Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucka.Kr píše:macinka85 píše:Prima nápad
kamarád ať přjde s manželkou,aspoň pokecají:)![]()
![]()
Kdyby náhodou to vypadalo divně..přece jen manželka může mít podezření,že:)
Jako hlasovala bych pro kamaráda, ale Lizbeth názor má taky něco do sebe.
Lizbeth píše:
Já bych to po manželovi chtěla hlavně z toho důvodu, aby ta druhá viděla, že stále tu jsou nějaké závazky, které nezmizí lusknutím prstu..Né proto, že bych se bez něj neobešla..
Ale chápu, že každý to cítí jinak..
Já ti nevím,když to došlo už tak daleko…
Kamarád by samozřejmě přišel s manželkou. Je to moje kámoška. A taky pravila, že od té doby, co můj drahý odešel, nevěří žádným kamarádkám. ![]()
makynah píše:
Kamarád by samozřejmě přišel s manželkou. Je to moje kámoška. A taky pravila, že od té doby, co můj drahý odešel, nevěří žádným kamarádkám.
Pokud by z toho mohl být fajn večer u kávy nebo vínka hlasovala bych pro kamaráda s manželkou.
a já určitě hlasuju pro kamaráda aby si ten tvuj hejsek nemyslel že se bez něj neobejdeš ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
a já určitě hlasuju pro kamaráda aby si ten tvuj hejsek nemyslel že se bez něj neobejdeš
Lesina píše:mari1912 píše:Nebudeš mi věřit, četla jsem tuhle větu asi pětkrát a nevěřila vlastním očím - mělo tam být v péči, žejo? (moc prosím, napiš, že ano…
No a ty druhé jsem pozvala moji mami se synovcem,kterého má v píči,takže nakonec to taky dopadlo dobře.![]()
![]()
)
Tak jsem moc ráda,že jsem tady všechny pobavila svým překlepem ![]()
Jinak jsem pro kamaráda-není nad to,když ukážeš samostatnost,a to ty určitě jsi ![]()
Hlasuju pro kamaráda s manželkou
Tvůj manžel se bude cítit nepotřebnej
a ty si užiješ příjemné odpoledne nebo večer ve společnosti ![]()
Mmch. mi přijde, že tvůj manžel se cítí provinile a proto nabízí tahání nákupu
Nevidím za tím nic jiného než špatné svědomí ![]()
beruska79 píše:Lesina píše:mari1912 píše:Nebudeš mi věřit, četla jsem tuhle větu asi pětkrát a nevěřila vlastním očím - mělo tam být v péči, žejo? (moc prosím, napiš, že ano…
No a ty druhé jsem pozvala moji mami se synovcem,kterého má v píči,takže nakonec to taky dopadlo dobře.![]()
![]()
)
![]()
![]()
Lesi, do diskuze nepřispívám,ale tomuhle se nešlo nesmát
Ano. Manžel má pouze špatné svědomí. Nic jiného.
Jinak. Dneska poprvé se cítím uvolněně. To, že ho tři týdny neuvidíme mě taky dostalo do klidu.
Opravdu, každá jeho návštěva byla pro nás jenom bolest a stres. A poprvé se těším domů z práce.
Začínám znovu. Ve třech.
A zvládneme to. ![]()