nemám.
Ale je mi jasný, že když tě na tom dnes a denně něco pořád dokola štve, tak že na tom vidíš i další drovnosti, který by nám zkrátka nevadily a že bys to nejraději hodila ze skály.
Ale drž se, sporťák ti to určitě vynahradí.
My ostatní se jen uklidňujem, že nás něco takového nepotká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.9.10 18:06

Bébko, asi Ti ho někdo hrozně nepřeje :mrgreen:
A nebo mě napadlo, že my všechny hlavně kočár už máme doma a jestli vždycky máš novej z prodejny, tak je třeba nějaká špatná várka novejch kočárků a maj to všechny. My teda máme z druhé ruky a naposled jsem ho viděla složenej někdy v červnu, ale toho náklonu bysme si všimli. Mažel ho setsakramentsky prozkoumal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.9.10 18:08

Co zkusit jinou prodejnu, kde by třeba měli „starší zboží“ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.9.10 20:08

Tahle korba je stará pár let a podvozek taky :roll:

No , musím počkat, až co reklamace, byla bych nejradši, kdyby vrátili peníze, ale to asi nehrozí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí