Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě to musím upřesnit. Děti ani neví co je to sex. Nic jsem jim neříkala. Ale jejich bujná fantazie pracuje na plný obrátky. Všechno je jim jasné. Tak ať taťkovi řeknou co chcou.
Ahoj, nedá mi to se nepřipojit. Musím ovšem říct, že z toho co Makynah píšeš, je vidět že se snažíš, ale to úsilí tě stojí dost sil. Klíče bych mu každopádně vzala-nevidím důvod proč by se mi měl producírovat po bytě a „šmejdit“ (viz kondomy). Docela by mě zajímalo, jak by reagoval kdyby jsi do koupeny dala ještě jeden kartáček na zuby a na umyvadlo nový pánský holicí strojek a koupila si nové kondomy - to by asi koukal. Myslím si, že tato situace mu naprosto vyhovuje - nechce se vrátit, ale ani nechce aby jsi měla někoho jiného. „Má vás takhle pěkně obě dvě což mu v podstatě vyhovuje“. Vím že je to dost těžké, ale bylo by dobré stanovit mu jasná pravidla. Makynah držím ti palce
Počítej však s tím, že se již nevrátí a zaměř se na sebe a své děti. PS: Slepovaný hrnek už není nikdy jako nový!! Z vlastní zkušenosti vím, že kdyby se vrátil, tak už bych mu nikdy nevěřila a jen bych se trápila!
Kamča.dalmatinka píše: Ä KOLIK JE PROBOHA DĚTEM ŽE ZNAJ SOVO SEX?
9 a 11 roků, což mi na slovo sex nepřijde divné, že ho znaj… ![]()
makynah: teda nechci být hnusná, ale chová se jak malé dítě.. nejdřív vás opustí, pak si vynucuje klíče a bere ti kondomy? co to jako je? ![]()
Já vím, že to je těžký, ale k takovému člověku bych začala ztrácet veškerou úctu a už bych ho zpět nechtěla. Přece si nemůže myslet, že on si bude užívat s novou slečnou a ty budeš doma sedět jak jeptiška a čekat, jestli se vrátí.
Na tchána bych se vykašlala.. a že se vrátil, protože ho rodina donutila - to přece nemůže fungovat ![]()
Mě by asi tohle celé nakoplo a chtěla bych rozvod. ![]()
Jak píšeš, hrdost máš, tak si ji hlídej.
chlap, co by si mě nechával jako „pojistku“ by mi za čekání teda nestál
už vzhledem k tomu, že po tolika letech by měla být ve vztahu nějaká úcta k druhému naprosto jasná a mně tohle přijde jako využívání
navíc jak jsi psala, tak je bez peněz. Když ti teď nedá prachy na děti, nic se nestane.. Když ti je nedá po rozvodu, můžeš se po něm povozit ![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše: Ä KOLIK JE PROBOHA DĚTEM ŽE ZNAJ SOVO SEX?9 a 11 roků, což mi na slovo sex nepřijde divné, že ho znaj…
tak to jo,já myslela že jde o malé děti.Přesto bych si chlapi brala domu jen v případě vážné známosti a né ty co jsou za učelem sexu!
Slovo SEX dneska zná skoro každé dítě-bohužel.Dokonce i ve školkách,z televize-klidně můžeš mít doma puštěnou televizi odpoledne,dítě proběhne a dneska už cenzura moc nefunguje!
Kamča.dalmatinka píše: Ä KOLIK JE PROBOHA DĚTEM ŽE ZNAJ SOVO SEX?
Já myslím ,že rozchod není jen o hrdosti zakladatelky…I ona se nemůže dopřát ten luxus a myslet jen na sebe..
Co děti? Jestliže býval dobrým otcem ( a mě se tak jeví) a je to jeho první nevěra, vůbec bych se já nerozpakovala a jednu šanci na nový začátek bych mu dala..Až by jako odmilovanej přilez zpět..
Nic není čeronobílé..
Lizbeth: ono asi záleží, kde kdo má míru tolerance.. já bych nezvládla vzít nevěrného manžela zpět. Snažila jsem se o to, ale dopadlo to katastroficky
a stejně tak bych nedokázala „myslet jen na sebe“, když bych někoho milovala a čekala, že se vrátí.. takže u mě v podstatě začarovaný kruh, který jsem utnula rozchodem a byl „klid“ na obou stranách ![]()
Je to dost složité a černobílé určitě vůbec. ![]()
Znám případ,kdy jedné mojí známe,její nejlepší kamarádka přebrala manžela.V tu dobu měli spolu ročního chlapečka.Každopádně ani to,že měl špatné svědomí,ani to,že spolu měli děcko ho od té druhé neodtáhlo.Zůstali spolu dalších 9 let a nakonec toho dotyčného ta druhá opustila.
Mě je jasný,že chceš,aby přilezl po čtyřech,že chceš,aby věděl že prohloupil,ale možná to bude trvat dlouho,než si to uvědomí naplno
Jak dlouho se spolu scházeli,než se to provalilo?Muselo to nějakou dobu trvat než se do sebe tolik zamilovali ne?Lhali ti oba dva a asi dlouho
Rozhodně to není měsíc-to je jen doba,co to víš a co se odstěhoval ne?
Asi Vás překvapím. SMS si s ní začal posílat na konci srpna 23.8.( možná už do ní byl dřív zamilovanej, to nevím ) a za měsíc a půl byl pryč. Věřím mu, nelže. Je to opravdu jeho první nevěra. To mu taky věřím. A taky věřím tomu, že za ten měsíc a půl měli jenom jednou sex.Je to jeho opravdu první uklouznutí. Ale dost razantní. Troufám si říct, že u něj jsou jenom dvě možnosti. Buď s ní zůstane navždy ( pokud ona ho bude chtít ) a nebo se vrátí a už to opravdu nikdy neudělá. Opravdu si troufám říct, že ho znám. A děti mu budou chybět šíleným způsobem. Nebylo dne, kdy se s nima nemazlil nebo nedělal blbosti.ˇJak jsem psala, teď je 14 dní hlídal a ještě jim pak telefonoval. Jenže teď už je moc neuvidí.Kromě pátku mají každý den nějaké kroužky, které milují.Jinak domů si žádný chlapi před dětma nevodím a ani nebudu. Mají v hlavičkách už dost zmatků. ![]()
Ještě něco. Nehraje to na obě strany. Teď je skálopevně přesvědčenej, že potkal tu pravou. A strašně ji miluje.
Ale nesnáší změny a důsledky mu stále nedochází. Že nebude mít moc peněz, že děti neuvidí, tak jak by si představoval, že si bude muset všechny účty a banky řešit sám, že už bude muset pořád po sobě uklízet a zatím i vařit. A bude prostě muset - začít znovu.
Děti hi milujou, ale začínají z něj mít srandu. " mami, on u tety pořád uklízí, musel vařit, tetě se nechtělo. A nosí slipy. Teta mu je koupila a on je nesnáší.A mami, dneska mu uvařila rohlík ze sýrem a jak mu chutnal…" Nikdy jsem před nima neřekla o něm nic špatnýho, ale děti nejsou tak blbí.
Ale možná je to, co manžel celý život hledal. ![]()
Nechtěla jsem tady psát, ale nedá mi to po tom co jsem si přečetla teď. Jestli je to tak jak píšeš a trvá to opravdu pouze necelé tři měsíce, tak je dost blázen, že to takto vyřešil. Neměl vůbec čas si to promyslet, asi je opravdu hodně zamilovaný, ale o to horší to možná bude až si to stihne promyslet a zamilovanost ho přejde. Pokud u ní nezůstane ze zásady, tak si také myslím že se vrátí, a nebo bude alespoň hodně litovat že od vás odešel a nejsem si jistá jestli nakonec nebude litovat i ta dotyčná ke které odešel. Ať už se vrátí nebo ne, přeji ti moc, ať jsi zase šťastná. ![]()
Jsi velmi důvěřivá a nevím jestli je to dobré
Každopádně jsi silná ženská.Bohužel je taky pravdou,že se říká bojovat a nevehnat dotyčného do náruče té druhé a to tím,že jsi ho za ní poslala si vlastně udělala.Neumím si představit nikoho,kdo by jen z sms dokázal posoudit,že někoho miluje natolik,že mu stojí za to,rozbít váš dosavadní život.Ano,zamiluješ se,to už jsem taky zažila,ale opustit,kvůli něčemu takovému rodinu?Já nevím,ale ty mu věříš,že s ní spal jednou než odešel-co když ti to říká,aby ti neublížil víc,než je nutné?Mimochodem,jak vlastně víš,kolikrát vydrží mít s ní sex?Myslím,že jsi něco takového psala někde na začátku téhle debaty ![]()
makynah píše:
Ještě něco. Nehraje to na obě strany. Teď je skálopevně přesvědčenej, že potkal tu pravou. A strašně ji miluje.
Ale nesnáší změny a důsledky mu stále nedochází. Že nebude mít moc peněz, že děti neuvidí, tak jak by si představoval, že si bude muset všechny účty a banky řešit sám, že už bude muset pořád po sobě uklízet a zatím i vařit. A bude prostě muset - začít znovu.
Děti hi milujou, ale začínají z něj mít srandu. " mami, on u tety pořád uklízí, musel vařit, tetě se nechtělo. A nosí slipy. Teta mu je koupila a on je nesnáší.A mami, dneska mu uvařila rohlík ze sýrem a jak mu chutnal…" Nikdy jsem před nima neřekla o něm nic špatnýho, ale děti nejsou tak blbí.
Ale možná je to, co manžel celý život hledal.
Chudák, až mi vytryskla slza do oka, když jsem to četl jak to teďka má… No ten si ještě užije, než se za tebou zpátky připlazí… Já se jen modlím, abys svého rozhodnutí vzít ho zpět pak nelitovala…
![]()