Litujete, že máte děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
15.6.17 08:02

@Rozárka78 to je asi vec nazoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
15.6.17 08:08
@Tarjei píše:
@Rozárka78 jo to byl preklep, chtela jsrm napsat hlavne rizeni :) ne hlavni :)

Myslela jsem si to, nedavalo mi to smyslu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
15.6.17 08:09

@Rozárka78 ja obvykle vidim vlastni i cizi preklepy hned a tady se mi nejak nezadarilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
15.6.17 08:11
@Tarjei píše:
@Rozárka78 to je asi vec nazoru.

Ale to přece není věc názoru! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
15.6.17 08:13
@Tarjei píše:
@Rozárka78 ja obvykle vidim vlastni i cizi preklepy hned a tady se mi nejak nezadarilo :D

Ale neee, taky se uklepnu… to jsem nechtěla prudit, jen jsem to co do smyslu fakt nedala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
15.6.17 08:15

@Rozárka78 a ja myslim, ze je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
15.6.17 11:15

Holky, vy mě bavíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.6.17 21:30
@radúna píše:
@Fofrník máte s manželkou můj obdiv. Upřímný. :kytka:

Díky. Ale tady není nic k obdivu. :oops: Prostě máme co jsme chtěli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.20 22:07

Hledám respondentky pro článek

Dobrý den. Pro článek na webu Heroine.cz hledám matky, které by děti neměly, kdyby dostaly znovu šanci se rozhodnout. Nebo ty, které svého rozhodnutí mít dítě z nějakého důvodu litují nebo někdy litovaly. Ráda bych, aby se o tomhle tématu mluvilo a nebylo takové tabu. Odpovědi zůstanou anonymní, komunikace proběhne e-mailem. Kdybyste měly zájem svěřit se svými úvahami nebo zkušenostmi, ozvěte se mi, prosím, na mail ***.

Edit admin – smazán kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
9.5.20 22:20

Snažili jsme se a nešlo to, pak ivf a dvojčata, upřímně nic si z toho nepamatuji! Nic!! Když dvojčata měla 4 měsíce, otěhotněla jsem, takže jsem děti prebalovala a přitom jsem zvracela, krmila je prvním jídlem s látkovou plenou přes noc a kbelíkem na zvratky.
HNUSNÉ, ano, ale pravdivé a víte co? Je mi 39 a právě jsem zjistila, že jsem těhotná. Snaha byla 2.5 roku. Manžel dítě nechce z finančních důvodů, ale vidí, že děti i já chceme. On je málo emotivní, s dětmi si začal rozumět až když byly větší.
No a určitě se našly okamžiky (když dvojčata brečela a já objímala mísu), kdy jsem si říkala, že neplodnost není špatná.
Jenže, co zbyde až umřu?…děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14961
9.5.20 22:24
@jizvíková píše:
Snažili jsme se a nešlo to, pak ivf a dvojčata, upřímně nic si z toho nepamatuji! Nic!! Když dvojčata měla 4 měsíce, otěhotněla jsem, takže jsem děti prebalovala a přitom jsem zvracela, krmila je prvním jídlem s látkovou plenou přes noc a kbelíkem na zvratky.
HNUSNÉ, ano, ale pravdivé a víte co? Je mi 39 a právě jsem zjistila, že jsem těhotná. Snaha byla 2.5 roku. Manžel dítě nechce z finančních důvodů, ale vidí, že děti i já chceme. On je málo emotivní, s dětmi si začal rozumět až když byly větší.
No a určitě se našly okamžiky (když dvojčata brečela a já objímala mísu), kdy jsem si říkala, že neplodnost není špatná.
Jenže, co zbyde až umřu?…děti

Nějak tomu příspěvku nerozumím, 2,5 roku jste se snažili o 4. dítě, přestože manžel nechtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
9.5.20 22:26
@Kfětoslava píše:
Nějak tomu příspěvku nerozumím, 2,5 roku jste se snažili o 4. dítě, přestože manžel nechtěl?

taky mi to přijde na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.5.20 22:29
@Kfětoslava píše:

Ja taky ne :oops:.Ani co si @jizvíková nepamatuje :lol:.Ale jinak, na me az moc velka jizda. Vsude jen deti deti deti, hraloblo by mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14961
9.5.20 22:32
@wildcherry píše:
Ja taky ne :oops:.Ani co si @jizvíková nepamatuje :lol:.Ale jinak, na me az moc velka jizda. Vsude jen deti deti deti, hraloblo by mi.

Hlavně je záhul mít roční dvojčata a mimino, to je tak na přidělení státní chůvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.5.20 22:40
@Kfětoslava píše:
Hlavně je záhul mít roční dvojčata a mimino, to je tak na přidělení státní chůvy

No to jo. Nedala bych to dobrovolne, fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová