Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
20.11.11 18:34

:palec: jo jen vyvenči nejen psa,ale i sebe a můžete se jakoby náhodou projít okolo bývalého :wink: Zajíček nic vědět nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 18:35
makynah píše:
Rozluč?! Já už přece nemám co ztratit. maximálně nižší alimenty. Když se budeme dělit ještě o jedno.
MMj. Můžu Vás pobavit ? Už asi 14 dní si píšu s jedním " zajíčkem ". Skvěle se bavím a skvěle si po emailech rozumíme. A dneska jsem zjistila, že bydlí 5 minut od nás. A má psa. Zítra jdeme venčit. A těším se. :huban:
Novej super kamarád se vždycky hodí.
Ale stejně chci chlapa zpět !!!!!!!!! :pocitac:
8-o
  • Citovat
  • Upravit
48576
20.11.11 18:35
saracenka píše:
kamčo odhaduju ten myšlenkový pochod na to ,že i chudí a nehezcí můžou být hodnými manželi? :lol:

myslíš že to myslel jako že chudí nepodvedou? :lol: :mrgreen: .A co blondatý,tlustý nebo oškliví.Abych věděla teda kde vybírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.11.11 18:36
etatinek píše:
makynah píše:
Rozluč?! Já už přece nemám co ztratit. maximálně nižší alimenty. Když se budeme dělit ještě o jedno.
MMj. Můžu Vás pobavit ? Už asi 14 dní si píšu s jedním " zajíčkem ". Skvěle se bavím a skvěle si po emailech rozumíme. A dneska jsem zjistila, že bydlí 5 minut od nás. A má psa. Zítra jdeme venčit. A těším se. :huban:
8-o

a ted se proflákne že to je etatínek kterej netušil že si píše ze zakladatelkou a otevřu si k tomu něco dobrého k jídlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 18:36
Kamča.dalmatinka píše:
saracenka píše:
kamčo odhaduju ten myšlenkový pochod na to ,že i chudí a nehezcí můžou být hodnými manželi? :lol:
myslíš že to myslel jako že chudí nepodvedou? :lol: :mrgreen: .A co blondatý,tlustý nebo oškliví.Abych věděla teda kde vybírat :mrgreen:

Kamčo, ale ty sis přece už dávno vybrala, takže co třeba ti „plešatí“… :mrgreen: :-P

PS: Na tý fotce ti to děsně sekne… :mavam: :oops:

• Citovat
  • Upravit
31744
20.11.11 18:37

Abych pravdu řekla,tak já bych být na zakladatelky místě dělala ještě horší věci,než se s ním jen bavila a vyvolávala v něm lítost.Je to normální,jde i o to,že urazil její ješitnost,zklamal její důvěru.
Každopádně máš pravdu v tom,že ta možnost,že ta druhá je ta pravá tady prostě je :think:
Ale to ho neomlouvá :zed:

Kamča.dalmatinka píše:
zakladatelko psala si jak vám to neklapalo dlouho,jak jste si neměli ani co říci.Ber to tak že se prostě zamiloval,třeba našel tu pravou a s tebou nebyl štastnej.je to smutné ale i tobě otevřel dveře najít si partnera s kterým si budeš rozumět.Stále nechápu proč se s ním stále bavíš :nevim: .Alimenty,kdy vyzvedneš děti,kdy je vrátíš to je asi jediná komunikace co bych s ním vedla.Mě přijde že ho tak trochu drásáš tím že má pak výčitky,ale tímhle stejně nedokážeš vyvolat nic víc než lítost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.11.11 18:38

kamčo a já k pití :pankac:

• Citovat
  • Upravit
48576
makynah píše:

a já ti nerozumim :roll: každou chvilku píšeš něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526

Teď volal znovu. Synovi. Ale ten s ním nechtěl mluvit. Ale nemám v tom prsty!!!!!!!!!!!Náš mladej včera zase brečel.Dcera hlásila, že je tatínek hodně smutnej.
:-( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
makynah píše:
8-o
a ted se proflákne že to je etatínek kterej netušil že si píše ze zakladatelkou a otevřu si k tomu něco dobrého k jídlu :mrgreen:

Hele nedráždi lemura bosou nohou, nebo půjdu a znásilním ledničku!! :cert: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 18:39

já markétku i chápu jak to píše, chvilku je silná a ví jak to je a proč to je,pak lítostivá ..a chce svůj stereotyp zpět .. :-( musíš holka překonat ten čas,kdy to nejvíc bolí

• Citovat
  • Upravit
48576
20.11.11 18:39
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
saracenka píše:
myslíš že to myslel jako že chudí nepodvedou? :lol: :mrgreen: .A co blondatý,tlustý nebo oškliví.Abych věděla teda kde vybírat :mrgreen:

Kamčo, ale ty sis přece už dávno vybrala, takže co třeba ti „plešatí“… :mrgreen: :-P

počkej,muj chlap je vlasáč,jen ostříhanej :mrgreen:,když jsme spolu začli měl vlasy jak americká star dlouhé černé do culíku,tak jestli něco vypadlo prej díky mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.11.11 18:41

Tak pro ně je to taky divný,že najednou je táta jinde a určitě se jim stýská.Ach jo,nejhorší je když se trápí děti :-(

makynah píše:
Teď volal znovu. Synovi. Ale ten s ním nechtěl mluvit. Ale nemám v tom prsty!!!!!!!!!!!Náš mladej včera zase brečel.Dcera hlásila, že je tatínek hodně smutnej. :-( :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.11.11 18:41
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
saracenka píše:

počkej,muj chlap je vlasáč,jen ostříhanej :mrgreen:,když jsme spolu začli měl vlasy jak americká star dlouhé černé do culíku,tak jestli něco vypadlo prej díky mě :lol:

Jo jo a já jsem vysokéj, svalnatéj hezoun s vypracovanou postavou, černý, hustý, kudrnatý vlasy, modrý oči a ženský mi padaj k nohám, jen co mě zahlídnou… :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
3526
20.11.11 18:42

Běžte do háje. Já tu nemám ani vínko?! A dala bych si.

Píšu pořád něco jinýho. Protože moje nálada lítá jako na houpačce.
Chci ho zpátky, chci aby se dostal na dno a na druhou stranu mi dělá dobře si dopisovat a laškovat s nějakých cizím chlapem. To neznám !!!!!!

Já se musím od manžela citově odpoutat. Protože opravdu, co když konečně má tu pravou ? A vyvolávat v něm lítost, proč, ne?! Ať ho to špatný svědomí sežere. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí