Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
27.4.11 19:58
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju :-)
tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi :-)
Tak tomuhle buď ani věřit nemůžu a sice se nechci nikoho dotknout - nebo je někdu ku..a

to je jenom tvuj nazor.. nikdo ti ho nebere.. kdyz mas zapotrebi to vyhlasovat… a i kdybych byla ku**a tak je to moje vec.. aspon jsem uprimna.. a nestydim se za to, a zrovna z tohodle duvodu radeji anonym.. nez aby me pak nekdo napadal,ze jsem *********

• Upravit
Anonymní
27.4.11 19:58
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju :-)
tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi :-)

Presne tak :lol: a opravdu toho nelituju, i kdyz jsem vlastne pokazde zahybala…holt vernost neni mym kladem, za to mam, ale jine :-) A ve stari budu mit na co vzpominat…ted uz se teda snazim drzet…ale nikdy nerikam nikdy… :lol:

• Upravit
Anonymní
27.4.11 19:59

jé já měla taky bouřlivé mládí :mrgreen: sem se zasnila :mrgreen: teď už ponocuju jen když děti něco bolí :mrgreen: a partnerů tak 30

• Upravit
3051
27.4.11 20:00

Já měla taky jen jednoho a to je ted můj manžel.7 let sme spolu chodili a bude to 5 let co jsme svoji.
Poprvé to bylo ve 20 a je mi 31.

• načítám...
45
farska píše:
piopo píše:
Ahojky,
anonymně nemusím. Nestydím se za to.
Je mi 22. Se sexem jsem začala v 18 a měla jsem cca 12 chlapů :-)
Měla jsem trochu divočejší období asi dva roky, asi si tím každej musí projít.
Mě by spíš zajímalo, jestli vám přijde zdravé se třeba ve 13-ti letech s někým seznamit a být jenom s ním, znát jenom jeho a pak se vzít a mít děti. Je to případ mojí sestřenky.
Ne.Neni
Ja se poucila a svym dceram vrele doporucim ‚chodit s vicero‘.Nechci,aby sly v mych slepejich :think:

Díky za reakci. Mě to taky přijde. Že časem jemu/jí přejde někdo přes cestu a nebudou schopni rozlišit, jestli je jenom ďábelsky přitahuje nebo je v tom cit.
Já jsem sestřenku jednou seznámila s mým kamarádem a už se to rozjíždělo…Tak nevím až budou rodina a tohle se přihodí a že se to přihodí, jak to dopadne. Aby se pak kvůli blbosti nerozpadla rodina a děti to neodskákaly :-?

• načítám...
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Presne tak :lol: a opravdu toho nelituju, i kdyz jsem vlastne pokazde zahybala…holt vernost neni mym kladem, za to mam, ale jine :-) A ve stari budu mit na co vzpominat…ted uz se teda snazim drzet…ale nikdy nerikam nikdy… :lol:

A teď máš muže? A ví, že jsi byla nevěrná (řekla bych běhna, ale nechci být zlá)? A jsi mu nevěrná?
Tohle mě zajímá, protože bych nechtěla chlapa známého kurevníka.

• načítám...
Anonymní
27.4.11 20:01

tak já raději anonymně… :oops: :oops: :oops:

Přišla jsem o to v 17ti, vztahy jsem měla 2, teď mám 3 - manžel.
Jinak jsem měla chlapů hodně :oops: V soukromém životě kolem 15ti
„Pracovně“ přes 200 :oops: :oops: :oops:

• Upravit
45
27.4.11 20:02

Holky,
to jsem přesně čekala, že se tu budeme osočovat, že je někdo kurva.
Dyk to nemáme zapotřebí. Každej je jinej.
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme

• načítám...
6555
27.4.11 20:02

Díky divokému období cca 20.Ale už bych si nevzpomněla ani na jména, byly to úlety.

• načítám...
Anonymní
27.4.11 20:03
Anonymní píše:
tak já raději anonymně… :oops: :oops: :oops:Přišla jsem o to v 17ti, vztahy jsem měla 2, teď mám 3 - manžel.
„Pracovně“ přes 200 :oops: :oops: :oops:

Jo, a teď mi je 21 :oops: S manželem jsem rok… takže během dvou let přes 200 :oops: :oops: :oops:

• Upravit
Anonymní

Za posledních deset let jen toho jednoho, manžela. Během těch deseti let předtím (15-25 let) jich bylo, jestli dobře počítám, celkem 26. Měla jsem za tu dobu tři cca dvouleté vztahy, ale ani jednomu partnerovi jsem nezůstala věrná. Až teď manželovi. Už jsem zkrátka vyskákaná. :lol:

• Upravit
3051

Sklidněte se holky myslím že je to každého věc kolik jich měl a ikdyby jich měla třeba každý den jiného tak je to její tělo a její život ne???? :pankac:

• načítám...
45
27.4.11 20:04
Anonymní píše:
Za posledních deset let jen toho jednoho, manžela. Během těch deseti let předtím (15-25 let) jich bylo, jestli dobře počítám, celkem 26. Měla jsem za tu dobu tři cca dvouleté vztahy, ale ani jednomu partnerovi jsem nezůstala věrná. Až teď manželovi. Už jsem zkrátka vyskákaná. :lol:

taky si myslím, že je třeba se vyskákat ;)

• načítám...
36544
27.4.11 20:05

začala jsem sexovat v 16… a vztahy jsem měla 3… k tomu pár úletů :mrgreen: takže tak kolem 20 určitě :-P

• načítám...
45
27.4.11 20:05
Anonymní píše:
Anonymní píše:
tak já raději anonymně… :oops: :oops: :oops:Přišla jsem o to v 17ti, vztahy jsem měla 2, teď mám 3 - manžel.
„Pracovně“ přes 200 :oops: :oops: :oops:
Jo, a teď mi je 21 :oops: S manželem jsem rok… takže během dvou let přes 200 :oops: :oops: :oops:

A sex tě pořád baví? nepřipadá ti to jenom tam a zpátky?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová