Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše:Anonymní píše:tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju
Presne tak
a opravdu toho nelituju, i kdyz jsem vlastne pokazde zahybala…holt vernost neni mym kladem, za to mam, ale jine
A ve stari budu mit na co vzpominat…ted uz se teda snazim drzet…ale nikdy nerikam nikdy… ![]()
jé já měla taky bouřlivé mládí
sem se zasnila
teď už ponocuju jen když děti něco bolí
a partnerů tak 30
Já měla taky jen jednoho a to je ted můj manžel.7 let sme spolu chodili a bude to 5 let co jsme svoji.
Poprvé to bylo ve 20 a je mi 31.
farska píše:piopo píše:Ne.Neni
Ahojky,
anonymně nemusím. Nestydím se za to.
Je mi 22. Se sexem jsem začala v 18 a měla jsem cca 12 chlapů
Měla jsem trochu divočejší období asi dva roky, asi si tím každej musí projít.
Mě by spíš zajímalo, jestli vám přijde zdravé se třeba ve 13-ti letech s někým seznamit a být jenom s ním, znát jenom jeho a pak se vzít a mít děti. Je to případ mojí sestřenky.
Ja se poucila a svym dceram vrele doporucim ‚chodit s vicero‘.Nechci,aby sly v mych slepejich
Díky za reakci. Mě to taky přijde. Že časem jemu/jí přejde někdo přes cestu a nebudou schopni rozlišit, jestli je jenom ďábelsky přitahuje nebo je v tom cit.
Já jsem sestřenku jednou seznámila s mým kamarádem a už se to rozjíždělo…Tak nevím až budou rodina a tohle se přihodí a že se to přihodí, jak to dopadne. Aby se pak kvůli blbosti nerozpadla rodina a děti to neodskákaly ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Presne takAnonymní píše:tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelitujua opravdu toho nelituju, i kdyz jsem vlastne pokazde zahybala…holt vernost neni mym kladem, za to mam, ale jine
A ve stari budu mit na co vzpominat…ted uz se teda snazim drzet…ale nikdy nerikam nikdy…
A teď máš muže? A ví, že jsi byla nevěrná (řekla bych běhna, ale nechci být zlá)? A jsi mu nevěrná?
Tohle mě zajímá, protože bych nechtěla chlapa známého kurevníka.
tak já raději anonymně…
![]()
Přišla jsem o to v 17ti, vztahy jsem měla 2, teď mám 3 - manžel.
Jinak jsem měla chlapů hodně
V soukromém životě kolem 15ti
„Pracovně“ přes 200
![]()
Holky,
to jsem přesně čekala, že se tu budeme osočovat, že je někdo kurva.
Dyk to nemáme zapotřebí. Každej je jinej.
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme
Díky divokému období cca 20.Ale už bych si nevzpomněla ani na jména, byly to úlety.
Anonymní píše:
tak já raději anonymně…![]()
![]()
Jinak jsem měla chlapů hodněV soukromém životě kolem 15ti
„Pracovně“ přes 200![]()
![]()
Jo, a teď mi je 21
S manželem jsem rok… takže během dvou let přes 200
![]()
Za posledních deset let jen toho jednoho, manžela. Během těch deseti let předtím (15-25 let) jich bylo, jestli dobře počítám, celkem 26. Měla jsem za tu dobu tři cca dvouleté vztahy, ale ani jednomu partnerovi jsem nezůstala věrná. Až teď manželovi. Už jsem zkrátka vyskákaná. ![]()
Sklidněte se holky myslím že je to každého věc kolik jich měl a ikdyby jich měla třeba každý den jiného tak je to její tělo a její život ne???? ![]()
Anonymní píše:
Za posledních deset let jen toho jednoho, manžela. Během těch deseti let předtím (15-25 let) jich bylo, jestli dobře počítám, celkem 26. Měla jsem za tu dobu tři cca dvouleté vztahy, ale ani jednomu partnerovi jsem nezůstala věrná. Až teď manželovi. Už jsem zkrátka vyskákaná.
taky si myslím, že je třeba se vyskákat ![]()
začala jsem sexovat v 16… a vztahy jsem měla 3… k tomu pár úletů
takže tak kolem 20 určitě ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Jo, a teď mi je 21
tak já raději anonymně…![]()
![]()
Jinak jsem měla chlapů hodněV soukromém životě kolem 15ti
„Pracovně“ přes 200![]()
![]()
S manželem jsem rok… takže během dvou let přes 200
![]()
![]()
A sex tě pořád baví? nepřipadá ti to jenom tam a zpátky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to je jenom tvuj nazor.. nikdo ti ho nebere.. kdyz mas zapotrebi to vyhlasovat… a i kdybych byla ku**a tak je to moje vec.. aspon jsem uprimna.. a nestydim se za to, a zrovna z tohodle duvodu radeji anonym.. nez aby me pak nekdo napadal,ze jsem *********