Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@užjenmilenka píše:
nedělám si iluze, nevím, co o mě tam říká a ani nevím, jestli to, co říká mě je pravda. Chce mít všude klid. S tím skypem je to ale jinak,on mi píše a volá v době, kdy ona je tam taky, jen ve vedlejším pokoji a po večerech, když on spí s jedním klukem v obýváku a ona s druhým v pokojíčku.(pravidelné rande v 8 večer, když zrovna není u bráchy, tam nemá internet) Ona práci nemá, tak je doma pořád, kromě chvilek, kdy chodí se hlásit na pracák. To mi taky řekla, že ví, že za mnou jednou půjde už jen proto, že mu mám co nabídnout, při nejmenším to, že nebude muset dřít až do sedření kůže, aby nás uživil, svým způsobem, ona to řekla jasně, že ho vzala kvůli dětem, aby tam byl s nima, ale jemu už nikdy věřit nebude
fuj tak ten je nechutnej - nemá základní vychování a slušnost, to ji musí takhle deptat??- cifix tak at je chlap a odejde a jí dá slušný alimenty a ona at má šanci na hezkej život… br..tenhle „muž“ ti fakt imponuje? ![]()
a jinak je mi jasný - ona ho trpí, protože jinak by sama děti neuživila - mít peníze asi by mu toto neprošlo…
No, jenže to je problém. On právě ty prachy moc nemá a půjčuje si nenávratně od užjenmilenky, jak sama psala. To je podle mého také jeden z důvodů (ne-li hlavní), proč jí po odstěhování se od ní nechce odstříhnout úplně, má ji totiž jako záložnu, když potřebuje prachy pro exmanželku.
Užjenmilenko, toto je prostě byznys - ty jemu prachy a on tobě sex. služby a pár hezkých slovíček…
Jdukolem má pravdu - obě jste zoufalé závislačky a vydělává na tom jedině on.
@káťa píše:
No, jenže to je problém. On právě ty prachy moc nemá a půjčuje si nenávratně od užjenmilenky, jak sama psala. To je podle mého také jeden z důvodů (ne-li hlavní), proč jí po odstěhování se od ní nechce odstříhnout úplně, má ji totiž jako záložnu, když potřebuje prachy pro exmanželku.
Užjenmilenko, toto je prostě byznys - ty jemu prachy a on tobě sex. služby a pár hezkých slovíček…
Jdukolem má pravdu - obě jste zoufalé závislačky a vydělává na tom jedině on.
jo jo já vím, že to tak je, dojná kráva pro něj taky nebudu dlouho
však ono mi to dojde a začnu se mít zase ráda
@užjenmilenka píše:
jo jo já vím, že to tak je, dojná kráva pro něj taky nebudu dlouhovšak ono mi to dojde a začnu se mít zase ráda
holka zlatá samo nic nebude..to musíš chtít..a něco pro to udělat..třeba začátek vypustit to tu na netu ale možná asi někoho kompetentního, kdo ti vysvětlí proč se blokuješ s tímhle neperspektivním pánem a nejsi schopná najít odvahu na rovnocennej perspektivní vztah.. nějakýho terapeuta - nemusí to být zrovna psycholog hned kdo s tebou popracuje na tvé sebelásce a sebevědomí, sama to nedokážeš jindy, protože zatím ti jsou milejší smsky od něj než ty..
@užjenmilenka píše:
jo jo já vím, že to tak je, dojná kráva pro něj taky nebudu dlouhovšak ono mi to dojde a začnu se mít zase ráda
No, ideálně bych to viděla tak, že si najdeš nějakého finančně dobře zajištěného muže a necháš se pro změnu hýčkat po všech stránkách a nebudeš muset čekat, až někdo jiný zatáhne za provázky a uvolní cestu ke tvému štěstí…
![]()
Pokusím se, a to už je o úspěch, když jsem o tom ochotná přemýšlet ![]()
Jde o to nenechat se roky vláčet hraním si na lásku.
Navíc, jemu dělá dobře, že se o něj dvě perou.
Vy si s ním špiníte ruce. A ztrácíte čas a glanc.
@vendulka72 píše:
Jde o to nenechat se roky vláčet hraním si na lásku.
Navíc, jemu dělá dobře, že se o něj dvě perou.Vy si s ním špiníte ruce. A ztrácíte čas a glanc.
jo jo já vím, taky mi to dochází a on si frajírek pošle sms, jak se moc těší na večer a já si tu mám kvůli němu sednou na prdel? Začínám se na něj pěkně naštvávat a to i díky vám všem, děkuji, potřebuji, aby mi někdo ty oči otevřel ![]()
no bodejt by se netěšil… bud si jistá že nelže v tomhle.. hezkej sehranej sex nenajde jen ta na ulici a ještě nemusí nic řešit všude klídek pohoda.. no má se hoch ![]()
@jdukolem píše:no bodejt by se netěšil… bud si jistá že nelže v tomhle.. hezkej sehranej sex nenajde jen ta na ulici a ještě nemusí nic řešit všude klídek pohoda.. no má se hoch
Hele, a kupuje ti za to aspoň nějaké dárečky, pozornosti a podobně? Donese lahvinku dobrého vína, nějaké dobroty? Pozve tě do restaurace na pěknou luxusní večeři? Takhle nějak by to měl dělat, když už teda chce milenku…
@Regina Hero píše:
Hele, a kupuje ti za to aspoň nějaké dárečky, pozornosti a podobně? Donese lahvinku dobrého vína, nějaké dobroty? Pozve tě do restaurace na pěknou luxusní večeři? Takhle nějak by to měl dělat, když už teda chce milenku…
typuju spíš že bude mít navařeno a lahvinka se bude chladit..ale třeba se mýslím
@jdukolem píše:
typuju spíš že bude mít navařeno a lahvinka se bude chladit..ale třeba se mýslím
No já to popravdě taky vidím takhle nějak, takže tipuju na charitu… ![]()
@Regina Hero píše:
ha ha fakt mi ty oči otvíráš, včera přinesl jednu lahev vína na dnešek, jinak to bylo na mě, on je přeci ten chudáček, který na to nemá, ani manželce prý nedává víc, než alimenty, co mu vyměřili při rozvodu a tomu i věřím, on byl vždycky - jak to napsat- vyčůranej? ![]()
@užjenmilenka píše:
ha ha fakt mi ty oči otvíráš, včera přinesl jednu lahev vína na dnešek, jinak to bylo na mě, on je přeci ten chudáček, který na to nemá, ani manželce prý nedává víc, než alimenty, co mu vyměřili při rozvodu a tomu i věřím, on byl vždycky - jak to napsat- vyčůranej?
vychcanej..no proč to neříct na plný kule?
méně sebevědomá? Nooo on ti takovej věčně zahýbající partner (nejsi jeho první že) na sebevědomí příliš nepřidá…sakra čím víc to čtu tím víc přeju tý paní aby ho kopla do zádele a našla si někoho kdo ji bude mít rád
můžete si podat ruce - jste stejný - ve vztahu k němu - obě zoufalky - každá jinak ale obě