Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlinn píše:
mascat-takže u teba sú nočné mory tehu príznaky? Pekne.- ale ako ma naťahuje
neee
to jsem nemyslela jako těhu příznaky.
jako když jsem čekala malého že jsem prostě měla jen pořád škaredé sny
že zrovna v tom období místo aby se mě zdály nějaké pěkné. ![]()
difej uz nastasite idu do lekarni ![]()
ale v niektorych este vobewc nevedia , ze taky test existuje ![]()
baby , ja to asi neviem.
natula veď som ťa pridávala do priateľov, tak prečo to nejde?
poraďte mi lopatisticky, ako to mám spraviť.
ellli, no testík dopadol naprd
po hodine sa tam nejaký dúšik síce objavil, ale to sa mi asi iba snívalo. mrcha už klope na dvere… ![]()
tak sem volala, doktorka se podívala prý hlavně nějaký prolaktin…prý je všechno v pořádku, na žádný další odběr nejdu, nemám ted brát žádné hormony a mám dojit až budu chtít před MS že by nasadila ten clostil.
Takže nic nevím, nevím jestli ovuluju nebo ne. No prostě sem tam kde sem byla. Nevím ani kdy tam mám jít před MS protože vlastně nikdy nevím kdy dojde a vůbec MS vlastně nemám jen to hnusný slabý špinění. Tentokrát sem teda měla jeden den trošku krve
ach jo.
Paji tak to já mu taky neříkám,že dneska je teplota,tak hop na měě
,to se taky neosvědčilo,ale jenom přece mu třeba řeknu,že jsem si dělala ovu testík,nebo jsem třeba nasraná a když se zeptá,tak mu odpovim,že mám třeba teploty na houbelec,nebo ví,že si píšeme tady,tak mu taky občas něco řeknu,takže v tom prostě tak nějak žijeme
.
Katlinn no tak to ti věřím,já bydlím v baráku s našima ,ale máme ten barák tak zvlaštně udělaný,že bydlíme sice nad nima,ale přitom máme svojí předzahrádku,branku,vchod,prostě jako bych šla do svojeho domku,a když nechci,tak se s mamkou celý den nepotkám,to se sice stane málokdy,protože k ní vždycky na chvilku zajdu,ale mužu ti říct,že někdy tam jen příjdu a hned mě tak nasere,že zase jdu
,tak se ti vubec nedívím,já ji taky ted říct,že mi je blbě,tak se tu chodí na mě dívat co 5 minut a s miliony otázek ![]()
mscat píše:katlinn píše:neee
mascat-takže u teba sú nočné mory tehu príznaky? Pekne.- ale ako ma naťahujeto jsem nemyslela jako těhu příznaky.
jako když jsem čekala malého že jsem prostě měla jen pořád škaredé snyže zrovna v tom období místo aby se mě zdály nějaké pěkné.
tak že by ![]()
aj mě se zdálo celé těhu že se mi narodil chlapeče a měl jen jedno oko uprostřed čela ![]()
Já tu 10 minut nejsem a vy už napovídáte 4 strany navíc. ![]()
Takže předpokládám, že budu muset zkoušet. Měřit hned po probuzení, zkusit si dojít na záchod, pak zase změřit atd.
No jo, je možný, že je to individuální.
Tak díky za pomoc, pak dám vědět, jak to dopadlo. ![]()
katka, mojmu mm takto zubarka vytahuje nerv uz asi 3 tyzdne.. boli to jak svi.na, ibalginy idu u nas pomaly na kila…
lauri, parada, presne taku tu zastenu chcem… mate akrylatovu vanu? alebo to ide na hocijaku? kedy ste to asi kupovali?
nicollka, hned ako dostanes MS tam chod, da ti recept a aj ti povie, ci mas clostil brat 3-7DC alebo 5-9DC… takze staci, ak dostanes recept v ten den, ked pride mrcha, pripadne ten dalsi den, aby si uz mohla od 3DC rana brat clostil…
natu - tak to ste mali dobré. My máme moju detskú izbu na poschodí a toť vše
Teraz vážne uvažujeme nad hypotékou na bytík v Prešove, ale bolo by to ľahšie, keby som konečne našla robotu.
Normálne som teraz vracala do koša, ale len samé slinky
rádio na plné bomby, aby ma nebolo počuť…
maji napravo ked si kliknes na profil, uvidis nejake odkazy, poslal som ti aby si ma pridala do priatelov.
uvidis aj koho mas pridaneho napravo.
a ked si chces niekoho pridat tiez kliknes na profil a na pravo mas pridat do priatelov.
maji, mate elegantnu tu kupelnu a velmi sa mi paci, ako mate to zrkadlo…
nico - ja som tuším vážne niekde čitala, že niektoré tehuľe proste nočné mory prenasledujú ![]()