Mám si nechat líbit omezování manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
22.7.13 10:26
@paola white píše:
taky mi to tak připadá, přece třeba hlídat děti se dají všude ne? tk si na pár hodin v týdnu přibere k svému ještě jedno a hned jsou nějaký kačky :nevim:

Presne tak :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

@Kassy s tím, cos napsala souhlasím…

Zakladatelko - tys zkoušela najít nějakou práci? Nebo to ani nezkoušíš, protože ti manžel řekl, že bys stejně nic nesehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit

Mohu se zeptat, proč jsi si ho vzala? Z toho, co píšeš tak peníze nejsou jediná věc, na kterou máte jiný názor (knížky, kultura, výchova, postavení ženy v rodině). A ještě by mě zajímalo, kde že to žijete?

@Anonymní píše:
No praci ted opravdu nesezenu, manzel by i nebyl proti, ale tohle je passe. Veci pro dite samozrejme kupujeme, ale taky to nebylo podle mych predstav - preci jen to bylo moje prvni, tak jsem ho chtela trosku vic „rozmazlit“ a koupit hezke veci, ne vzdycky jen to uplne nejlevnejsi…i kdyz je mi jasne, ze miminu to je jedno. To bylo tak spis pro muj pocit- chtela jsem krasnou vybavicku. Nejsme na tom uplne tak mizerne, ze by mi nemohl ani doprat ten jeden krem treba za tri mesice, jen to proste povazuje za zbytecne a ja uz nevim, jak mu to mam vysvetlit, ze to je podle me proste jeste min nez standard a zijeme jako asketicti mnisi i co se tyce jidla, vylety za kulturou neexistujou (nebavi ho to), nejake pekne veci do domacnosti taky ne, jen to uplne nejnutnejsi, protoze mu to tak vyhovuje. No ale asi mi nezbyva nic jineho nez se prizpusobovat.
  • Citovat
  • Upravit
35791
22.7.13 10:27

Já bych řekla, že zakladatelka neumí místní jazyk.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.13 10:29

Poslední 2 stránky už jsem teda nedočetla, ale v podstatě jsem pochopila z komentářů, že někdo si myslí, že chlap je lakomec a někdo ho zas malinko obhajuje, že třeba fakt peníze nejsou.
Pokud je to tak, že peníze nejsou, nechápu proč to ten chlap neřekne.
Já si taky myslím, že byste měli mít od účtu kartu oba dva a s penězi nakládat společně. A s rozumem, přece si chlap nemůže myslet, že jsi tak hloupá, že když tam bude málo peněz, tak budeš i nadále nesmyslně utrácet. Ty sis to dítě, se kterým jsi doma, neudělala sama…
Na mě teda taky působí malinko jako lakomec a taky že se chce možná cítit jako pán. Pokud to tak není a penízky fakt nejsou, má to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.7.13 10:30

Zakladatelko, jestli budes nekdy chtit a budes ochotna se odtajnit, klidne se mi ozvi do IP…nemam co dodat a zbytek resit nebudu, howgh :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.7.13 10:31

Jo taky jsem tak uvažovala, splnila jsem si aspoň, že se vdávat nebudu, ale pokud chceš mít děti a jsi úplně bez šance sehnat kvalitní hlídání, tak ti nic jiněho než jít na mateřskou nezbude

Příspěvek upraven 22.07.13 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
22.7.13 10:31
@colafit píše:
Mohu se zeptat, proč jsi si ho vzala? Z toho, co píšeš tak peníze nejsou jediná věc, na kterou máte jiný názor (knížky, kultura, výchova, postavení ženy v rodině). A ještě by mě zajímalo, kde že to žijete?

Jo, tohle by mě taky zajímalo. Od počátku to na mě dělá dojem, že pán bude muslim s uhrančivýma očima, který naivní studentce vymluvil díru do hlavy, rychle si ji pojistil dítětem a odvezl do své domoviny, kde ji může mít pod absolutní kontrolou. Možná mu křivdím, ale takhle to na mě působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.7.13 10:32

Mě přijde, že zakladatelka má milion důvodů, proč sama nemůže pracovat a nikdy nepracovala, ale proč by jí měl peníze dávat manžel.
nechce říct, kde žije- pokud třeba někde v Arabské zemi tak chápu že jako ženská třeba práci nesežene ale jestli žije v Evropě nebo Americe tak si sand může sehnat jakoukoliv brigádu. pokud by mě tak trápilo, že nemám vlastní peníze a jsem závislá tak bych si sehnala cokoliv abych si mohla koupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.13 10:32
@Kassy píše:
Jo, tohle by mě taky zajímalo. Od počátku to na mě dělá dojem, že pán bude muslim s uhrančivýma očima, který naivní studentce vymluvil díru do hlavy, rychle si ji pojistil dítětem a odvezl do své domoviny, kde ji může mít pod absolutní kontrolou. Možná mu křivdím, ale takhle to na mě působí.
:pankac: taky mě to napadlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.7.13 10:34
@paola white píše:
Mě přijde, že zakladatelka má milion důvodů, proč sama nemůže pracovat a nikdy nepracovala, ale proč by jí měl peníze dávat manžel.
nechce říct, kde žije- pokud třeba někde v Arabské zemi tak chápu že jako ženská třeba práci nesežene ale jestli žije v Evropě nebo Americe tak si sand může sehnat jakoukoliv brigádu. pokud by mě tak trápilo, že nemám vlastní peníze a jsem závislá tak bych si sehnala cokoliv abych si mohla koupit :nevim:

Naprosto s tebou souhlasim :P :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.13 10:35
@paola white píše:
nechce říct, kde žije- pokud třeba někde v Arabské zemi tak chápu že jako ženská třeba práci nesežene ale jestli žije v Evropě nebo Americe tak si sand může sehnat jakoukoliv brigádu. pokud by mě tak trápilo, že nemám vlastní peníze a jsem závislá tak bych si sehnala cokoliv abych si mohla koupit :nevim:

Nesouhlasím. Vždyť nevíme, jak staré dítě zakladatelka má a pokud žije v cizině a nemá tam příbuzné, tak třeba nemá ani hlídání pro dítě. To těžko může chodit někam na brigádu.
A proč by jí měl peníze dávat? Co to je proboha za otázku? Snad každý člověk má nějaké své potřeby.. A nemůže žít jako zvířátko, které čeká, kde mu co kdo z milosti hodí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.7.13 10:37
@Lejaa píše:
Nesouhlasím. Vždyť nevíme, jak staré dítě zakladatelka má a pokud žije v cizině a nemá tam příbuzné, tak třeba nemá ani hlídání pro dítě. To těžko může chodit někam na brigádu.
A proč by jí měl peníze dávat? Co to je proboha za otázku? Snad každý člověk má nějaké své potřeby.. A nemůže žít jako zvířátko, které čeká, kde mu co kdo z milosti hodí!

No prave, tak at neceka a stara se i ona… Zatim je jako to zviratko cekajici co mu kdo hodi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
22.7.13 10:38

Mě by teda zajímalo kde žijete a jakto že se tam nedá sehnat žádná práce? vždyť uklízení, hlídání, mytí nádobí nebo třebas aj hlídání záchodků je snad otřeba všude ne? :nevim: já vím že za to nejni peněz moc ale aspoň něco :think:

Jinak bych bejt Tebou přestala bejt srab a promluvila bych si s mužem o penězích protože podle toho co tu píšeš si nejsem jistá jestli on pochopil že jsou věci který hold potřebuješ :think:

My se teda vždycky s přítelem na větších věcech domlouváme jinak jídlo. drogérku a hadry kupuju automaticky a to buď ze svého účtu nebo mu řeknu že z mateřský už nic nemám a on mi dá svou kartu popř. vybere peníze pokuď potřebuje kartu u sebe :think:

Hold to chce o všem mluvit a né držet s prominutím hubu a krok a stěžovat si na emiminu kde to za Tebe nikdo nevyřeší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.13 10:38
@MiskaKosa píše:
No prave, tak at neceka a stara se i ona… Zatim je jako to zviratko cekajici co mu kdo hodi!
ˇ

Četla jsi celý můj příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí