Manželka se neumí oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
10.11.23 12:17
@Sonarka píše:
Taky k nám přišel pán takhle :lol: :mrgreen: :nevim:
Kde to děláš? :lol:
@Sonarka píše:
Benzinka :nevim: :lol: :P

Jo tak ja k nám na benzinku, kde mají docela velký výběr potravin( jako skoro v CR vecerka) šla ráno taky kolikrát v pyžamu a přesto kabat a jednou i v papucich :lol:

• Citovat
  • Upravit
1543
10.11.23 12:29
@OpenHearted píše:
Nemáš zač, virtuání mámo. :hug:
Tak hlavně je to stupidní předsudek. Zbytečně tím zahodí hodně možností mít s někým randění, sex a možná i víc.Takovým přístupem si zbytečně škodí. :nevim:
@OpenHearted píše:
Mně to přijde jako stupidní předsudek. Já třeba nosím výstřih čistě proto, že je mi to pohodlnější.

Jakože když se někdo obléká méně vyzývavě, že zahazuje možnost randění? Tím ty akorát podporuješ ten hloupý předsudek, že se ženy tak oblékají kvůli tomu, aby lovily chlapy. Sama píšeš, že výstřihy nosíš, jelikož ti je to pohodlné, tak asi u toho nepřemýšlíš, že když jednou půjdeš bez výstřihu, jestli náhodou nezahazuješ rande s někým, kdo by se na to chytnul, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
10.11.23 13:17
@stodvacetjedna píše:
Jakože když se někdo obléká méně vyzývavě, že zahazuje možnost randění? Tím ty akorát podporuješ ten hloupý předsudek, že se ženy tak oblékají kvůli tomu, aby lovily chlapy. Sama píšeš, že výstřihy nosíš, jelikož ti je to pohodlné, tak asi u toho nepřemýšlíš, že když jednou půjdeš bez výstřihu, jestli náhodou nezahazuješ rande s někým, kdo by se na to chytnul, ne? :nevim:

Mas talent to prekroutit. Openheared to myslela tak, ze naopak, když chlap vidí zenskou dejme tomu vyzývave (z jeho pohledu) oblecenou, hned ji hodí do pytle, ta chce lákat chlapy, ta je levná. Ale tak to vůbec neni. Sebevědomá zenska se oblika, jak se ji to libi a jak ji to je pohodlne podle její postavy, a zrovna zájem chlapu neni na předním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.11.23 13:22

Já osobně by jsem jí nakoupila pod stromeček oblečení, při vypalování řekla že to dalo hodně úsilí a že se vám to moc líbilo že jste chtěl udělat radost. Myslím si že by to mohla začít nosit i když to není dlouhodobě řešení třeba se jí ale začne líbit nový styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
10.11.23 13:33
@Arturie píše:
Mas talent to prekroutit. Openheared to myslela tak, ze naopak, když chlap vidí zenskou dejme tomu vyzývave (z jeho pohledu) oblecenou, hned ji hodí do pytle, ta chce lákat chlapy, ta je levná. Ale tak to vůbec neni. Sebevědomá zenska se oblika, jak se ji to libi a jak ji to je pohodlne podle její postavy, a zrovna zájem chlapu neni na předním místě.

Ale s tímhle já plně souhlasím, ať se každý obléká tak, v čem je jemu dobře. O talentu na překrucování bych fakt nemluvila, to nebyl žádný záměr, prostě jsem to z toho textu nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.11.23 13:41
@Attr píše:
Já osobně by jsem jí nakoupila pod stromeček oblečení, při vypalování řekla že to dalo hodně úsilí a že se vám to moc líbilo že jste chtěl udělat radost. Myslím si že by to mohla začít nosit i když to není dlouhodobě řešení třeba se jí ale začne líbit nový styl.

Tohle je přesně něco, co nefunguje :lol: Bych mohla vyprávět, kolikrát jsme se třeba v práci snažili naznačit kolegyni parfémem, že moc nevoní („jé, ten dám vnučce, mě na to neužije“) nebo jiné, že by potřebovala udělat něco s vlasy (nikdy voucher nepoužila) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.11.23 13:50
@Cizinka 999 píše:
Kde to děláš? :lol:

Ja tomu rikam ústav :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
10.11.23 13:51
@Sonarka píše:
Ja tomu rikam ústav :mrgreen:

Už jsem si několikrát řekla, že se tam přijedu za tebou podívat. Benzinka u řeky hmhmhm :)
Kutil Tom nás povede

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.11.23 14:03
@Arturie píše:
Mas talent to prekroutit. Openheared to myslela tak, ze naopak, když chlap vidí zenskou dejme tomu vyzývave (z jeho pohledu) oblecenou, hned ji hodí do pytle, ta chce lákat chlapy, ta je levná. Ale tak to vůbec neni. Sebevědomá zenska se oblika, jak se ji to libi a jak ji to je pohodlne podle její postavy, a zrovna zájem chlapu neni na předním místě.

Jo presne… :palec: Hlavne to dle jeji postavy - u nekterych je vyslovene skoda, ze chodi ve vytahanejch hadrech a nezdurazni hezkou figuru…a nektere se toho zase neboji, i kdyz figuru nemaji :P Kazdopadne je to tak jako tak, kazdeho vec, v cem se citi dobre…a brat to jako nejake lakani chlapu, je taky nesmysl, stejne se kazdemu u zen libi neco jineho, takze kdyz chodime oblekane tak, aby se to libilo hlavne nam, pritahneme jen ty spravne, kteri s tim souzni :P I kdyz je pravda, ze ten vystrih funguje na muze hodne :mrgreen: Nosim ho jen prilezitostne a rozdil je znat :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.11.23 14:04
@Mango_Lassi píše:
Už jsem si několikrát řekla, že se tam přijedu za tebou podívat. Benzinka u řeky hmhmhm :)
Kutil Tom nás povede
:mrgreen: U reky a u hrbitova :lol:
Dobre, dejte vedet dopredu, neco upecu :P
  • Citovat
  • Upravit
25194
10.11.23 14:09

@Sonarka dostáváš pak větší dýška, co? ;)
já teda bez výstřihu (ale ne dopůl čáry) ani ránu, na větší prsa bych se prostě udusila v roláku, asi bych zdechla.. nemám od mala ani jeden..
A s tou benzínkou je to fakt vtipné, jelikož to je vážně asi jediné místo, kde jsem občas byla i v papučích, nebo v plavkách s přehozenou tunikou nebo šátkem uvázaným přest to.. a i když nikam nelezu aspoň bez řasenky a rtěnky, tak tam výjimečně ano :mrgreen:
evidentně jsou tam zvyklí, protože můj apartní oděv tohoto typu nechal vždy všechny zenově klidnými.. :mrgreen:
JOOO, teď mne napadá možná Proč - bez toho makeupu mne nikdo nepoznal.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
10.11.23 14:15

Holky co máte proti rolakum? Ja celkou zimu nenosim nic jinyho, a naopak, rolak je podle me sexy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
10.11.23 14:16
@Mango_Lassi píše:
Mně to nepřijde překvapivé, lidi jdou holt nakoupit a natankovat a neřeší obsluhu. Průřez celou společností.

Průřez celou společností fakt ne, část jezdí na samoobslužky a fleety maj shell kartu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5413
10.11.23 14:17
@PanBozskyyy píše:
Ahoj.
Mám takový problém se svojí manželkou. Nemá prostě vkus. Kombinace oblečení, které si na sebe bere jsou prostě příšerné. Pořád nakupuje nějaké oblečení, ale tak nějak bych řekl že to neumí vůbec prodat. Občas se za ní stydím v čem jde ráno do práce. Při tom je to hezká ženská, ale už jsem i slyšel lidi jak se o tom baví třeba venku na zastávce metra. Nevím jakým způsobem ji to mám říct, aby jí to nebylo líto, nebo abych ji neurazil. Ona neumí přijímat jakoukoliv kritiku, naopak všechno a všechny pořád kritizuje.. Je to takový partnerský oříšek. Jak to tady znám tak se to tady ženy budou snažit otočit proti mně, ale věřte že mám fakt pravdu a lidi si toho všímají jak chodí oblečená. Neptam se jen k vůli sobě, ale i k vůli ženě. Má docela vysokou pracovní pozici…

Hlavně že Ty jsi Pan Bozskyyy, trole! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
10.11.23 14:19
@Kutil Tom píše:
Průřez celou společností fakt ne, část jezdí na samoobslužky a fleety maj shell kartu :jazyk:

Zapomněls na elektromobily! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria