Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
19.4.13 20:28

Stalo se mi to ještě za svobodna, ale přítel nereagoval zdaleka tak razantně, jen se necítil a dával to najevo. nicméně jsem věděla, že si dítě za každou cenu nechám - s ním nebo bez něj a oznámila jsem mu to. nakonec jsem bohužel v 10. tt potratila. přítel si mě vzal, máme spolu další 2 děti. nikdy bych s ním ale nedokázala dál žít, kdyby mě „donutil“ jít na potrat. raději dítě bez chlapa než lumpa, který se zbavil vlastního potomka.

Příspěvek upraven 19.04.13 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
19.4.13 20:28

@frozendarkness

Řekla jsem manželovi, že pokud mě k tomu donutí, nikdy mu to neudpustíma kdo ví jestli tím náš vztah neskončí…ani to mu nevadí…

tak tahle věta vypovídá všechno.. pokud dítě chceš, nechej si ho.. očividně mu na tobě vůbec nezáleží.. já samozřejmě do vašeho vztahu nevidím, ale když mu je jedno, že může o tebe přijít, tak to je jasné..

na potrat bych nešla a ať se manžílek staví na hlavu.. ti chlapi jsou někteří fakt na liskanec :zed: dělat děti to jo, ale převzít zodpovědnost to ne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
19.4.13 20:29

Mám takový pocit, že tvůj muž je trochu sobec. Omlouvám se za upřímnost. Jestli ho ale vůbec nezajímá co chceš ty a ani se s tebou o tom nechce bavit, nevím jestli bys mu mohla pak odpustit že tě k tomu „dotlačil“. Na druhou stranu, jestli to miminko chceš, nikdo, ani jeho otec, by tě k něčemu takovému neměl donutit.
My máma 4 měsíčního syna a já se nemůžu dočkat až budu čekat druhý, opravdu ti tento úžasný stav závidím. Ale ty starosti ti nezávidím.
Přeji ti hodně síly si stát za svým a ať to dopadne jakkoli, abys svého rozhodnutí nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107

Přijde mi že v tom je nějaká slečna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
@ynax píše:
@frozendarkness kdyby se s tebou o tom bavil, mluvili jste o tom, tak by se to dalo ještě pochopit… ale pakliže jedině dokáže říct, že se o tom bavit nebude a ať to dáš pryč… tak tím spíš, bych o potratu neuvažovala. Asi bych na něj i vše vykřičela a vyřvala, že jestli má milenku, krizi středního věku, nebo mu šiblo, tak ať se zamyslí, ale že to, co máš v břiše je vaše dítě, sourozenec vašeho dítěte a že nehodláš zabíjet své dítě jen proto, že jeho otec je debil. Pak bych práskla s dveřma a šla za rodičema a tchyní, probrat, jestli když zůstaneš na děti sama, jestli by ti mohli pomoct s hlídáním, abys mohla jít třeba do práce dříve. Pak bych si spočítala, na kdy vychází termín porodu a zjistila, jestli stihnu vybrat celý rodičák do porodu - resp. do mateřské - jestli na ní máš nárok - kdyžtak si hned dojdi na sociálku ať se ti navýší peníze a vybereš co nejdříve. A pak si ukládej vše bokem - pokud se manžel neprobere, budeš na to sama - a věř, že na to budeš sama ať už s miminem nebo bez - protože on ho nechce a pochybuji, že by ses pak mohla na manžela byť jen podívat…

Moc hezky napsané. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
19.4.13 20:30

Je to debil :cert: :cert: :cert: Na potrat bych nesla co si jako mysli? Hodi ti penize a jeste s takovou vetou rozhodne sam behem vteriny o vasem diteti??Ty jo ten by letel!!! :?
A ze o tom odmita mluvit? No ja bych taky odmitala taky, oznamila bych na potrat nejdu a szij se s tim jak chces!
A pochybuju ze by ses toho druheho ditka v budoucnu dockala:(
Drzim palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
19.4.13 20:32

V tomhle bych neposlechla a byl by asi rozvid, hlavněse zakladatelko nenechej do ničeho donutit, vyčítala by sis to celý život :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
19.4.13 20:32

Dokázala bys žít s člověkem, který by tě donutil jít bna potrat???
Buď ano a pak máš skoro rozhodnuto, nebo ne, pak jsou dvě možnosti.
1. jít na potrat, ale odejít od něj s 1 dítětem
2. nejít na potrat a odejít od něj se dvěma dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.4.13 20:35

Osobně si myslím, proč ho hned zatracovat, nevíme co zatím je. Myslím si, že se třeba bojí, že se nedokáže postarat o rodinu finančně. Proto třeba reaguje tak podrážděně. Půjdeš-li na potrat pak si myslím, že to sobě ani jemu nikdy neodpustíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
19.4.13 20:36
@socina píše:
Přijde mi že v tom je nějaká slečna :(

Tak mě ted taky…připadá mi, že chtěl v horizontu pár měsíců odejít…nejspíš si říkal, že opustit manželku s jedním dítětem je ještě v pohodě…to ona zvládne, někoho si najde atd…a alimenty na jedno malé dítě ho nezatíží…a ted BUM!!! druhé dítě na cestě…a opustit mámu s dvěma dětma…respektive těhotnou s malým dítětem-to by vypadal před známími i rodinou jako velká sv**e…a taky alimenty na dvě děti je moc…
no…možná mi moooc jede fantazie :mrgreen: ale…to jeho chování a razantní ne je divný… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
27029
19.4.13 20:37
@Jitka1976 píše:
Tak mě ted taky…připadá mi, že chtěl v horizontu pár měsíců odejít…nejspíš si říkal, že opustit manželku s jedním dítětem je ještě v pohodě…to ona zvládne, někoho si najde atd…a alimenty na jedno malé dítě ho nezatíží…a ted BUM!!! druhé dítě na cestě…a opustit mámu s dvěma dětma…respektive těhotnou s malým dítětem-to by vypadal před známími i rodinou jako velká sv**e…a taky alimenty na dvě děti je moc…
no…možná mi moooc jede fantazie :mrgreen: ale…to jeho chování a razantní ne je divný… :pocitac:

Napadlo me bohuzel totez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.13 20:38

Já nevím, je to zvláštní…když jsme měli tu krizi, chtěla jsem už podat žádost o rozvod a nevypadal že by někoho měl…strašně se pak začal snažit, když viděl že si balím kufry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Jitka1976 píše:
no…možná mi moooc jede fantazie :mrgreen: ale…to jeho chování a razantní ne je divný… :pocitac:

ať je to jak chce, tak tohle celé rozhodně není chování milujícího partnera.. pochopím počáteční šok, ale takhle razantní řešení a takové chování, kdy nechce ani mluvit, tak se přikláním na tuto stranu, protože tohle by mi přesně sedělo :zed:

Příspěvek upraven 19.04.13 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166

Rozhodne bych dite pryc nedala, kdyz vim, ze ho mam cim nakrmit a jak se o nej postarat! Mel by se stydet! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

Nucení k potratu je trestný čin. Takže bych za 1. sbalila kufry za 2. šla ho naprášit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí