Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lenula píše:koš najdeš myslím v programech pod startem-všechny programy,ale jistá si nejsem,máme to v koši.Je hnusný že použila fotku maličkého miminka které jí nepatřilo,doufám že to miminko z fotky již někde vesele pobíhá
ELLENNO, tak mi řekni, jak je možné, že tu fotku nám nejdřív ukazovala bez toho kina? To jí vystřihla a za pár měsíců ukázala celou, i s kinem, když se začala učit v prográmcích na fotky?![]()
DALMI, já jsem tu fotku Vanessky hned po vložení smazala, dělalo mi zle, dívat se na ty hadičky…
Jsem blbec, no, ale KDE NAJDU KOŠ, když není na ploše? třeba tam ještě bude… A co vlastně s ní? K čemu by nám byla?
Ale ta fotka v tom svetru je asi holka pac ma dlouhe vlasy jde to videt par jich trci ![]()
Kalinko no naleteli jsme vsechny a Terulka se nema za co stydet tak proc nenapise taky neco??
Katty jo jasně.
Měla bys jít k Marky na školení. ![]()
Ivčo nemyslím, že by měl někdo Terulce za zlé založení diskuze pro Vanessku. To nemohla tušit. Mohl to být i kdokoliv jiný, kdo „Marky“ znal.
Terulka určo napíše…být na její místě,asi bych lapala po dechu, zkoušela se dovolat té oné modelce a pod…uvidíte, že se do toho vloží taky…
Katkaty píše:
Ale ta fotka v tom svetru je asi holka pac ma dlouhe vlasy jde to videt par jich trci
Kalinko no naleteli jsme vsechny a Terulka se nema za co stydet tak proc nenapise taky neco??
Katko , nemůžu mluvit za ní, ale myslím právě proto, že je jí z toho asi dost mizerně … I.
Fotka Venessky v inkubátoru byla smazána asi před týdnem na její žádost jedním z adminů. Myslím, že začala tušit problémy poté, co se zde objevil anonym dožadující se podrobností o porodu a úmrtí dítěte.
Jo a vy se cpete čokoládkou a piškoty a já párky s hořčicí!!Taky jsem z toho uplně vyhládlá
![]()
IVČO URČITĚ NIKDO NEMÁ TERULCE ZA ZLÉ ZALOŽENÍ DISKUZE PRO VANESSKU NEBO ŽE BY DO TOHO BYLA ZAPLETENA VÍCE TO ANI NÁHODOU
Je fakt, že pro Terulku to musí být taky šok jak pr..e! Snad se brzy ozve…
KalinkaIvča píše:
Holky, nedá mi to, musím zasáhnout …prosím Terulku nechte být, myslím, že je teď dost na dně … tu diskusi Vanessce založila ve své dobrotě ulehčit Markétce a její rodině (???) práci psát do více diskusí. Myslela to dobře, s Markét komunikuje asi přes smsky. Terulka je kamarádka od nás z prosince 2007 a je to jedna z nejcitlivějších lidiček co znám, nezaslouží si aby se o ní někdo otíral. Prostě naletěla (???) - ne, pořád nechápu a nerozumím - jako my ostatní …
I.
KalinkoIvco o neni mysleno zle..jen tady lidi chteli vede jak spolu komunikovali a jestli meli vsichni sejny tel.cislo.
KATKATY trčící dlouhé vlasy né vždy znamenají že se jedná o ženské pohlaví
![]()
No Terulka napsal posledni prispevek tesne pred tim anonymem co nam to vse napsal tak teda nevim ale pripada mi to divne
vam ne??
katty jasne to je pravda i jsem koukala na ten knirek no jsem z toho jelen ![]()
KATKATY, taky si nemyslím, že by s tím Terulka měla něco společného než to, že Marky slepě věřila jako ostatní…
Majka24 píše:
Jo a vy se cpete čokoládkou a piškoty a já párky s hořčicí!!Taky jsem z toho uplně vyhládlá![]()
Vymenim parek s hortici za zbytek Pikaa ![]()