Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hmmmmm tak jsem přišla na dvorek a Barunka brečela. tak buďto právě začla, nebo to zas nefunguje. krám jeden …grrrrr… hihi ba ne.
tak čusík
PPS: Hani ne že bys mě jako provokovala s těma různejma obrázkama a fotečkama co si tam dáváš když mě to nejdeeee!!!!! Jako jsem uplně klidná že mi to nejde a tobě jo… hihi.. ba ne. tak zatim čaudy
PPS: Kačko ty si tam nedáš metříček?? Tak páček schledáček ![]()
PS: Přeji pěkný ačkoli zadeštěný den
![]()
Ahoj,
tak já mám taky ted klídek, Davča spí už 2hodiny a to se nestává často. Dneska to počasí nic moc, to vypadá, že budeme tvrdnout doma. Jdu rychle dodělat oběd, tak zatim ahoj. 
Tak mám po klidu, právě se vzbudil.
Ahojky
Mě se zdá že to vždycky zakřiknem. Bára už je nakojená tak tady mluví na stole. Mam puštěnou telku a dávaj medůzu. Teď hraje TokioHotel jdu to dát nahlas. je to docela dobrý. pa už se mi vaří voda na čaj. dneska jen kojim, tak pohoda. ahojdy
Ahoj,
to je normální, že když ho pochválim tak udělá pravej opak. Oni mi to dělaj všechny děti. Třeba když jsme někde na návštěvě a chtějí jim tam nandat oběd a vim že to nejedí, tak to řeknu, ale pak vypadám jak krkavčí matka, že jim nechci dopřát kus žvance, protože se na to vrhnou jak kdyby tejden nejedli a doma nad tím samím udělaj bleee. Nebo řeknu že něco uměj a tamto zas neuměj a vždycky udělaj pravej opak, si pak připadám jak idiot. Ted na návštěvách radši držim hubu a nemůžou mě ničim překvapit. 
Ahojky
Tak jsem opět zde. Uspávadlo s názvem vysavač se opět osvědčilo. Už zase chrní a já můžu jít vařit. udělám rejži s játrovou omáčkou. to je hned. chtěla bych udělat Játra s hranolkama, takový ty na roštu co si dávám občas někde v restauraci, ale to bohužel neumím, nemáš na to Hani recept? nějakej tvuj osvědčenej? Jdu do krámu koupit rejži. malá bude spinkat. jsem tu hned. to víš že budu trnout v krámě jestli se nevzbudila, ale mam ověřené že vždycky pěkně spinkala. mám krámek hned kousek od baráku. tak čágo belo ![]()
Ahoj,
já nakrájim játra na plátky, opepřim, pokmínuju a dám osmahnout(dávám trošku víc oleje, páč potom z toho dělám sos), až změknou tak přisolim, pak je vyndám a do toho zbytku zamíchám trochu mouky aby to lehce zhoustlo a pak tim polejvám hranolky.
Ted jdu uspat Davču, tk zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…bory/ku9.gif
Ahoj holky,
Andrysku - játra na roštu dělám taky jako Hanča a k tomu ještě tatarku…
Jinak holky, jsem k.o. Byli jsme s manželem a Kačenkou v Praze nakupovat. Čeká nás to ještě v neděli, ale o to nejde. Já mám takovou radost, koupili jsme Kačce přesnídávky a takový ty hotový jídla, tak už se těším, jak se s ní budu při jídle prát.
Včera jsem byla u doktorky, no světe div se, ale v pohodě!!!! Naštěstí jsme moc nepřibraly, tak to bylo v pohodě a završela to kačka tím, že se tam překulila ze zad na bříško, tak doktorka byla celá paf. Ale to očkování, to bylo horší. Řvala mi pěkně dlouho. Ale už je to za námi.
Naušničky máme už skoro měsíc, jedno ucho se pořád ne a ne zahojit. Mažu co se dá tím FramyKoinem a protáčím, ale to jedno ouško je nějaký pomalejší. Jo a platila jsem jen 200,–- Kč. Myslela jsem, že to musí být všude stejný??? ![]()
Teď mi ty moje zlatíčka spinkají, musím vařit, večer budeme mít návštěvu… Ach jo…Zítra nebo ještě dneska pozdě večer juknu, tak se zatím mějte překrásně.
Jo a holky, u nás se vstává denně mezi 5. a 6. hodinkou, Kačka nevydrží. ![]()
Jejda, zapomínám…
Jak tam mám dávat obrázky a ten metr? Poraďte mi..... prosím prosím
http://email.seznam.cz/redir?…
Ahoj holky
Kačko zkus tohle. Je to adresa na ten metřík. Snad ti to pujde. Jestli ne tak si najdi tema tady v emiminu na metřík nebo na lištičku. Tam ti vždycky někdo poradi. No a jak tam dát fotečky a obrázky, tak to ví Hanka. ta mi taky radila, ale já dělám pořád něco špatně, protože mi to nejde. A Hanka mě taky pořád provokuje když jí tam skočí nějaký pěkný obrázek.
Díky za recepty. Jiřík volal že přijede až po osmé hodině, od rána je v autě na cestách. Tak jsem si řikala že určitě nebude mít chuť na hranolky, protože celý den určitě jedl McDonalda. Tak jsem udělala játrovou omáčku s knedlíkem nebo s rýží.
Jdu do sprcháče a pak budu dlooooooouho žehlit…
Zatím ahojdy
Ahoj holky,
já se vám to zítra pokusím popsat nějak podrobnějš, to vkládání obrázků.
Davča má ted řvavou, tak musím jít. Takže dobrou noc a zítra se ozvu.
http://www.gify.nou.cz/…bory/me1.gif
Dobré ráno holky,
Davídek se dnes překonal, na jídlo se vzbudil jenom jednou a vstával v 6.45hod. Ted usnul tak si dávám kafčo.
Dneska to vypadá, že by mohlo vykouknout sluníčko, tak doufám, že bude líp než včera a vyrazíme ven.
Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…oubory/5.gif
Ahoj holky,
no dneska jsme se překonaly!!! Stávaly jsme až okolo sedmý hodiny a to se za noc vzbudila jen jedenkrát a to v půl 5!!! No mám radost. Jinak mi Jára (manžel) zkusil dát tam tu lištičku, tak uvidíme, jestli to bude fungovat. Večer se ještě stavím…
Jo a játra se povedly?
ahoj Kačenka
ahoj holky,
No v sobotu Barča spala tak normal. Koukám že jste měli štěstíčko a naspáno co? Já moc ne. Protože mi došly plínky a jela jsem v pátek do Štětí koupit. Používám Sleep … Play
. No jenže tam je neměli. Respektive velikost 3 kterou používá Barča. Meli jen dvojku. No tak mi Jiřík koupil u nás na benzince nějaký obyčejný prozatím. V pondělí pojedu asi do Roudnice, tak je koupim. No jenomže: Bára se ráno probudila a byla celá mokrá. Jsou to nějaký obyčejný igelitový šmejdi. No klidně to napíšu protože je to pravda. A jsou to z Makra od ARO 5-9kg. Možná jestli jí nejsou malý nebo co. Ale měla by mít kolem 7 kilo. Takže jí to vadilo a nechtěla spinkat. Samozřejmě ležela u mě v posteli, tak jsem převlékala prostěradlo a větrala. Na dnešek to bylo to samé. Akorát postel byla mokrá jen trochu. Asi protože zavčasu jsem na to přišla.
Jo Hani: to už fakt neni ffffftipný s těma obrázkama
![]()
Jo Kačko: Játra nakonec bala játrová omáčka. A dopadla vynikajícně: (no podle toho co říkal přítelíček)..
myslim teda že řikal že to je vynikající… nebo že to je dobrý.. to je to samé.. hihi ![]()
tak ahojky zatím
Ahoj holky,
včera jsem se už neukázala, páč jsem byla u kámošky slavit narozky.
Andreo, napiš jak si tam zkoušela vkládat ty obrázky, abych viděla co děláš blbě, pak se ti to zkusim líp popsat.
Ted si jdu dát kafčo a pak sem kouknu.
Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…bory/c20.gif