Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
23.11.11 21:44
mari1912 píše:
No knížky to je moje,ale v poslední době jsem tady na emiminu :mrgreen: Ale knížku,kterou můžu doporučit je Řeka bohů-skvělá knížka z dob faraonů ;)
Myslím,že brzy a to myslím jako že hodně brzy začni řešit úpravu poměrů dětí po rozvodu.Neznamená to,že se hned budeš rozvádět,tam se určuje jen,kdy budou děti chodit k tatínkovi a alimenty.A hlavně mu dáš najevo,že se smiřuješ s jeho odchodem..

jojo řeka bohů je úžasná čte se jedním dechem :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 21:46
makynah píše:
Ani nevíš, jak já se bojím vánoc. Ale překonám se a musí to být nakonec fajn.

Maky, po vánocích si oddechneme a Nový rok nám určitě připraví svým způsobem nový začátek, věř tomu… :) já si to říkám každý den…už aby to bylo…

• Citovat
  • Upravit
31744
23.11.11 21:46

Já byla dvoje vánoce sama.Mě teda neopustil,ale já jeho,ale i tak to bylo smutný.A tak jsem jedny vánoce byla u kamarádky co taky byla sama a musím říct,že jsem nezažila klidnější vánoce bez stresů 8o V klidu jsme se doplňovaly,jedna řízky balila,druhá je smažila,u toho drink,děti byly na náměstí na stromečku,pak se vrátily-no super,fakt.
No a ty druhé jsem pozvala moji mami se synovcem,kterého má v péči,takže nakonec to taky dopadlo dobře.Ale to víš,že mě bylo ouvej,přece jen o vánocích má člověk pocit,že chce tu úplnou rodinu :think:

makynah píše:

Příspěvek upraven 23.11.11 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
23.11.11 21:47

Sem sama sebe navnadila,a asi si jí zkusím znova přečíst :pankac:

saracenka píše:
mari1912 píše:
No knížky to je moje,ale v poslední době jsem tady na emiminu :mrgreen: Ale knížku,kterou můžu doporučit je Řeka bohů-skvělá knížka z dob faraonů ;)
Myslím,že brzy a to myslím jako že hodně brzy začni řešit úpravu poměrů dětí po rozvodu.Neznamená to,že se hned budeš rozvádět,tam se určuje jen,kdy budou děti chodit k tatínkovi a alimenty.A hlavně mu dáš najevo,že se smiřuješ s jeho odchodem..
jojo řeka bohů je úžasná čte se jedním dechem :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
23.11.11 21:48

taky si myslím ,že by ten začátek roku mohl přinést změny k lepšímu,nevim říkam si to už pár let :evil:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 21:48

já jí měla půjčenou i ten druhej díl ,taky pěknej ,ale ten první byl úžasnej

• Citovat
  • Upravit
31744
23.11.11 21:55

Ten třetí taky výbornej,ten čtvrtej bych nedoporučila,ale chtěla jsem tu ságu mít přečtenou,tak jsem to dala :lol:

saracenka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.11.11 21:56

Život bez chlapa - život bez smradu z jeho prdů a ponožek. Člověk ušetří hromadu peněz za maso na řízky a pivo. Dále člověk ušetří hromadu času za uklízení pohozených hadrů, nádobí atd. A v neposlední řadě ušetří nervovou soustavu. Život bez chlapa a jeho krkání a prdění by zase nemusel být až tak špatný, zvláště v případě, že máš vlastní bydlení a nejsi na něm nijak víc závislá. V tvém případě bych se vrhla do života a dělala věci, které jsi doposud dělat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
23.11.11 21:56
mari1912 píše:
Já byla dvoje vánoce sama.Mě teda neopustil,ale já jeho,ale i tak to bylo smutný.A tak jsem jedny vánoce byla u kamarádky co taky byla sama a musím říct,že jsem nezažila klidnější vánoce bez stresů 8o V klidu jsme se doplňovaly,jedna řízky balila,druhá je smažila,u toho drink,děti byly na náměstí na stromečku,pak se vrátily-no super,fakt.
No a ty druhé jsem pozvala moji mami se synovcem,kterého má v péči,takže nakonec to taky dopadlo dobře.Ale to víš,že mě bylo ouvej,přece jen o vánocích má člověk pocit,že chce tu úplnou rodinu :think:
makynah píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
23.11.11 21:59

To přijde. Po Novým roce začnu. Právě před chvílí volal dětem tatínek. Jedno brečí v posteli a druhý se schovalo do obyváku a taky brečí. Jdu za nimi zalést a povídat si. Dobrou a krásnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
23.11.11 22:01
mari1912 píše:
Ten třetí taky výbornej,ten čtvrtej bych nedoporučila,ale chtěla jsem tu ságu mít přečtenou,tak jsem to dala :lol:
saracenka píše:

počkej četla jsem to až do jeho smrti tak kolikátej to byl díl?

• Citovat
  • Upravit
mmonica
23.11.11 22:03
makynah píše:
To přijde. Po Novým roce začnu. Právě před chvílí volal dětem tatínek. Jedno brečí v posteli a druhý se schovalo do obyváku a taky brečí. Jdu za nimi zalést a povídat si. Dobrou a krásnou noc.

ma spatny svedomi a tak se snazi u deti,ale neuvedomuje si,ze timhle jim spise ublizuje
jak uz psali holky,chce to pevny pravidla,kdy budou u nej a ne ,ze si tatinek zavola nebo prijde kdy chce,ty deti v tom museji mit pekny zmatek

• Citovat
  • Upravit
saracenka
23.11.11 22:04

markét akorát vás všechny nervuje :cert:

• Citovat
  • Upravit
31744
23.11.11 22:10

Ve čtvrtým obživne :mrgreen:

saracenka píše:
mari1912 píše:
saracenka píše:
počkej četla jsem to až do jeho smrti tak kolikátej to byl díl?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
23.11.11 22:13

Nenech to takhle.A s dětma se od teď o tom bav,jen když se tě budou ptát a snaž se říkat jim,že už jsi v pohodě a že ani u nich se moc nezmění,že tatínka mít budou pořád.Tohle by jim vážně neměl dělat.Pokud se mu stýská,tak ať se zapře a neubližuje jim víc,než už to udělal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí