Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
29.7.10 18:10

soldi čauko. tak ty si tu nebola kvôli myši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 18:13

Maji, moji jsou oba na kraji :-)
Zleva: můj Jakub, sestry Vojta, kamarádky Karolínka a Rozárka, můj Šimon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 18:14

majka, ano :oops:

teda, citala som vsetko, ale som sa nezapajala, lebo na NB mam tu taku podlozku ako mys, ale nemam na nu trpezlivost :-P

takze som si sla rychlo nejako kupit, ale mi to chvilku trvalo, kedze mam biely NB, tak musim mat aj bielu mys, no nie? :mrgreen:
a zohnala som wireless :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 18:19

Evička, ano, prosím o tipy…

Soldi, díky, vysílám mm, ať něco uloví :-)
Prachetta jsem přečetla skoro všechny díly :think:
Ale s tou fotkou jsi mě inspirovala…přečtu si Stmívání v ČJ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 18:20

maji, no ako kukam, tak kukam, ale nejde to, hmmmm… nerozumiem tomu, ze preco, ci je to len tym, ze mas len docasne VIP na tych 5 dni alebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.7.10 18:21

no, idem sa venovat rodinke, pa zlaticka, vecer sa mozno ozvem z domu, stale mam pocit, ze mrcha uz-uz pride… wrrrr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
29.7.10 18:26

maji dik uz som si to spravila a u mna to tam je ale tu v grafe na 1 str. nie treba este nieco spravit?

jodi citala si knihy od Evity Urbanikovej?
a film s AL Pacinom vona zeny si videla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 18:27

Ella, jsem na tom stejně- už čekám, kdy to přijde- lítám na WC jak splašená ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11935.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11935.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
29.7.10 18:28

Evička, četla - dokonce, tuším, na tvou radu :kytka:
Al Pacino- píšu si!!! To jsem viděla kdysi dááávno a vůbec už si na to nevzpomínám :nevim:
Díííky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.7.10 18:37

jodi, ano twillight su dobre knihy.
a stoparovho sprievodca galaxiou poznas? a aj dalsie knihy od toho autora ako holisticku kancelariu a podobne?

evi, a ako sa Ti teraz konci link? prepisem to na prvej stranke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
29.7.10 18:37
elllla píše:
maji, no ako kukam, tak kukam, ale nejde to, hmmmm… nerozumiem tomu, ze preco, ci je to len tym, ze mas len docasne VIP na tych 5 dni alebo co…

eli nevadí, že to nejde.
dík za tvoj čas. aspoň že nie som úplný tĺčik. tiež som si to myslela, že je to preto. ešte raz dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
29.7.10 18:40

soldi dala som tam evicka nech sa to nepletie a dakujem

jodi a chirurgovo srdce si citala napisal to nejaky rusky autor ale meno si nepamatam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
29.7.10 18:41

soldi, jj ja som to spominala o tej fotke :-) tesim sa :-)

mscat, myslim, ze mozes byt v klude a vsetko je v najlepsom poriadku. ako vravela albi, doktori vsetky zeny beru tabulkovo, ze ovu 14DC a potom vznikaju taketo nezrovnalosti a tehulka sa zbytocne vystrasi. vsetky co ste tu nase nove tehulky, budete mat zachvilku uz aj srdiecka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tojaaa
29.7.10 18:41

Ahojte dievcata.ako travite den?ake je u vas pocasie?ja som sa opat prihlasila na chvilocku z mobilu,vrta mi v hlave ten duch.ELLI al.ktora ste mali ducha a nic z toho nebolo,po akom dlhom case sa spravili?l

• Citovat
  • Upravit
1741
29.7.10 18:42

ahojík :mavam:
minewka veliké gratulace k dutince,konečně ses dočkala,už mysli jen pozitivně.. :pankac: mě si taky chtěli v nemocnici nechat,slíbila sem že budu ležet..věděla sem že bych se hrozně stresovala..bud ráda že jsi doma a užívej si těhulkování :palec:
mscat neboj,ono to poskočí,pár dní vydrž,já měla taky ještě v neděli jen dutinku a dnes už tam byla šmouha a náznak srdeční akce..takže vydržat :pankac: :palec:
jojdi-krásná školka :lol: :palec: ,taky sem tu měla na prázdninách školku,bráchovi trojčátka neteř a je tam i dcerka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí