Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vikajzna píše:
Myslíš že je normální 13 DPO a test negativní ani duch?
A co MS?
@Kateřina77 píše:
A co MS?
teď nerozumím no MS nikde ale nerozumím tomu hodně holek píše jak už 9 den po o.. už mají ducha
chjo to zase z toho nic nebude ![]()
@Vikajzna píše:
teď nerozumím no MS nikde ale nerozumím tomu hodně holek píše jak už 9 den po o.. už mají duchachjo to zase z toho nic nebude
Z toho si nic nedělej
Některý holky nemají ještě ani 13,14 den ovu //
A pokud nedošla MS, tak naděje určitě je!
Kolik dní máš zpoždění? ![]()
@Kateřina77 píše:
Z toho si nic nedělejNěkterý holky nemají ještě ani 13,14 den ovu //
A pokud nedošla MS, tak naděje určitě je!
Kolik dní máš zpoždění?
To právě nevím min. měsíc cyklus 30 předtím 28 a dnes jsem 31 DC fakt magorárna chjooo ![]()
@Vikajzna píše:
To právě nevím min. měsíc cyklus 30 předtím 28 a dnes jsem 31 DC fakt magorárna chjoooTo právě nevím min. měsíc cyklus 30 předtím 28 a dnes jsem 31 DC fakt magorárna chjooo
Takže to máš nepravidelný, jako spousta z nás
Budeš muset nejspíš ještě počkat pár dní a udělat znovu testík ![]()
@Boculka může být na test brzy, krev může být uhnizďování, vydrž na další teploty ![]()
@Vikajzna dle mě ovu byla 30.11. nebo 2.12. tudíž na testu ještě nemusí být nic vidět ![]()
@Berenika22 píše:
@Boculka může být na test brzy, krev může být uhnizďování, vydrž na další teploty
@Vikajzna dle mě ovu byla 30.11. nebo 2.12. tudíž na testu ještě nemusí být nic vidět
Ovu byla toho 30
tak uvidím no myslíš že to píchání může být spojený s tím? Já nevím no..
Ahoj holky, chtěla jsem zeptat, jestli tu nevíte, jak je to s děl. čípkem po ovulaci. Jak dlouho po ovulaci se zavírá. Předpokládám, že by měl být ještě nějakou dobu po ní otevřený, když vajíčko je možné oplodnít ještě těch 12hod. Co myslíte? Hlen je mléčný a přechází do lepkavého, tak mi to na ovulaci nebo po ovulaci přijde. Ale ten čípek je ještě docela pootevřený. Díky.
@Kateřina77 píše:
Ahoj holkyChci se zeptat, je možný aby žena byla těhotná i přesto, že BT není nějak moc vysoká? Hodím vám sem graf z předchozího cyklu a co je teď
Teplota mi ani neklesla pod tu vodorovnou čáru
v minulém cyklu ti teploty taky klesly až těsně před ovulací, takže bych to na těhu moc neviděla
Ale klidně testni, ať máš klid ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem zeptat, jestli tu nevíte, jak je to s děl. čípkem po ovulaci. Jak dlouho po ovulaci se zavírá. Předpokládám, že by měl být ještě nějakou dobu po ní otevřený, když vajíčko je možné oplodnít ještě těch 12hod. Co myslíte? Hlen je mléčný a přechází do lepkavého, tak mi to na ovulaci nebo po ovulaci přijde. Ale ten čípek je ještě docela pootevřený. Díky.
Já otevřenost čípku moc nejsem schopná posoudit, ale celkem hned po ovulaci se mi změní z měkkého na tvrdý