Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@33.Lucie no já o tom nijak nepřemýšlím, jen řikám že se představa asi nikdy nenaplní. Třeba by se mi akorát představa skazila.
Fakt hodně, ani počítat to nechci, měla jsem opravdu divéké mládí a byla blbá jak necky.
No, snažím se na to nemyslet a pyšná na sebe nejsem.
@Anonymní píše:
@33.Lucie no já o tom nijak nepřemýšlím, jen řikám že se představa asi nikdy nenaplní. Třeba by se mi akorát představa skazila.
To je taky možné.
Tak ja jsem sve poprve zazila v 16letech..a od te doby jsem mela hodne muzskych(slecen cca asi 3 mozna 4
)..hodne jsem zlobila..ale uzila jsem si to a nelituju ![]()
@Kassy píše:
Teda, když to tady čtu, tak se skoro stydím napsat, že za 11 let aktivního sexuálního života jsem měla chlapy 3, všechny ve vztahu (byť jeden měl jepičí život). Žádné experimenty, žádné divoké období, žádné známosti na jednu noc. Jsem divná?![]()
Teda, tohle můžu doslova opsat, včetně : 3, všechny ve vztahu (byť jeden měl jepičí život) jediná změna že já 13 let aktivního sexuálního života
@beckie píše:
Fakt hodně, ani počítat to nechci, měla jsem opravdu divéké mládí a byla blbá jak necky.![]()
![]()
No, snažím se na to nemyslet a pyšná na sebe nejsem.
Vždyť je to jedno, pokud sis z toho neodnesla nějaké breberky nebo těhotenství
Nic to o tvém charakteru nevypovídá, vůbec se tím netrap, vždyť to nikomu nemusíš říkat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonyme nepřemýšlej o tom taková věc přijde sama a nebo taky ne. Záleží na situaci na náladě na jiskření atd. Pokud nejsi přímo lispička tak to neřeš. U mě to poprvé bylo prostě jen tak ze situace, ale podruhé už jsem té situaci pomohla.
i z přítelem současným.
Příspěvek upraven 25.01.14 v 13:57