Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo jen vyvenči nejen psa,ale i sebe a můžete se jakoby náhodou projít okolo bývalého
Zajíček nic vědět nemusí
makynah píše:
Rozluč?! Já už přece nemám co ztratit. maximálně nižší alimenty. Když se budeme dělit ještě o jedno.
MMj. Můžu Vás pobavit ? Už asi 14 dní si píšu s jedním " zajíčkem ". Skvěle se bavím a skvěle si po emailech rozumíme. A dneska jsem zjistila, že bydlí 5 minut od nás. A má psa. Zítra jdeme venčit. A těším se.
Novej super kamarád se vždycky hodí.
Ale stejně chci chlapa zpět !!!!!!!!!
saracenka píše:
kamčo odhaduju ten myšlenkový pochod na to ,že i chudí a nehezcí můžou být hodnými manželi?
myslíš že to myslel jako že chudí nepodvedou?
.A co blondatý,tlustý nebo oškliví.Abych věděla teda kde vybírat ![]()
etatinek píše:makynah píše:
Rozluč?! Já už přece nemám co ztratit. maximálně nižší alimenty. Když se budeme dělit ještě o jedno.
MMj. Můžu Vás pobavit ? Už asi 14 dní si píšu s jedním " zajíčkem ". Skvěle se bavím a skvěle si po emailech rozumíme. A dneska jsem zjistila, že bydlí 5 minut od nás. A má psa. Zítra jdeme venčit. A těším se.
a ted se proflákne že to je etatínek kterej netušil že si píše ze zakladatelkou a otevřu si k tomu něco dobrého k jídlu ![]()
Kamča.dalmatinka píše:saracenka píše:myslíš že to myslel jako že chudí nepodvedou?
kamčo odhaduju ten myšlenkový pochod na to ,že i chudí a nehezcí můžou být hodnými manželi?![]()
.A co blondatý,tlustý nebo oškliví.Abych věděla teda kde vybírat
Kamčo, ale ty sis přece už dávno vybrala, takže co třeba ti „plešatí“…
![]()
PS: Na tý fotce ti to děsně sekne…
![]()
Abych pravdu řekla,tak já bych být na zakladatelky místě dělala ještě horší věci,než se s ním jen bavila a vyvolávala v něm lítost.Je to normální,jde i o to,že urazil její ješitnost,zklamal její důvěru.
Každopádně máš pravdu v tom,že ta možnost,že ta druhá je ta pravá tady prostě je ![]()
Ale to ho neomlouvá ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
zakladatelko psala si jak vám to neklapalo dlouho,jak jste si neměli ani co říci.Ber to tak že se prostě zamiloval,třeba našel tu pravou a s tebou nebyl štastnej.je to smutné ale i tobě otevřel dveře najít si partnera s kterým si budeš rozumět.Stále nechápu proč se s ním stále bavíš.Alimenty,kdy vyzvedneš děti,kdy je vrátíš to je asi jediná komunikace co bych s ním vedla.Mě přijde že ho tak trochu drásáš tím že má pak výčitky,ale tímhle stejně nedokážeš vyvolat nic víc než lítost
makynah píše:
a já ti nerozumim
každou chvilku píšeš něco jiného ![]()
Teď volal znovu. Synovi. Ale ten s ním nechtěl mluvit. Ale nemám v tom prsty!!!!!!!!!!!Náš mladej včera zase brečel.Dcera hlásila, že je tatínek hodně smutnej.
![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:a ted se proflákne že to je etatínek kterej netušil že si píše ze zakladatelkou a otevřu si k tomu něco dobrého k jídlumakynah píše:
Hele nedráždi lemura bosou nohou, nebo půjdu a znásilním ledničku!!
![]()
já markétku i chápu jak to píše, chvilku je silná a ví jak to je a proč to je,pak lítostivá ..a chce svůj stereotyp zpět ..
musíš holka překonat ten čas,kdy to nejvíc bolí
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:saracenka píše:myslíš že to myslel jako že chudí nepodvedou?
kamčo odhaduju ten myšlenkový pochod na to ,že i chudí a nehezcí můžou být hodnými manželi?![]()
PS: Na tý fotce ti to děsně sekne…![]()
![]()
počkej,muj chlap je vlasáč,jen ostříhanej
,když jsme spolu začli měl vlasy jak americká star dlouhé černé do culíku,tak jestli něco vypadlo prej díky mě ![]()
Tak pro ně je to taky divný,že najednou je táta jinde a určitě se jim stýská.Ach jo,nejhorší je když se trápí děti ![]()
makynah píše:
Teď volal znovu. Synovi. Ale ten s ním nechtěl mluvit. Ale nemám v tom prsty!!!!!!!!!!!Náš mladej včera zase brečel.Dcera hlásila, že je tatínek hodně smutnej.![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:počkej,muj chlap je vlasáč,jen ostříhanejKamča.dalmatinka píše:saracenka píše:myslíš že to myslel jako že chudí nepodvedou?
PS: Na tý fotce ti to děsně sekne…![]()
![]()
,když jsme spolu začli měl vlasy jak americká star dlouhé černé do culíku,tak jestli něco vypadlo prej díky mě
Jo jo a já jsem vysokéj, svalnatéj hezoun s vypracovanou postavou, černý, hustý, kudrnatý vlasy, modrý oči a ženský mi padaj k nohám, jen co mě zahlídnou…
![]()
Běžte do háje. Já tu nemám ani vínko?! A dala bych si.
Píšu pořád něco jinýho. Protože moje nálada lítá jako na houpačce.
Chci ho zpátky, chci aby se dostal na dno a na druhou stranu mi dělá dobře si dopisovat a laškovat s nějakých cizím chlapem. To neznám !!!!!!
Já se musím od manžela citově odpoutat. Protože opravdu, co když konečně má tu pravou ? A vyvolávat v něm lítost, proč, ne?! Ať ho to špatný svědomí sežere. ![]()