Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
24.4.13 21:21

@Verca1989 sorry, ale on jí taky nedržel pistoli u hlavy, aby mu ona držela.
To je prostě obousečný, kdyby se sama chtěla ještě i jinak jistit, tak nejspíš nedovolí, aby vůbec do ní stříkal. Kondom nekondom.
Můžou si za to oba.
a OBA by měli rozhodnout dle situace, která u nich je.
Atˇje typan jakej chce, v tomhle mu dávám za pravdu. Právo na názor má i chlap, ne že ne.
A jedno je pravda. V tomhle bohužel je vždy volba jen na ženě, atˇtak, nebo tak, chlap je nucen jen přihlížet a být v roli toho, kdo se veze.

Příspěvek upraven 24.04.13 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.4.13 21:23

@berry4 ano, právo na názor mu nikdo neupírá, jde o to, jakým stylem ten názor projevuje…takové chování bych čekala od puberťáka, ne od manžela a otce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

:hug: ahoj berry - to zas bude 8o 8o :mrgreen:.

@berry4 píše:
@Verca1989 sorry,ale on jí taky nedržel pistoli u hlavy, aby mu ona držela.
To je prostě obousečný, kdyby se sama chtěla ještě i jinak jistit, tak nejspíš nedovolí, aby vůbec do ní stříkal. Kondom nekondom.
Můžou si za to oba.
Atˇje typan jakej chce, v tomhle mu dávám za pravdu. Právo na názor má i chlap, ne že ne.
  • Citovat
  • Upravit
1185
@berry4 píše:
@Verca1989 sorry,ale on jí taky nedržel pistoli u hlavy, aby mu ona držela.
Můžou si za to oba.

To možno lenže je rozdiel problém prebrať a je rozdiel babe strčiť do ruky peniaze a povedať: Daj to preč. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
24.4.13 21:25

Taky nesouhlasím s názorem - že mimčo roste v těle ženy, tak jenom ona rozhoduje :zed:. A sama s dětmi už jsem zůstala - takže bych si to podruhé setsakramensky rozmyslela.

• Citovat
  • Upravit
Larr
24.4.13 21:27

My jsme u toho nebyli a z mé zkušenosti - inpretace bývá od původního rozhovoru zcela rozdílná :lol:.

@Sebinah píše:
To možno lenže je rozdiel problém prebrať a je rozdiel babe strčiť do ruky peniaze a povedať: Daj to preč. :*

Příspěvek upraven 24.04.13 v 21:28

• Citovat
  • Upravit
2562
24.4.13 21:27
@berry4 píše:
@Verca1989 sorry, ale on jí taky nedržel pistoli u hlavy, aby mu ona držela.
Můžou si za to oba.
A jedno je pravda. V tomhle bohužel je vždy volba jen na ženě, atˇtak, nebo tak, chlap je nucen jen přihlížet a být v roli toho, kdo se veze.Příspěvek upraven 24.04.13 v 21:23

Nepsala, že kondom prasknul nebo sklouznul, to asi trochu znamená, že pán je levej ho vůbec pořádně používat. Není to diskotékový sex, je to manžel, něco nasliboval a dokud se kdysi lidi nebrali na úřadě jak stranický kádry, slibovali v kostele, že přijmou děti od Boha. Nejsem pánbíčkářka, ale chování manžela je sprostý a hotovo. Navíc je to zjevně trochu víc jeho uklouznutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.4.13 21:28

@Larr :lol: njn 8o :mrgreen:
@Verca1989 a jde vždy JEN o styl? Víme my vůbec, co toho chlapa k takovému gestu dovedlo?
Je možné, že takový prostě je ( viz dřívější diskuse zakladatelky), tak už jen z toho popudu já osobně bych vzdala všechno, co by mě s tímhle týpkem mělo ještě nějak poutata a z pudu sebezáchovy si zařídila život jinak a jinde, bez dalších závazků a přítěže
NEBO ho k tomu dovedla zoufalost a nemožnost vyjádřit s pochopením svůj náhled na situaci. Ale to my nevíme, že?
My jenom soudíme a vycházíme z těch pár vět od zakladatelky.
Takže vaříme z vody a víme vlastně prd, jak to mezi nimi je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
24.4.13 21:30

Souhlas.
Berry - jen na poškádlenou :roll: - to tělo je tvoje :mrgreen:.

@berry4 píše:
@Larr :lol: njn 8o :mrgreen:
@Verca1989 a jde vždy JEN o styl? Víme my vůbec, co toho chlapa k takovému gestu dovedlo?
Je možné, že takový prostě je ( viz dřívější diskuse zakladatelky), tak už jen z toho popudu já osobně bych vzdala všechno, co by mě s tímhle týpkem mělo ještě nějak poutata a z pudu sebezáchovy si zařídila život jinak a jinde, bez dalších závazků a přítěže
NEBO ho k tomu dovedla zoufalost a nemožnost vyjádřit s pochopením svůj náhled na situaci. Ale to my nevíme, že?
My jenom soudíme a vycházíme z těch pár vět od zakladatelky.
Takže vaříme z vody a víme vlastně prd, jak to mezi nimi je :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Eskarin
24.4.13 21:30
@terinka4444 píše:
Hlavne nereagujte na typana a to nikde, protože je to…určitě ho ženské mlátily, mlátí a mlátit budou, jeho názory a vyjadřování a myšlení a psaní, to je ubohost někoho, kdo se potřebuje ventilovat pod nějakou přezdívkou na rodinném serveru.

Taky mě napadlo na něj nereagovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29577
24.4.13 21:32

@Larr joo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
24.4.13 21:44

Jasně, vrhněte se na typana, to všem pomůže :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr
24.4.13 21:44

Mně ne :mrgreen:.

@nepř.G12 píše:
Jasně, vrhněte se na typana, to všem pomůže :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30422
24.4.13 22:00

@berry4 Zajímalo by mě jedno - i když netuším, jestli jsi manželka, matka, jestli jsi vůbec žena, když je ti tak lhostejný život dítěte a stavíš ho až hluboko pod právo muže rozhodnout o jeho životě - jestli bys i ty sama v případě, že otěhotníš, chceš své dítě a manžel řekne NE, jestli bys tedy šla a nechala si to dítě prostě vzít. Na ten potrat nepůjde manžel, půjdeš ty, ty dáš souhlas s výkonem, ty to dítě necháš zlikvidovat. Udělala bys to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedentypan
24.4.13 22:10

Ja predpokladam, ze takova situace vznikne, kdyz se pouziva antikoncepce a s ditetem se nepocita a stala se proste nehoda. Tak mi naopak prijde nefer, nutit chlapa at to najednou dite chce taky. Chlap nema pravo na svuj nazor, nebo co? On musi automaticky se ke vsemu „postavit jako chlap“- typicka imbecilni fraze zen, ktery chtej jen nekoho manipulovat… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky