Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
užjenmilenka
1.2.13 15:02
@jdukolem píše:
typuju spíš že bude mít navařeno a lahvinka se bude chladit..ale třeba se mýslím

vařeno nmám, děti odjeli k tátovi, tak se to aspon nezkazí já tomu jídlu poslední dobou moc nedávám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1957
@užjenmilenka píše:
jo jo já vím, taky mi to dochází a on si frajírek pošle sms, jak se moc těší na večer a já si tu mám kvůli němu sednou na prdel? Začínám se na něj pěkně naštvávat a to i díky vám všem, děkuji, potřebuji, aby mi někdo ty oči otevřel :)

Naštvat to není úplně to pravé. Chtělo by to prozřít. Nelhat si do kapsy. Ono je to strašně fajn si vrkat po skypu nebo sms. Pro oba. Jenže když se to nikam neposunuje, tak je to furt jenom nějaká berlička pro zlepšení nálady a vyplavení hormonů.
Třeba představa že jeden z vás vážně onemocní. Jak to bude probíhat, kdo tu pro koho bude? Tam už pak vrkání po skypu ztratí význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem

Ty se mi snad jen zdáš :mrgreen:
dobrý no tak třeba aspon dovalí tu kytku na stůl???

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
@jdukolem píše:
vychcanej..no proč to neříct na plný kule?

tak tak

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
1.2.13 15:04
@vendulka72 píše:
Naštvat to není úplně to pravé. Chtělo by to prozřít. Nelhat si do kapsy. Ono je to strašně fajn si vrkat po skypu nebo sms. Pro oba. Jenže když se to nikam neposunuje, tak je to furt jenom nějaká berlička pro zlepšení nálady a vyplavení hormonů.
Třeba představa že jeden z vás vážně onemocní. Jak to bude probíhat, kdo tu pro koho bude? Tam už pak vrkání po skypu ztratí význam.

Milenko… toto si pečlivě přečti..na tom totiž něco je :think:

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
1.2.13 15:04
@jdukolem píše:
Ty se mi snad jen zdáš :mrgreen:
dobrý no tak třeba aspon dovalí tu kytku na stůl???

neblázni, odveze kluka z fotbalu k ex a půjde jako na pivo, kde by tu na maloměstě sháněl kytku? na pumpě? a za co asi? Má v kapse tak max. stovku na to pivo :lol:

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
1.2.13 15:05
@jdukolem píše:
Milenko… toto si pečlivě přečti..na tom totiž něco je :think:

ale já tohleto vím a moc dobře

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
1.2.13 15:05
@užjenmilenka píše:
neblázni, odveze kluka z fotbalu k ex a půjde jako na pivo, kde by tu na maloměstě sháněl kytku? na pumpě? a za co asi? Má v kapse tak max. stovku na to pivo :lol:

pfffffffffff já měla za to že milenky jsou rozmazlovaný a hejčkaný.. a za stovku je pěkná růžička někde.. kdyby chtěl :cert:

• Citovat
  • Upravit
29350
1.2.13 15:06
@užjenmilenka píše:
ha ha fakt mi ty oči otvíráš, včera přinesl jednu lahev vína na dnešek, jinak to bylo na mě, on je přeci ten chudáček, který na to nemá, ani manželce prý nedává víc, než alimenty, co mu vyměřili při rozvodu a tomu i věřím, on byl vždycky - jak to napsat- vyčůranej? :poblion:

Vychcanej… říkalas, že jezdí náklaďákem? To nebude zrovna chudáček žebráček, ne? Nevím, kolik má alimenty, ale když teď nemusí ženě dávat víc, nepřispívá na jídlo, bydlení, tak mu určitě ty peníze zbudou, ne? No a jestli ne, tak by se sakra měl začít snažit… chlap, co se nedovede postarat o svou rodinu - no, :think: :nevim: :poblion: a když teď má vlastně ty rodiny dvě, tak by měl makat dvakrát tolik, co?

Příspěvek upraven 01.02.13 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
1.2.13 15:07
@užjenmilenka píše:
ale já tohleto vím a moc dobře

a jak to teda bude probíhat - hele já ted měla chřipku - šílenou 40 horečky..potřebovala jsem opravdu pomoct - pomohli naši, protože chlapa ted nemám, ale představa že mám vztah a ten druhej mě neopečuje když potřebuju nelíbí se mi to… :think:

• Citovat
  • Upravit
29350
1.2.13 15:08
@jdukolem píše:
pfffffffffff já měla za to že milenky jsou rozmazlovaný a hejčkaný.. a za stovku je pěkná růžička někde.. kdyby chtěl :cert:

Taky jsem měla ten dojem… a ono je to naopak? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
užjenmilenka
1.2.13 15:09
@jdukolem píše:
pfffffffffff já měla za to že milenky jsou rozmazlovaný a hejčkaný.. a za stovku je pěkná růžička někde.. kdyby chtěl :cert:

no koupil víno ne? a za tu stovku at si zítra koupí dětem bonbony, já jsem fakt blbka, ale jo, užiju si dnešní sex, dám mu dojíst ten guláš, aby se nezkazil, budu na něj hodná milá a pak nazdar, táhni si za ní. Netvrdím, že to ukončím hned, budu mu to dávat hezky vyžrat, tak aby jednou litoval, že o mě přišel, protože tady poslední dobou měl z mý strany nátlak, tak to ted udělám jinak, ale na zítra mám domluvený fajn večer s lidičkama, který mám ráda a kdo ví, třeba začnu nanovo, aspon tím, že nebudu celý večer hlídat telefon, jestli poslal sms :D

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
1.2.13 15:10
@užjenmilenka píše:
no koupil víno ne? a za tu stovku at si zítra koupí dětem bonbony, já jsem fakt blbka, ale jo, užiju si dnešní sex, dám mu dojíst ten guláš, aby se nezkazil, budu na něj hodná milá a pak nazdar, táhni si za ní. Netvrdím, že to ukončím hned, budu mu to dávat hezky vyžrat, tak aby jednou litoval, že o mě přišel, protože tady poslední dobou měl z mý strany nátlak, tak to ted udělám jinak, ale na zítra mám domluvený fajn večer s lidičkama, který mám ráda a kdo ví, třeba začnu nanovo, aspon tím, že nebudu celý večer hlídat telefon, jestli poslal sms :D

co takhle nechat telefon doma hm? ;)

• Citovat
  • Upravit
užjenmilenka
1.2.13 15:10
@Regina Hero píše:
Taky jsem měla ten dojem… a ono je to naopak? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak já jsem holt byla ta milenka, co s epro něj rozdala jen pro trošku lásky a pohlazení, to je ale asi něco špatně ve mě, ve finále ani ne v něm, on toho jen dobře využívá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
1.2.13 15:11
@káťa píše:
Víš, mě přijde, že děti jsou jen výmluva pro tebe. Sama píšeš, že mu s nimi problémy nedělala, že u vás byli na víkendy i v týdnu, spoklečné dovolené atd…
To znamená, že s dětmi to měl v pohodě, i když byl s tebou.
Myslím si, že je nějaký jiný důvod, proč s tebou nechce být a vrátil se k exmanželce.

cele docitam a myslim si to same. Dokonce si myslim ze milence lze a je plne s manzelkou.
uzjenmilenka - ty jsi nekdy videla dukaz ze je rozvedeny? Vis jiste ze spava u bratra? Cele mi to prijde ze od tebe odesel z duvodu ktery ti nerekl( zenu miluje, deti miluje, miluje svuj zivot a s tebou zit nedokaze, jen si uziva toho co doma nedostava :nevim: ) ale chapu ze je tezke si priznat ze te jen vyuziva, pac ty si myslis ze vyuzivas jeho ;) kazdopadne drzim palce at se to rozsekne, protoze je mi lito deti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí