Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMMartina1 píše:
tak ta origo levnější sedí hezky i proti směru jízdy a i když děcko spí a dokonce dosáhne hezky na koš, takže takryje zvrchu i ten.
je to tady http://mutsy.libfin.cz/4rider.php, ta položka „pláštěnka“, pak je ta dražší a ta se jmenuje pláštěnka Deluxe. Mě se ta dražší taky líbí víc a možná kdybych ji dokupovala jako samostatný kus, tak za to ty prachy uvalím. Ale protože jsme pláštěnku kupovali jako sadu se sporťákem a nánožníkem a taškou na kočárek, tak už se mi protáčely nad cenou panenky
, tak jsme šli do levnější.
Moc děkuji, takže třeba toto na mimibazaru je ono? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Já mám ten kočárek tak na 1-2× týdně, když jdu vyloženě do města, jinak na zahradu k domu mám po prvním ítěti, Takže pravděpodobnost procházek v dešti je mizivá, tak jen pro jistotu, dávat 1000
už i 320 za kus něčeho, co je u všech ostatních kočárů součástí
no jo no, co nadělám.
Tak mi volal pán ze servisu, že pro mě nemá moc dobrou zprávu. Největší vůle je v těch plastových pouzdrech u přední nápravy a ty bohužel nejdou vyměnit. Další vůle je v kolečkách (jedno kolečko cca 1050kč), další vůle v otáčecí nápravě (cca 900kč), další vůle v madle (cca 1150kč). takže podvozek na vyhození.
už někdo víte, kdy budou nějaké ty slevy v babyparku nebo někde? asi to budu řešit novým podvozkem ![]()
Baro, to máš podvozek z druhé ruky? Nebo co to, tos mě vyděsila. Jinak slevy na nákupy s Marianne 9-11.září, nákupy s maminkou někdy v listopadu, ještě nejsou oficiálně vyhlášené.
Ne, to mám podvozek po prvním dízěti, který jsem teď vyndala na druhé ![]()
bara2 píše:
Tak mi volal pán ze servisu, že pro mě nemá moc dobrou zprávu. Největší vůle je v těch plastových pouzdrech u přední nápravy a ty bohužel nejdou vyměnit. Další vůle je v kolečkách (jedno kolečko cca 1050kč), další vůle v otáčecí nápravě (cca 900kč), další vůle v madle (cca 1150kč). takže podvozek na vyhození.
už někdo víte, kdy budou nějaké ty slevy v babyparku nebo někde? asi to budu řešit novým podvozkem
a to se to vrklá tolik? já mám podvozek z druhé ruky a vrklá se mi trochu madlo nahoře, ale koukala jsem, že tam mám uvolněnej ten jeden nýt a manžel říkal, že mi tam dá novej, tak snad se to tím spraví. I kdyby ne, tak je to spíš kosmetickej problém.
Jinak dík…aspoň máme přehled o cenách.
Jo a jezdím už po směru, protože když jsem jí měla proti, tak někdo už brousil nožičkama o kolečka (holt některý dítě prostě neumí v kočárku sedět spořádaně
)
terinka4444 píše:
Moc děkuji, takže třeba toto na mimibazaru je ono? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Já mám ten kočárek tak na 1-2× týdně, když jdu vyloženě do města, jinak na zahradu k domu mám po prvním ítěti, Takže pravděpodobnost procházek v dešti je mizivá, tak jen pro jistotu, dávat 1000už i 320 za kus něčeho, co je u všech ostatních kočárů součástí
no jo no, co nadělám.
tak běž do nějakého uni Emitexu. Ale já teda si nemyslím, že jsou pláštěnky součástí jiných sporťáků. Já jsem teď kupovala golfky a taky hold pláštěnu zvlášť.
Jo a z toho MMB ta pláštěnka bude ona.
Od Emitexu prý na Mutsy nejlépe sedí ta Tracking Univerzal - nebo tak nějak se jmenuje. Napsali mi to přímo z Emitextu.
Holky, kdo jste reklamoval urbana kvůli čemukoliv a jak vám to vyreklamovali? (výměna, oprava, neřešili…)
Ja, kdyz jsem kupovala korbicku, tak mi v obchode darovali Deluxe plastenku na sportak, ale jeste jsem ji nezkousela. Rekli mi, ze pry vydrzi nizsi teploty a material se hned nepopraska/nezlame jako u te obycejne, ale kdovi
.
Jo to je holt jiná země a sakramentsky jiné služby než u nás ![]()
tak jsem byla dneska v obchodě a koukala na tu barvu cargo grey 2011 a byla to láska na první pohled
![]()
Mám další dotaz, prosím, neví někdo, jestli má Babypark Zličín stejné ceny v obchodě, jako na internetových stránkách? Moc děkuji.
terinka4444 píše:
tak jsem byla dneska v obchodě a koukala na tu barvu cargo grey 2011 a byla to láska na první pohled![]()
Mám další dotaz, prosím, neví někdo, jestli má Babypark Zličín stejné ceny v obchodě, jako na internetových stránkách? Moc děkuji.
vitej do klubu
![]()