Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
19.1.13 09:21

@A-lexa děkuji moc za rady ;) no a sporťák je dost prostorný? Jsme s manželem vyšší postavy, tak aby se nám do něj prcek vlezl do 2 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.1.13 09:23
@Viwien píše:
@A-lexa děkuji moc za rady ;) no a sporťák je dost prostorný? Jsme s manželem vyšší postavy, tak aby se nám do něj prcek vlezl do 2 let…

my jsme taky oba vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.1.13 11:12

Za mě tedy také není problém s místem ani v korbě ani ve sporťáku. Ani na délku ani na šířku. Malej má nějakou chorobu a tak abychom se trochu nadýchali vzduchu tak jsem zase vytáhla mutsynu, dala tam fusak fillikid a malej se tam pohodlně vejde i v kožichu. Je mu dva a 4 měsíce a je tedy na svůj věk větší. Naopak mi ta užší sedačka vyhovovala. Ze začátku se mi aspoň dítě neklátilo ke straně. Jo a jako jeden z mála jde do ùplného sedu, což považuji za mnohem důležitější, než ùplný leh.
U jetýho kočárku bych se ještě dívala na to, zda není moc nakloněná korba. Třošku nakloněná má být a také nemá bý t podvozku připevněna napevno, ale viklá se. Tak to ale má být, tak se neděs. Že by někdo měl u urbana rachtající kola, jsem neslyšela. Jestli chces hodně chodit po lese apod. tak ho ber. Do terénu není nic lepšího. Kup si k tomu kvalitní golfky na cesty do města a máš vystaráno.
Já mám kočárek z roku 2010 v denní permanenci 2,25 roku. Zcela bez chybičky. Vypadá jako nový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
19.1.13 11:21

@Mafina5 děkuji, no do lesa neplánujeme chodit, spíš aby zvládl neasfaltované cesty po vesnici, chodníky, občas kočičáky, tak normál. Budeme dost často jezdit k rodičům, tak se ještě zeptám, jak se skládá a zda nebude pro mě třeba moc těžký…přemýšlím ještě o levnější verzi Dorjanu Prestige 2012 (novém), pokud na něj půjde dát vajíčko Cybex nebo Maxi Cosi a nebo o Tako Alive 2013, ale to mi ještě prodejce nenapsal, zda na to jdou vajíčka, co jsem zminovala…zase tyto kočárky se dobře skládají, jsou prostornější (hlavně hluboký) a u Dorjanu se mi strašně líbí boudičky…akorát se prý hůře vyměnuje korba za sporták a tak…halt každý kočárek má něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.1.13 11:41

@Viwien jestli vybíráš mezi Mutsy a Dorjanem, tak bych neváhala ani minutu. Mě nic z Polska nesmí do baráku, protože je to všechno šmejd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.1.13 13:15

Mutsy rozhodne neni lehkej, ale to ani dorjan nebude a to bych sla fakt radsi do mutsyho. do terenu neni nic lepsiho, ale na bezny jezdeni mi prijde zbytecne tezkej, ale ja jsem zhyckana lehkym sportakem. Prostorny bych ho taky nenazyvala, ale staci nam, mam ale drobka 77cm a 9,5kg (17mes) takze to se tezko hodnoti. Mozna bych se koukla i na Mutsy transporter, pokud chces levnejsi a s prednima otocnyma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
19.1.13 15:37

@Mafina5 co myslíš tím úplným sedem? To nám právě nejde a dost mi to vadí hlavně teď v zimě. Opěrku nejsem schopná dát do pravého úhlu se sedátkem. A tak, když je dcerka nabalená a opře se, tak mi začne trochu sjíždět. Prostě sedí trochu v záklonu.
Tobě to jde nastavit úplně svisle? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
19.1.13 15:40

@Viwien kočárek je to spíš těžší, ale já jsem muší váha a do auta ho zvládnu dát v pohodě. Jen teda není extra skladný. Nám to nevadí, máme kombíka, ale radši si přeměř kufr nebo ideálně zkus kočárek do kufru dát, jestli můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
19.1.13 20:01
@Mafina5 píše: Že by někdo měl u urbana rachtající kola, jsem neslyšela. denní permanenci 2,25 roku. Zcela bez chybičky. Vypadá jako nový :palec:

Tak mě bohužel jedo kolo rachtat začalo :zed: (pro spícího prcka dost nepříjemné - máme lehké spaní) a ještě se nějak divně viklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.1.13 20:10

Taky mi kolo cvaka, ale ma uz neco za sebou, noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
19.1.13 20:16
@Viwien píše:

Tak bohužel musím přiznat, že moc prostorný (do šířky) není - zatím nám to nevadí, ale asi budeme mít později problém. Teď se vejde dobře - v kombinézce, fusaku a s nánožníkem. Jak psala Mafina5, je to lepší, že se dítě neklátí z jedné strany na druhou, ale pochybuji že v něm vydržíme do 2 let :think:. Prcek má 9m, cca 11kg a cca 76cm. Kočárek je dost těžký a při složení i veliký, takže když jedu na větší nákup, tak se mi toho moc do kufru už nevejde. :oops:
Jak jsem již psala, tak jízda s ním je ale super - na kočičích hlavách jsem lepší kočárek neviděla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
19.1.13 20:19
@xreni píše:
Taky mi kolo cvaka, ale ma uz neco za sebou, noo

Tak já ho mám necelých 9 měsíců ježděný. Zkoušela jsem vyčistit a promazet, ale neměla jsem ještě čas ho v těchto dnech pořádně rozjezdit. Snad to přestane. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.1.13 20:23

@A-lexa ja souhlasim se vsim, proste kocar je perfektni do terenu, ja ho pouzivam bud v zime kdyz je moc snehu, nebo na vylety do drsnych terenu, ale na vse ostatni mi staci lehky concord a ten pouzivam 75% casu. navic i to ovladani, ano otaci se, ale kdyz chci jet do praveho uhlu tak to proste nevytoci, zvlast, kdyz ma nandany kosik.
vlastne v lete jsem ho mela na zahrade a mala spala v nem, takze jeste sluzba navic, kdyz se kocarek nudil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.1.13 20:28

@A-lexa Taky mi cvakalo, ale dostal se nam tam sutr… stacilo to fakt dobre vycistit. JInak ho mam pres dva roky a fakt teda drzak. Vubec zadny problem.

Jako Viky uz se mi nevejde, ale zas fakt uz 27m ten kocarek uz nepotrebuju. Aspon u nas. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
916
19.1.13 20:30

@xreni koukala jsem na ten concord a líbí se mi jak se dá krásně složit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí