Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Evelline píše:eManzelkaAmama píše:ty to vidis tak,ze nedelala nic jineho nez se spala s hclapa jak na bezicim pase… kazdej si to uziva jinak.. nekdo zabavou jiny zase treba chovanim mazlicku apod.. ja bych radeji nikoho neodsuzovala… a pokud se ti na tom neco nelibi tak se k tomu vubec vyjadrovat nemusis… padla jedna otazka,tak jste mohli cekat,ze se tu nekdo objevi a hned nemusis cloveka osocovat,ze je to pro tebe kurva… jenom kvuli tomu,ze si uzivala po svem a ne podle spolecenskych norem a pozadavku… a podle tvych predstav…Daniella82 píše:A mládí se nedá užít jinak, než sexem ? O_oeManzelkaAmama píše:No tak Ty máš dost,se musim smátpiopo píše:Promiň, ale minimálně 50? Chápu, stane se, ale ještě se tím chlubit?
Holky,
to jsem přesně čekala, že se tu budeme osočovat, že je někdo kurva.
Dyk to nemáme zapotřebí. Každej je jinej.
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme
Najde na poprvé? Je mi jasné, že při takovém počtu to byly jen známosti na noc. Navíc, když byly zadané - tak to je pro mě hnus a je to kurva.
Já už si myslím, že i těch mých skoro 20 je dost.Měla jsem partnerů taky něco okolo 50,přesně si to už nepamatuju,možná 60 a kurva opravdu nejsem
Nestydím se za to,alespoň jsem si to mládí pořádně užila.
Souhlasím, já si myslím, že člověk si má užívat podle toho, jak sám soudí a cítí, dokud je mladý. A to, že někomu zahýbám v nějakých cca 15-20letech, to nepovažuji za tragédii. Tak to prostě je, málokdy v tomhle věku vznikají vztahy na celý život (i když taky). Dost lidí třeba říká, užívej si, nejsi vdaná, tak co…
Já ale nemám potřebu, tak to nedělám, jsem spokojená, ale nikoho za to neodsuzuju, každého věc a upřímně mě ty čísla taky zaskočí, ale co ![]()
Tak já anonymně taky nemusím…je mi 25 a od svých 16 let jsem měla něco kolem 30…Teď už jsem skoro 2 roky vdaná a jsem ráda, že jsem si takhle zařádila, protože už mám vše za sebou a nic mě nemůže překvapit
![]()
Ka-tka No ženský jenom 2, ale stálo to za to ![]()
lacenka píše:
se nezdám , ale na kolejích byl velmi promiskujitní životAnonym nemusím, manžel to ví, sice to musel chudák dlouho trávit, ale zvládl to.
Takže zatím co já jsem jeho první jediná (snad - na 99,99% tomu věřím!) mě by zřejmě prsty na končetinách nestačily
DO DOBY NEŽ JSEM HO POZNALA!!! od té doby jsem věrná jako psík, neb ho prostě miluju a svý už si užila
Tak si myslím, že to má být.
Nejdřív poznat sebe, svoje možnosti, hranice, vybít se a pak bejt hodná holka ![]()
ka-tka píše:
Už 7 let jsem s jedNym- manželemPredtim to bylo ke 30 chlapum- 3 vztahy
A kolik zen vám prošlo posteli?
Poprvé to bylo před 18 narozkami , s mužem jsem od 24 let
1
a tu jsem zahrnula do těch 17 chlapů. Jsem čistě hetero, ale byl to úplně jiný pocit než s chlapem…
A přiznám
, že kdybych neměla chlapa, tak to udělám klidně ještě jednou.
tak ženský u mě teda ne
cosi jim mezi nožkama chybí a na hrudníku přebívá ![]()
Evelline píše:ka-tka píše:2
4 a nestydim se za to
Tak já jednu- strašně jsem se stydela, ale stalo to za to. bylo to s manželem, sama bych to nedala. Kupodivu jsem ani nezarlila
A někdy bych si dala říct zase ![]()
Teda dost zajimave tema
tak ja zacala ve 13letech a prvni sex nic moc. dohromady jsem mela 7 chlapu a prijde mi to moc i kdyz sex mam hodne rada!! je mi 23let mam pritele a cekam druhe mimco
s pritelem si v posteli fakt rozumime
neni treba podvvadet, ani by me to nenapadlo.
Daniella82 píše:Evelline píše:4 a nestydim se za toka-tka píše:2
ja se taky za to nestydim.. jednu holku ve trojce a jednu ciste se mnou v posteli…
Holky tak já čumím s otevřenou hubou
Já jsem se svým manžou od mých 16 ti
A sex.partnerů vč.manžela jsem měla 3.A jestli jich měl někdo desítky,tak at.Já si to teda nedokážu představit
ale je to každého věc.A že bych si připadala nějaká nevybouřená,to teda ani náhodou
.HOld každý má jiné potřeby a možnosti
Tady u nás v lesích a hajích toho člověk moc nesehnal
A víte kolik ženských prolezlo postelí vašich partnerů?
ka-tka píše:
Tak já jednu- strašně jsem se stydela, ale stalo to za to. bylo to s manželem, sama bych to nedala. Kupodivu jsem ani nezarlilaA někdy bych si dala říct zase
Tak já bych do toho s manželem nikdy nešla,to bych žárlila,kdybych ho viděla jak si to rozdává s jinou asi bych to pak měla pořád před očima.
taky jsem měla pár holek a nestydím se za to… Celkem teda 4… ne nadarmo se říká, že ženy to umí líp než chlapy, že ví co a jak… ![]()
A hlavně holka řekne holce do očí co se jí líbí a co chce, ale chlapovi se to stydí kolikrát říct, proto pak ten sex stojí za hovno
![]()
Anonymní píše:
Takze je to jasne, jsem divna. Zenske - 0.
Přidávám se do klubu - 0 ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat